Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


28.1.2015 |

Special price, only for you!

Ulkomailla isojen kauppakeskuksien keskikäytävillä on usein pieniä kojuja, joissa myydään aurinkolaseja, koruja, kännykkäkuoria, kosmetiikkaa, kiharretaan hiuksia jne…Myyjät näissä kojuissa ovat innokkaita ja yrittävät metsästää asiakkaita kojuihinsa.
Itse en pidä tällaisista hyökkäävistä myyjistä enkä ymmärrä miksi minusta tuntuu, että ne ovat aina juuri minun kimpussani. Ehkä olen kiltin näköinen, keski-ikäinen blondi, jolle on helppo myydä mitä vaan… Juuri tästä syystä yritän liukua kojujen ohi mahdollisimman huomaamattomasti.
MUTTA nyt menin ITSE kojun luo, koska olin sivusilmällä nähnyt jotain mielenkiintoista jota en voinut vastustaa.

Tämä kulmakarvamuotti oli se juttu, joka minua kiinnosti! Eli muovinen kulmakarvamuotti asetetaan oman kulmakarvan päälle ja väritetään tyhjä aukko kulmavärillä. Kulmakarvamuotti on linnunsiivenmuotoinen ja minulle valittiin ohut muotti ja lightblond väri. Ostin muotin myös tyttärelleni, mutta paksumman muotin ja tummemman kulmavärin, koska hän on huomattavasti tummempi väreiltään kun minä. Muottia on helppo käyttää ja kulmista tulee oikean muotoiset. Olen kasvattanut kulmiani nyt 1,5 vuotta yrittäen saada niihin linnunsiivenmuotoa, mutta kyllä ne kasvavat ihan uskomattoman hitaasti. Kaippa se johtuu siitä kun niitä on nyppinyt 30 vuotta, niin karvankasvu on hidastunut, melkein loppunut…

Tätä tuotetta en mennyt ostamaan, mutta kun myyjätär oli laittanut kulmani niin hän pyyhki meikit pois kasvoiltani ja teki minulle toiselle puolelle kasvoja uuden meikin ja näytti kuinka hyvältä ja kauniilta näytinkään hänen tuotteillaan… Tiskillä oli purkkia ja putelia ja sitten aloitimme neuvottelut mitä otan ja mitä en. Hänen mielestään en olisi voinut elää ilman hänen suosittelemiaan tuotteita.
Ihastuin lilaan valokynään. Olen käyttänyt YSL:n valokynää ainakin 8 vuotta ja pitänyt siitä, mutta ajattelin kokeilla tätä lilaa tököttiä.
Lilaa tököttiä laitetaan muutama tippa silmän alle, mihin halutaan lisää valoa.

Sitten se taputellaan sienellä tasaiseksi. Valoa tuli runsaasti, ehkä jopa liikaakin. Täytyy olla tarkkana ettei tule ”pandaefektiä”.
Ostin myös meikkipuuterin, jota tykkään pyöritellä kasvoille Shisheidon meikkisiveltimellä (kuva alla) sekä valkoisen meikkikynän, jota myyjätär käski laittamaan kulmakarvojen alle valaisemaan kasvoja ja kirkastamaan katsetta sekä myös yläripsien tyveen suurentamaan silmiä (ihan kuin 80-luvulla oli valkoista kajalia).

Lievä pandaefekti…

Tässä lopputulos kulmakarvoista, lilasta valovoiteesta ja uudesta meikkivoiteesta.

 

Muistakaa suojata ihonne auringossa. Ennen omaa matkaani, kävin Stockmannilla hakemassa hyvän aurinkosuojan kasvoilleni. Ilokseni sain loistavan myyjän, hän oli Lancomen osastolla, joka auttoi minua. Hän ehdotti minulle aamupesun jälkeen laitettavaksi Lancomen Genefique seerumin, sitten Kiehl´sin aurinkorasvan suojakerroin 50 ja siihen päälle joko laitan Lumenen kevyen värillisen päivävoiteen, suojakerroin on 20 tai jos haluan peittävämpää tulosta niin Lancomen Teint Miracle meikkivoiteen, suojakerroin on 15. Näin saan suojattua ihoni hyvin, koska en halua pigmenttiläiskiä.

Doppwomanista löytyy myös syksyn- ja talven tuotteet, -70 % alennuksella! Tule penkomaan omasi koska tarjoamme ne vain sinulle, erikoishintaan! Tervetuloa!

TallennaTallenna


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Voi kiitos Tiia, aina niin kohtelias:) jep, muotti toimii. Viikonloppuja!

 2. Tiia K sanoo:

  Oi että olet kaunis ja ihania meikkejä kerrassaan. Tuo kulmakarvamuotti voisi olla kokeilun arvoinen. 🙂

  Ihanaa lauantai-iltaa. <3

 3. Doppwoman sanoo:

  Kiitos:) nim. myös heikkoina purkkeihin ja puteleihin!

 4. Reetta Niemi sanoo:

  Ihania meikkejä sinullakin täällä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *