Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Joululahjavinkki 5. Se ihana In Wearin neuletakki

Housusissa on vetoketjut edessä ja lahkeen suissa takana

Tämä In Wearin neuletakki on ollut syksyn ”kuumatuote”. Syyt tähän ovat sen lämpöisyys, pehmoisuus, trendikkyys ja käyttökelpoisuus. Voit yhdistää sen mihin asuun tahansa ja se sopii aina. Esittelin teille tämän kyseisen neuletakin syyskuun postauksessa syksyn väreissä, joten lisää infoa neuletakista löydät täältä.

 

Neuletakin kevään 2016 värit saapuivat jo liikkeeseemme eli luonnonvalkoinen, vaaleanharmaa, vaaleansininen ja roosa, yhteensä neljä väriä sekä kaunis tummansininen saapuu tammikuun puolella. Yhdistin neuletakit jo keväisesti eli puin neuletakin alle Milano paitamalliston kauluspaidan, joka on 100 % puuvillaa. Kauluspaita on reilumman kokoinen kuin perinteinen In Wearin ”täydellinen kauluspaita”. Jalkaani vedin ”Cucci” laatuiset Macin Luxury Dream housut. Tämä beige väri on housusta kevään uusi väri, mutta housua löytyy liikkeestämme myös mustana ja helmikuussa tummansinisenä. Tämän miellyttävämpää ja laadukkaampaa stretchlaatua saa etsiä.

In Wear neuletakki € 149,95 Mac Luxury Dream € 139,95 Milano paitis € 59,95

Tässä pallokuosien välissä näette vaaleansinisen värin neuletakista. Neuletakkien värit ovat kauniita, kun ne ovat melaarattuja eli värilangan sekaan on kudottu valkoinen lanka, joka tekee neuletakin väristä raikkaan ja eläväpintaisen. Ensimmäisiin kevään merkkeihin mallistoissa kuuluu pallokuosit ja varsinkin sinivalkoiset. Etualalla on More&Moren stretchpaitis ja taaempana näkyy Ouin pallomekko, josta laitankin kuvia lähipäivinä.

 

Muistathan, että voit ottaa tästä neuletakista yhden koon pienemmän kuin normaalisti käytät.
Neuletakkeja saa jo koosta xxs ylöspäin eli näet koon xxs päälläni allaolevassa kuvassa. Tämä koko on sopiva, mutta ei xs koko myöskään liian iso olisi ollut, se olisi vain enemmän oversize, joka sopii tämän neuletakin tyyliin loistavasti.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Hei Miia, olen tupeerauksen maailmanmestari, heh, heh:) eli käytän lakkaa ja tupeeraan sillai vanhanaikaisesti:) Voin joskus tehdä postauksen kuinka tupeeraan ja laitan hiukseni, kyselyjä on tullut hiuksistani:) Mukavaa alkavaa jouluviikkoa!

  2. Kiitos Mankka:) onhan se ihanaa kun kevättä rupeaa tulemaan, kevätmallistot ovat aina niin raikkaita. Kiitos haasteesta, otan vastaan!

  3. Voi ihana Tiia sinua:) en minäkään kyllä xxs-kokoinen ole, mutta kun neuletakki on reilua kokoa! Kiitos samoin sinulle, ihanaa joulun aikaa ja varmasti tavataan ensi vuonna:)

  4. Asiani ei liity lainkaan kirjoituksen sisältöön, mutta kuinka laitat hiuksesi/mitä tuotteita käytät? Olen kuvista katsellut että ne näyttävät mukavan tuuheilta ja ilmavilta päältä. 🙂 -Miia

  5. Meilläkin tyttö käyttää kokoa XS tai S, mä taas valitsen sen toisen laidan eli XL 🙂 Sulle kyllä sopii nuo pastellisävyt ihanasti ja aivan ihania ovat myös nuo kevään värit neuletakeissa, pallotkin tulevat aina uudelleen muotiin tasaisen väliajoin.

    Sinulle on haaste blogissani 🙂

  6. Voi ihana kaunotar, koko xxs on 11-vuotiaalla tyttärellä, en muista olisiko naismuistiin ikinä itsellä ollut. Nooh ehkä lukioaikoina. Näytät upealta ja asu myös. <3 Ihanaa joulua ja joulun toiveena esitän, toivottavasti nähdään ensi vuonna. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *