Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yksi kuosi, kaksi tuotetta

Istun kotona olohuoneessa ja kirjoitan tätä blogia. Kello on 17.30 lauantai-iltana ja kun katson ulos, niin näen uskomattoman upean auringonlaskun. Edessä oleva meri on jäässä, mutta iso ”uima-allas” eli avanto on auki ja vastarannan puiden takana on täysin puna/keltainen taivas, joka heijastaa avantoon. Näky on kerrassaan upea, harvoin tällaista taivasta on tarjolla. Satuitko sinä näkemään auringonlaskun eilen illalla?

Ikuistin täydellisen auringonlaskun Instagram ja Facebook storyyn  ja sama kuva löytyy tämän postauksen lopusta

 

Tässä postauksessa esittelemme super kauniin kukkakuosin, josta on valmistettu paita sekä mekko. Stailasimme paidan neljään erilaiseen alaosaan ja stailausvideo sekä mekosta että paidasta löytyy postauksen lopusta.

Bernan tuotteissa on tummansininen pohja ja kukat ovat kullan beigejä ja vaaleansinisiä

 

Inbi silkkihame

Inbi silkkihame on upea niin materiaalinsa ja mallinsakin puolesta! Hameessa on sisäänommeltu kuminauha vyötärökaistale (ei näy ulospäin) ja vetoketju sekä nappi sivusaumassa. Hameessa on aavistuksen merenneito mallin fiilistä, se on hieman pyöristetty lantion kohdalta. Hameessa on vuori ja se loppuu reippaasti polven alle, noin puoleen pohkeeseen. Minulla on hameesta päällä koko 34. Hame on reiluhkoa kokoa ja se joustaa.

Inbi silkkihameesta löytyy myös shamppanja väri. Hame on täydellinen juhlahame juhlavalla yläosalla, mutta myös arki hame yhdistettynä neuleeseen ja reippaisiin kenkiin. Katso Inbi silkkihame stailattuna arkeen täältä

 

Berna kuviopaita

Berna kuviopaidassa on V-kaula-aukko ja kaula-aukon alapuolella on muutamia nappeja. Paidassa on kaksi salsakanttia ja pitkät hihat ovat aavistuksen pussimaiset, leveällä kuminauha rannekkeella. Paita on istuvahko rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu haarasauman kohdalle/alapuolelle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 • Berna kuviopaita € 79,95

 

Berna kuviopaita stailattuna tummansinisiin Beck housuihin. Tämä on loistava työlookki!

Beck housuja löytyy kolme eri pituutta, on nilkkamitta joka minulla on jalassa, sitten löytyy täyspitkä ja vielä extra pitkä. Kaikki Beck housut mittoineen löytyvät täältä

 

Vapaa-aikaan Berna kuviopaita puetaan Dream Chic nilkkafarkkujen ja tennareiden kanssa. Tämä on Chic farkkujen kesäpesu!

 

Kun korkkarit vaihtaa arkisemmiksi kengiksi soveltuu tämäkin asukokonaisuus loistavaksi arki- ja työasuksi.

 

Berna kuviomekko

Berna kuviomekossa on valekietaisu yläosa ja vyötärön poikkileikkaus on hieman nostettu, vyötärön kapeimpaan kohtaan. Hameosassa on muutamia vekkejä, jotka antavat tilaa helmalle. Hihat ovat puolipitkät ja hihansuissa on kuminauha. Mekon takana on vetoketju, joka takaa sen että mekko istuu upeasti myös selästä. Mekko loppuu juuri polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Berna kuviopaidan ja -mekon materiaali on hieman paksumpaa viskoosia, joten tuotteet laskeutuvat kauniisti. Itselleni Berna mekko on kaunein korkkareilla, mutta esim. sirommat loaferit yhdistettynä mekkoon, voisi olla monelle myös työasu. Tästä pääsinkin siihen, että meille on tulossa beigejä loafereita kahdella eri korolla ja juuri ne ovat loistavia työkenkiä, kun maaliskuun alussa lähdetään ”back to work”.

 

Katso alla oleva stailausvideo!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

19.2.2022 klo. 17.31

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Olipa upea auringonlasku eilen ja tänään upeat asut. Silmiä hivelevät värimaailmat molemmissa.

  Berna paidan sekä mekon värit ja kuviot ovat täydelliset. Paita sopii niin hyvin hameen että erilaisten housujen kanssa. Uskomatonta miten paita taipuukin niin moneen; juhlavampaan sekä rentoon lookkiin.

  Toimistolook menee monella uusintaan, kun kotioloissa on voinut olla rennommissa vaatteissa. Saas nähdä mitä sitä itse kehittää toimistolookiksi. Täytyy ihan miettiä millä uudistaisi omaa lookkiaan. Suvun ladyt ovat äänestäneet kovasti minulle culottes-housuja. Ne on varmaan pistettävä hankintaan, jotta sopu säilyy. Itsekin olen lämmenyt kyllä niille. Ainoastaan pohdin millainen yläosa niiden kanssa?

  Kengät täytyy myös katsastaa. Itse suosin keväällä lenkkareita, mutta anopin mielestä ne juoksutossuja. Ballerinat tai loaferit voisi olla yksi vaihtoehto tai sitten ne Katan vinkkaamat nilkkurit.

  • Hei Jaana! Eikö vain ja sunnuntai-iltana oli samanlainen auringonlasku 🙂 Varmasti culottes housut olisivat sinulle ihan täykyt 🙂 Tervetuloa sovittelemaan eri komboja 🙂 Loaferit ovat tyylikkäät ja soveltuvat työlookkiin loistavasti ja oih, ne nilkkurit 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 2. Berna paita käy housujen ja hameiden kanssa loistavasti yhteen.

  • Hei Annamaija! Kyllä, on aivan ihana paita 🙂 Mukavaa päivää, Kata