Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevyt tikkitakki kevääseen

Olemme tehneet Gabin kanssa ensi syksyn sisäänostoja menneellä viikolla. Ostot jatkuvat vielä pari viikkoa ja sitten syksyn mallistot ovat pulkassa. Huhtikuussa jatketaan talvimallistojen parissa. Ihania mallistoja kaikilla tuotemerkeillä ja yksi uusi tuotemerkkikin meille saapuu kesän loppupuolella. Se on nuorekas, trendikäs ja tuo kivan uuden tuulahduksen DOPPin tuoteperheeseen.

Me olemme pitkäjänteisiä tekemisessämme. Me emme vaihtele tuotemerkkejä jatkuvasti, vaan teemme pitkäjänteistä työtä merkkien kanssa. Pidempiaikaisia tuotemerkkejä olemme myyneet lähes 20 vuotta ja uusimmat merkit tulivat meille reilu vuosi sitten. Uuden tuotemerkin pääseminen myyntiin liikkeeseemme on pitkä ja tarkasti harkittu prosessi!

 

Beaumont tummansininen tikkitakki

Beaumontin tikkitakki on kevyt ja helppo takki pitää ja pukea päälle. Takin sisällä on ohut vanu. Takki on tummansininen ja takissa on limen vihreät yksityiskohdat ja tereet takin sisällä. Takissa on huppu ja laadukkaat vetoketjut edessä ja taskuissa. Takissa on kaksisuuntainen vetoketju. Taskuja on kaksi, päällimmäisessä taskussa on vetoketju ja sivussa on syvä avotasku. Takin vyötäröllä on kiristysnauha, jossa lukee Beaumont. Takin takana on halkio ja takki ylettyy reippaasti pepun alle. Minulla on takista päällä koko 34. Takki vastaa normaalia kokoa.

 

Eniten ensi syksyltä odotan, millaisia nilkkureita on tarjolla. Pari viimeistä vuotta maiharit ovat olleet se juttu. Uskon, että naisellisemmat nilkkurit korolla ja piikkikärjellä olisivat tulossa ensi syksyyn, koska jotain uutta aina pitää tulla. Odotan myös saapasmalleja, nyt saappaat ovat olleet räyheitä, paksupohjaisempia saappaita. Ehkä nähdään taas korollisia sirompia saappaita tulevaisuudessa. Itse kaipaan sirompia nilkkureita ja saappaita, naisellista lookkia. Mutta näissäkin korollisissa ja sirommissa malleissa on lestit oltava kunnossa ja sehän meidän merkeillä onkin.

Meille saapuu helmi/maaliskuun vaihteessa beiget mokkanahkaiset sirot nilkkurit. Ne ovat SUPER kauniit ja sellaiset joita voi käyttää koko kevään!

 

Katso videolla oleva takkiesittely!

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Kaunis takki. Mutta mikä teillä on isoin koko? Usein valitettavasti näitä myydään vain pienille naisille☹️. Minulla olisi ostovoimaa, mutta kookkaille naisille Suomen tarjonta on tosi suppea. Harmi. Pitää lentää toiselle puolelle tellusta. Hyvää kevään odotusta.

  • Hei Saga! Beaumontin takista meidän koot ovat 34-44. Liikkeemme koot vaihtelevat koos 32-46 eli XXS-XXL riippuen tuotemerkistä ja itse tuotteen mallista. Me mittaamme jokaisen koon verkkokauppaamme, josta on helppo tarkistaa mitat ja verrata mittoja omiin tuotteisiin kotona ja itseensä 🙂 Myös tuotteen pituuden näkee verkkokaupastamme koossa M/38 ja kun siihen lisää noin 1-1,5 cm/koko saa oikean mitan vastaavaan kokoon. Mukavaa päivää, Kata

 2. Kiva kuulla, että valkaatte Doppiin uuden tuotemerkin, vaikka nytkin on valikoima kattava ja jokaiselle ladylle löytyy taatusti vaatteita erilaisiin tilanteisiin. Aikamoisia taitavia ennustajia ja tyyliniekkoja olette, kun vuodesta toiseen elätte paljon etupainotteisimmin kun itse vaatteiden shoppailijat ja tilaatte tulevien sesongien vaatteet Doppiin. Teillä on ammattitaitoa ja silmää tietää mitä kannattaa tilata. Hatunnosto tehoduolle.

  Beaumont tikkitakki on tyylikäs. Kiinnitin huomioni erityisesti tuplataskuihin, mitkä ovat kätevät. Takkissa on ripaus sporttisuutta, virtaviivaisuutta ja silti se on naisellinen.

  Itsekin toivoisin, että valikoimiin tulisi naisellisia nilkkureita, mutta lestin ja koron on oltava hyvä. Jään odottamaan niitä beigejä siroja nilkkureita. Toivottavasti niissä on maltilliset korot, jotta jalat jaksaa.

  • Hei Jaana! Kiitos paljon 🙂 mekin odotamme innoissamme uutta tuotemerkkiä ja elämme tosiaan hieman etuaikaa ja siksi välillä päässäkin vuodenajat menevät sekaisin 🙂 Tikkitakki oli tyylikäs ja taskut ovat loistavat. Minulla on Beaumontin kevytuntuvatakki syksyltä ja siinä on samanlaiset taskut ja ne ovat kätevät. Katsotaan millaiset nilkkurit sieltä saapuvat 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 3. Beaumontin tikkitakki löytyykö vielä koko 42?

  • Hei Erja! Kaikki takit loppuunmyytiin jo ja valitettavasti lisää ei ole tulossa. Mutta kannattaa seurata verkkokauppaa, kokoja voi välillä palautua 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

  • Hei Anna-Maija! Jeps, ihana takki moneen menoon 🙂 Mukavaa lauantaita, Kata