Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


11.12.2014 |

Unelmoitko Dreameistä?

 

Nyt esittelyvuorossa on MACin Dream farkut. Nimi unelma, kuvastaa hyvin housujen istuvuutta ja tässä laadussa, joka minulla on päällä, mukavuutta. Dream on housujen mallin nimi ja tästä Dreamistä löytyy eri laatuja ja eri pesuja.
Ero edellisen postauksen Dream skinnyyn, ovat lahkeet. Istuvuus ylhäältä on täysin sama. Mutta ero on siinä, että Dream on suora polven jälkeen, kun taas Dream skinny kapenee nilkkaa kohden. Suoralahkeinen housu on loistava korkokengän kanssa. Kun lahje on tarpeeksi pitkä niin näyttää kun jalkaa vain jatkuisi ja jatkuisi..:)

Dream ei sovellu saappaan sisällä pidettäväksi, mutta nilkurin kanssa se toimii oikein hyvin. Ohessa näette lahkeen perusnilkkurin kanssa eli lahje on klassisesti nilkkurin päällä. Dream malli sopii hyvin klassiselle, aikuiselle naiselle, joka ei halua liian kapeaa lahjetta. Suora lahje tasapainoittaa lantion seutua, kun taas kapea skinny vie huomion lantion ja reisien alueelle.

 

Pesuja löytyy useita ja tässä on tummansininen perusfarkkupesu. Housut ovat siistit ja soveltuvat hyvin työfarkuksi. Muistathan myös Dreameissä sovittaa rohkeasti vähintään yhtä, mutta mieluiten kahta kokoa pienempää housua kun normaalisti käytät. Ruskea ja sininen on hyvä combo!

 


5 kommenttia

 1. Anonyymi sanoo:

  Kiitos vinkeistä. Täytyypä testata tuota black to black ainetta.

 2. Anonyymi sanoo:

  mikä on housujen hinta?

 3. Doppwoman sanoo:

  Macin Dream malli maksaa € 109,95.

 4. Doppwoman sanoo:

  Pari vinkkiä on eli käytäthän pesuainetta joka on tarkoitettu tummille vaatteille? Ja itse pesen kaikki perheen mustat vaatteet erityisesti trikoot ja mustat farkut pari kertaa talvessa pesuaineella tai onko se väri mutta nimi on "back to black". Saat kaikki vaatteesi taas mustiksi. Saat sitä esim.Citymarketista ja maksaa n 8€ ja ei värjää pesukonetta! Suosittelen!

 5. Anonyymi sanoo:

  Mac Dream Skinnyt on niin hyvin istuvat housut ja mukavat päällä ettei niiden jälkeen tee mieli ostaa muita housuja. Onko vinkkiä miten mustan värin saiai pysymään pesussa paremmin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *