Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


30.12.2014 |

Parhaat palat 2014

Näin uuden vuoden vaihtuessa on kiva käydä pian mennyttä vuotta läpi. Valokuvat helpottavat muisteloa huomattavasti, koska välillä tuntuu että muisti pätkii..
Kun selasin kuviani koneelta, tajusin kuinka tapahtumarikas tämä vuosi on ollut! En ole tajunnutkaan kuinka paljon matkoja, juhlia ja hyviä asioita mahtui vuoteen 2014.
Jaan teille kuvakollaasin muodossa minulle tärkeitä tapahtumia vuodesta 2014. Tärkeimmät tapahtumat toki koskevat omaa perhettä. Olen hyvin perhekeskeinen ihminen eikä elämääni paljon muuta mahdukaan kun työ ja perhe.
Ensimmäiseen puoleen vuoteen mahtui perheenjäsenemme vuosijuhla, jota vietimme Lontoossa. Toukokuun lopussa kuopuksemme valmistui ylioppilaaksi ja vietimme hänen valmistujaisiaan kesäkuun alussa huvilallamme Vaasan saaristossa ja olimme Heinäkuussa onnellisia, kun saimme tietää hänen lunastaneen haluamansa opiskelupaikan. Käväisimme kevään aikana toistamiseen Lontoossa tervehtimässä meidän keskimmäistä soutajapoikaa, piipahdimme myös Tukholmassa matkallamme pääsiäiseksi Floridaan. Kirsikankukat kukkivat huhtikuussa Tukholmassa ja  näky oli todella kaunis.
Tykkään olla kesällä töissä. Silloin liikkeessämme vierailee paljon turisteja, jotka tulevat lomailemaan Vaasaan. Usein tutut naiset tulevat käymään kesäisin, kun tulevat lomailemaan Vaasaan ja on kiva nähdä heitä ja vaihtaa kuulumisia. Työntekijät saavat lomailla kesäisin useita viikkoja ja minä lomailen mieluiten talvella kun liikkeessä on hiljaisempaa.
Heinäkuun alussa saimme iloksemme mahdollisuuden osallistua Henley Royal Regattaan, joka järjestetään joka vuosi Lontoon lähellä, Henley-On-Thames nimisessä kylässä. Poikamme souti kilpailussa, mikä teki siitä mielenkiintoista seurattavaa. Googlasin regatan pukukoodia ennen lähtöä ja mekon mitta naisilla näytti olevan tärkeä asia. Jopa poikamme soutuvalmentaja oli muistuttanut häntä useaan otteeseen , että ”sanothan äidillesi, että regattaan ei pääse minimekossa”. Myöhemmin selvisi, että jonkun eurooppalaisen pojan äiti oli tullut paikalle liian lyhyellä helmalla, joten häneltä evättiin pääsy regatta-alueelle. Eli mekon mitan tuli ylettyä polven alle. Hattu ei ollut pakollinen, mutta suurimmalla osalla naisista ja miehistä oli hattu päässä. Halusin tietysti käyttää hattua ja ostinkin Stockalta sinisen hatun siniseen kesämekkooni ja paikanpäältä löysin ihastuttavan beigen värisen hiuskoristeen pitsiseen In wearin mekkoon. Tapahtuma jäi mieleen ainutlaatuisena kokemuksena.
Elokuun loppupuolella keskimmäinen lapsistamme pakkasi taas laukkunsa ja lähti toiselle puolelle maapalloa, kun hänen toiveensa toteutui ja hän pääsi haluamaansa yliopistoon Kaliforniaan. Tämä  tiesi meille uutta vierailupaikkaa:) Lokakuussa kävimme häntä katsomassa ja tutustuimme samalla San Franciscoon ja sen ympäristöön. Olemme olleet useasti Amerikan itärannikolla ja Floridassa, mutta San Francisco poikkesi kyllä edellisistä paikoista täysin. Ihastuin erityisesti maisemiin ja  rentoihin ihmisiin. Vuokrasimme polkupyörät ja pyöräilimme Golden Gaten yli, kävimme Muirwoodsissa katsomassa isot puut, söimme hummereita jotka olivat paikan erikoisuus jne.
Marraskuun lopussa tein pitkän pohdinnan jälkeen (n. 2 vuotta) päätöksen, että nyt on aika avata Doppwomanin blogisivut. Olemme olleet muutenkin hyvin aktiivisia liikkeen tiimoilta. Joka kuukausi olemme olleet mukana Muotia&Brunssia muotinäytöksissä, stailanneet asiakkaita varaussysteemin kautta lauantaisin, järjestäneet asiakasiltoja jopa viikottain kuluneen syksyn aikana, olemme osallistuneet eri tapahtumiin muiden kauppiaiden ja kauppahallin kanssa ja olemme pitäneet pieniä tapahtumia liikkeessämme jne…
Näistä hyvistä fiiliksistä on hyvä jatkaa, koska uskon että myös ensi vuosi tuo kivoja haasteita Doppwomanille. Otan mielelläni haasteita vastaan ja pusken eteenpäin. Mikä voisikaan olla palkitsevampaa kun saada työskennellä positiivisten ihmisten kanssa, tehdä asiakkaat tyytyväisiksi ja olla omassa unelma-ammatissaan. Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *