17.9.2019 |

Viime vuosituhannen vibrat; Hyvän tuulen mekko

Viime vuosituhannen vibrat; Hyvän tuulen mekko

Kuulostaa aika pahalta vielä lähes kahdenkymmenen vuodenkin kuluttua tuo otsikon lause ”viime vuosituhannen”. Kuulostaa siltä kuin olisi kävelevä muumio, kun miettii että on syntynyt viime vuosituhannella. Onneksi omat lapsetkin ovat syntyneet viime vuosituhannen puolella, se hieman helpottaa. Olihan se mielenkiintoista, että sai kokea Millenniumin, ihan jokainen sukupolvi ei sitä kokemusta saakaan elää.

Mekosta löytyy kuosin ja mallinsa ansiosta 60- ja 70-luvun vibroja

 

Viime vuosituhannen vibrat; Hyvän tuulen mekko

Viime vuosituhannen vibrat; Hyvän tuulen mekko

Viime vuosituhannen vibrat; Hyvän tuulen mekko

Mekon alle voi pukea myös kapeat housut. Arkeen sopii myös paksut sukkahousut ja nilkkurit.

 

Viime vuosituhannen vibrat; Hyvän tuulen mekko

Helmisormus

Sain vasemmassa kädessäni olevan helmisormuksen mieheltäni jouluna 1996. Sormus on samaa sarjaa vihkisormukseni kanssa eli se on Björn Weckströmin Lapponia sarjaa. Helmisormuksen musta helmi on Tahitin helmi.
Siivosin liikkeemme varastoa viime viikolla ja jokin kilahti lattialle ja huomasin, että se oli musta helmi tai kuula. Mietin hetken, että mikähän se mahtaa olla? Olisiko se tippunut jostain tuotteesta…Nostin sen ylös lattialta ja vein sen kassan takapöydälle. Siinä se oli muutaman tunnin ja tytötkään eivät kiinnittäneet siihen huomiota. Lopuksi tyhjäsin takapöydän ja nappasin helmen käteeni ja vein sen roskien mukana roskikseen. Menin tekemään tietokone hommia konttoriin ja tietokonetta näpyttäessäni huomaan, että kultasormuksessani on iso aukko ja helmi on pudonnut. Samassa tajusin, että se musta helmi tai kuula miksi sitä ajattelin, oli minun sormuksestani. Henna oli vienyt jo roskikset, hän lähti hakemaan niitä takaisin ja minä rupsesin tyhjäämään niitä varastomme lattialle. No sieltähän minä sen helmen löysin, onneksi! Ihan hiki jo tuli, jos se olisi kadonnut lopullisesti.

 

Viime vuosituhannen vibrat; Hyvän tuulen mekko

Hyvän tuulen mekko

Nimesin tämän mekon ”hyvän tuulen mekoksi”. Minusta tämä mekko päällä ei voi kuin hymyillä ja pitää hauskaa. Myös ihminen, joka katsoo sinua tämä mekko päällä, tulee iloiseksi.

Mekossa on helppo olla. Sehän ei kiristä mistään vaan on ilmava ja liehuva päällä. Mekko on aavistuksen vartalonmyötäinen kainaloiden alta, mikä on vartalolle edullinen asia. Mekko levenee alaspäin ja ylettyy noin polveen. Vartalolle on edullisinta, että A-linjainen mekko loppuu polveen. Jos mekko on liian pitkä, näyttää mekko raskaalta. Hihat ovat pitkät ja niissä on ranteen kohdalla kuminauha, joka tekee hihasta hieman pussimaisen. Kauluksessa on nauhat, jotka voi solmia joko solmulle eteen tai rusetille.

Minulla on mekosta päälläni koko 36 eli mekko vastaa normaalia kokoa. Mekko on 100% viskoosia.

 

Viime vuosituhannen vibrat; Hyvän tuulen mekko

Viime vuosituhannen vibrat; Hyvän tuulen mekko

Sulkakorvikset

Muistatko meidän hapsukorvakorut, jotka teetimme viime keväänä? Poromiehen vaimo Inarista teki meille toiveeni mukaan poronnahasta sulkakorvakoruja sekä hopeisilla että kultaisilla koukuilla. Löydät kaikki värit sulkakorvakoruista Doppshopista.

 

Viime vuosituhannen vibrat; Hyvän tuulen mekko

Tässä asussa voisin mennä mm. häihin, synttäreille, syömään ja viettämään hauskaa iltaa

 

Viime vuosituhannen vibrat; Hyvän tuulen mekko

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Mikä värien iloittelu. Ihana ja piristävä yllätys syksyiseen aamuun.

  Eilen eräs työkaverini pähkäili mistä löytäisi mekon, mikä on iloinen väriloisto ja nostaa hymyn huulille. Tässä vastaus hänelle ja sopii hänen värimaailmaan sekä malli ihastuttaa häntä taatusti. Eilen en osannut auttaa häntä, mutta tänää siihenkin mekkomaniaan löytyi vastaus.

  Sulkakorvikset ovat niin ihanat. Pehmeät ja kevyet, mutta taatusti katseenkerääjät. Olen aivan myyty niihin. Keikkuvat korvissani ja välillä on ihan pakko kokeilla ovatko pysyneet vauhdissa, kun ovat niin huolettoman kevyet.

  Holly korkkareiden puna on kutkuttava. Voi, kun löytäisi huulipunankin mikä oli se oikea punainen ja vielä pysyisi huulillakin hyvin. Vinkkejä otetaan vastaan…

  Onni onnettomuudessa, että löysit sormuksen helmen. Minulekin tuli hiki postausta lukiessani. Eikä kyseessä ollut kuumat aallot vaan kauhun hiki, kun ajattelin helmesi kadonneen. Onneksi se löytyi. Päiväsi oli taatusti pelastettu.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Kyllä, iso väripilkku syksyn keskellä! Mahtavaa, tervetuloa katsomaan mekkoja, lähetäthän hänelle terveiset 🙂 Huulipunasta Diorin klassikko puna nro. 999 on oma suosikkini. Se on upea punainen, pysyy hyvin ja se on minulla myös näissä kuvissa:) Mukavaa loppu vikkoa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *