Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Maxihameen kolme eri tyyliä osa 1.

Rakastan pitkiä trikoomekkoja, joita voi käyttää kesällä. Mekot näyttävät mielestäni itselläni paremmilta kuin pelkät hameet, koska niissä en näytä niin lyhkäiseltä. Tästä syystä ajattelin, että tämä maxihame ei minulle sopisi, koska olen suht´ lyhyt (163 cm) ja hameeseen tulee yhdistää erillinen yläosa ja sen ajattelin tuottavan vaikeuksia melko lyhkäiseen varteeni. Mutta nyt olinkin väärässä ja hyvä niin, koska tästä hameesta tulee kesähameeni.

Part Two t-paita € 54,95 huivi € 26,95 More&More bleiseri € 149,95 More&More laukku € 109,95
Stylesnob balleriinat € 109,- In Wear maxihame € 79,95

Käänsin hameen vyötärön tuplasti, koska balleriinat jalassa olisin astunut hameen päälle. Ensin ajattelin hametta työlookiksi yhdistämällä siihen asiallisen yläosan. Koska musta ja beige toimivat aina yhdessä, laitoin beigen bleiserin alle mustavalkoisen paidan ja huivin kaulaani. Tämä More&Moren bleiseri on siitä hyvä, ettei se ole liian pukumainen ja virallinen, vaan se on rento ja reipas. Jalassa minulla on Stylesnobin nahkaiset balleriinat, jotka ovat ihanat jalkaan.

In Wear pellavapaita € 39,95 Neuletakki € 69,95

Tässä lookissa olen hieman rennompi. Pellava t-paidat sopivat monen kanssa käytettäviksi ja tuovat asuun hieman särmää. Beige t-paita on samanvärinen kuin hame ja paidan päälle puin taas tämän In Wearin perusneuletakin vaaleansinisenä. Hameessa on kuminauhavyötärö ja vasemmalla sivussa on halkio.

Sandwich kassi € 79,95 Ked´s tennarit € 60,-

Isoon Sandwichin pussukkaan saa pakattua vaikka viikonloppuvaatteet, jos lähtee pienelle retkelle. Jalassa minulla on Ked´sin valkoiset tennarit. Nämä ovat ohutpohjaiset tennarit ja näitä meiltä vielä löytyy, mutta paksupohjaiset myytiin heti loppuun ja useiden kyselyiden jälkeen, joudun valitettavasti toteamaan, että emme saa nitä lisää. Varasto on valkoisten paksupohjaisten tennareiden osalta ihan tyhjä mutta farkun värisiä paksupohjaisia tennareita saimme juuri lisää.

In Wear pitsitoppi € 89,95 Vernada helmikoru € 79,00 Pikkulaukku 26,-

Samalla hameella lähden myös juhliin. Yhdistin hameeseen In Wearin kermanvärisen pitsitopin , jossa on nude vuori. Kaulassa minulla on meidän suunnittelema Vernadan helmikaulanauha. Käteen vielä musta pieni laukku ja jalkaan nudet korkkarit ja olen valmis mihin juhliin tahansa. Hametta löytyy myös mustana, josta teen erillisen postauksen.

Kuten huomaatte, oikein yhdistelemällä saa monta asua. Usein mielletään kun ostetaan mekkoa esim. häihin, että sitä mekkoa ei voi jatkossakaan käyttää kuin juhlissa. Mutta usein sen voikin ottaa arkikäyttöön, yhdistelemällä siihen eri sukkahousut, kengät, jakun, neuletakin tai huivin. Jos teillä on kaapeissanne jotain, mitä ette osaa yhdistää kuin yhdellä tavalla, niin ottakaa se mukaan ja tulkaa käymään. Keksitään sille uusia käyttötarkoituksia, koska otan mielelläni haasteita vastaan!

TallennaTallenna

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hei Anonyymi! Kaupunkikierroksesta en kirjoittanut mitään, joten luepa teksti uudestaan.
    Se on totta, eivät kaikki pidä kaikesta ja niin se kuuluu ollakin. Olisi kovin yksitoikkoista ja tylsä katukuva, jos meillä kaikilla olisi sama maku:)

  2. Minulla olisi yksi sifonkinen mekko jolle en ole löytänyt käyttöä kuin yhdet juhlat. Tuskin ilmatteeksi tulet tekemään kaupunkikierrosta jos tai kun teidän liikkeen vaatteet ei miellytä? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *