Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pitkä, keväinen toppis

Käväisimme Rukalla viikonloppuna. Mies ajoi sinne jo alkuviikosta ja minä päräytin sinne Finnairin sinisin siivin loppuviikosta. Ajoimme yhdessä eilen kotiin ja täytyy taas todeta, että ajomatka ei ole kyllä paha. Meiltä on Rukalle 831 km, kun laitamme navigaattorin päälle. Jouluna lähdimme ajamaan jo aamuyöstä klo. 04.00 mutta vain siksi, että meidän ei tarvinnut istua koko jouluaattoa autossa. Eilen lähdimme ajamaan Rukalta klo.06.10 ja olimme kotona vajaat 10 tuntia myöhemmin, menimme yhden pysähdyksen taktiikalla. Laitoin Dopphome termospulloihin kahvia mukaan, niistä on helppo juoda ja termariin menee yksi iso muki. Minusta on kiva ottaa kahvia mukaan, ensimmäinen tunti menee hujauksessa kahvin kera ja kuten jo aikaisemmin tammikuussa kerroin, laadukasta jutustelua ylläpitäen 🙂

Ajosää oli aluksi luminen, mutta Kuopiosta alaspäin sää muuttui vetiseksi. Aluksi oli liukas, mutta sateisella säällä tiet olivat paljaat

 

Onuma pitkä toppis vyöllä

Onuma takki on kevyt ja loistava vanutakki kevääseen ja syksyyn! Onuma takissa on laskettu hartialinja ja kaunis shaalikaulus. Takki on aavistuksen ”oversize” ylhäältä ja muuten malliltaan suora. Takkiin kuuluu venykevyö hopeisella soljella. Takin sivuissa on taskut ja edessä on painonapit. Minulla on takista päällä koko 34.

Katsoin Helsingin säätiedotusta ja luvassa on seuraavat päivät plus asteita, joten Onuma takki pääsee käyttöön heti tänään!

 

Nista laukku ja Malvia tennarit

Nista laukku on loistava arkilaukku, sinne mahtuu paljon tavaraa. Laukun päällä on vetoketju ja molemmissa ulkosivuissa on myös vetoketjutaskut. Laukussa on beige vuori ja sisällä on myös tilava vetoketjutasku. Laukkua voi kantaa kädessä, mutta myös olalla ja olan yli. Hiha on säädettävä ja irroitettava.

Malvia tennarit ovat upeat! Ne ovat valkoista pehmoista nahkaa ja niissä on super kauniit kullanväriset yksityiskohdat. Pohja on noin 4 cm korkea. Saimme juuri lisää valkoisia Malvia tennareita eli nyt kannattaa olla nopea, jos ne haluaa!

 

Rukallahan pitää joka päivä tehdä jokin urheilusuoritus. Viihtyisin kyllä loistavasti koko päivän sisällä Villa Irmassa, koska pidän sen sisutuksesta, mutta toki ulos on aina hyvä päästä. Kävimme Kiutakönkäällä kävelemässä ja katsomassa talvisen kosken. Kävelimme myös Myllykoskelle ja kiertelimme siellä Pienen Karhunkierroksen polkuja. Pitkät rappuset olivat lumisia ja jäisiä, joten niissä sai olla varovainen ettei kaatunut. Portaiden viereen oli tampattu polku, mitä pääsi myös kävelemään. Kävimme kiertämässä Konttaisen Kuhauksen. Siellä olimme ensimmäistä kertaa ja se oli myös kiva reitti. Noin tunnin ja oli kuulemma asteikolla  ”vaikea” kävelyreitti, mutta emme kokeneet sitä vaikeana. Nousuja oli, mutta hyvin jaksoi.

Kävimme myös moottorikelkka ajelulla ja kävimme syömässä myöhäisen lounaan Uuttusuon kahvilassa. Lohikeitto oli hyvää, suosittelen:)

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hyviä vinkkejä ja suosituksia jaat Kata vaatetuksen lisöksi myös Rukasta. Arvostan.

    Takki on niin coolin näköinen! Shaalikaulus, hieman overzize malli ja hopeinen vyön solki on kiva pikku ekstra mustaan takkiin. Tällä takilla eivät räntäsateet ja viima yllätä.

    • Hei Jaana 🙂 Kiitos, kiva kun tykkäät! Takki on kiva ja aivan ihanan kevytkin vielä. Mukavaa iltaa, Kata

  2. Kätevä takki ulkoiluun vaikka koiran kanssa.

    • Hei Anna-Maija 🙂 Jep ja sopii myöskaunkitakiksi, on niin style 🙂 Kata