Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hyviä perustuotteita tulevaan kevääseen

Kokosimme yhteen muutamat hyvät perustuotteet tulevaan kevääseen ja kesään. Postauksesta löytyy porkkanafarkut ihanassa beigessä pesussa, pitkä neuletakki, joka on helppo pukea minkä päälle tahansa ja se käy läpi kesän sekä valkoinen klassinen paitis, jossa on irroitettava nauha kauluksessa. Eikä unohdeta super suosittuja Dayn laukkuja, kevään uutena värinä on nutria. Kaksi uutta tennari malliakin saapui ja lisää tennareita ei ainakaan toistaiseksi ole tulossa. Seuraavaksi kenkärintamalla siirrytään loafereihin ja sandaaleihin.

 

Genesis pitkä neuletakki

Genesis neuletakki on kevyt ja juuri sopivan ohut käytettäväksi vaikkapa kesällä. Neuletakki on tyylikäs ja ajaton. Neuletakissa on shaali kaulus, olkasaumat on laskettu, hihat ovat pitkät ja neuletakissa on vyö. Olkasauman kohdalla ja neuletakin helmassa on resorineulosta, samoin neuletakin hihansuissa. Minulla on neuletakista koko S, neuletakki vastaa normaalia kokoa.

Pitkän Genesis neuletakin väri ja materiaali on sama kuin Genesis neuleen ja neulehameen. Neuletakin voi yhdistää myös Genesis neulehameeseen! Genesis tuotteet löytyvät täältä

 

Day Logo Band Mini laukku

Dayn mini laukku on kätevä laukku. Hihna on musta, jossa on Dayn logo sävy sävyyn hihnan kanssa. Hihna on säädettävä ja irroitettava. Laukun päällä on vetoketju ja edessä olevan taskun päällä on vetoketju. Laukun sisällä on tasku. Laukun koko on n. 12 x 20 cm.

Nutria on super kaunis väri Dayn kevään laukuissa!

 

Laukkuun voi vaihtaa erillisen Dayn hihnan, nutria hihna on samanvärinen kuin nutria laukku. Myös mustaan laukkuun voi vaihtaa nutrian värisen tai vanhan rosan värisen hihnan.

  • Day Logo band strap € 25,00 nutria ja rosa

Dayn Logo band strapin voi vaihtaa:

  • Day logo Band Mini laukkuun
  • Day logo Band camera laukkuun
  • Day City Lhasa nahkalaukkuun
  • DayCity Paris nahkalaukkuun

Kaikki laukut löytyvät täältä.

 

Dayn Mini laukkua löytyy myös mustana. Myös muita Dayn laukkuja saapui ja kaikki laukut löytyvät täältä.

 

Rich porkkanafarkut

Porkkanafarkut ovat korkeavyötäröiset farkut. Farkuissa on kapeampi vyötärö ja lantion kohta on pyöristetty eli farkut soveltuvat A-ja X-vartalolle. Edessä olevat taskut on laskettu, se antaa hyvän mittasuhteen vartalolle. Reisissä on hieman tilaa ja farkut kapenevat alaspäin. Takana olevat taskut tulevat pepun päälle. Farkkujen pituus käännettynä on 26″ ja suorana 28″. Porkkanafarkuissa on loistava beige pesu! Minulla on farkuista päällä koko 34.

 

Fia tennarit korinauhalla

Fia tennarit ovat kevyet ja siroimmat tennarit, jotka meiltä löytyvät! 

Fia tennareissa on vetoketju ja nauhat, mutta riittää, että käyttää ainoastaan vetoketjua tennareiden pukemiseen. Tennareita kiertää korimainen nauha. Pohja on noin 2 cm korkea.

 

Skyler tennarit kullalla

Skyler tennareissa on comfort H lesti, joka tarkoitaa sitä, että ne ovat leveämmät päkiöiden kohdalta, kuin normaalit Gaborin tennarit. 

Tennareissa on sekä nauhat että vetoketju, mutta kengät saa hyvin jalkaan, kun käyttää ainoastaan vetoketjua, kun kengät pukee ja riisuu jalasta. Nauhoissa on ripaus kultaa, samoin tennareiden takaosassa on kultakantti. Tennarit ovat todella kauniit sekä mekkojen että hameiden kanssa.

ps. Muistathan tarkistaa, että sinulta löytyy sopivat ballerinasukat tennareihin, ne löytyvät täältä.

Katso alla oleva video!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Porkkanafarkut toi heti mieleen nuoruuden. Tämän päivän asupostaus oli style ja värimaailma harmoninen. Ei ollut nuoruudessani näin eleganttia sövyä porkkanafarkuissa. Nöin se maailma muuttuu..