Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Viime vuosituhannen vibrat; Whitney mekko

Whitney mekko

Eilen päästiin kukkamekon lumoihin viime vuosituhannen vibroissa. Tänään päästään myös kukkamekon lumoihin, mutta erilaiseen fiilikseen. Tässä jos jossain asussa on tuulahdus 70-lukua päästä varpaisiin.

 

Whitney mekko

Whitney mekko

Whitney mekkoa löytyy myös yksivärisenä mustana. Musta mekko on tyylikäs ja näyttävä, se sopii myös talven juhliin. Voit pukea juhliin mustan mekon kanssa joko mustat ohuet sukkahousut, ihonväriset sukkahousut tai näyttävät kuviosukkikset. Löydät mekon Doppshopista täältä.

 

Whitney mekko

Whitney mekko

Whitney mekko

Whithney mekko on joustavaa viskoosia. Se on hieman liukas ja stretchaava materiaali päällä. Se tuntuu iholla pehmoiselta ja hyvältä.
Mekossa on muutama kiva yksityiskohta kuosin lisäksi. Kauluksessa on lyhkäiset nauhat. Nauhoista ei saa rusettia, mutta solmukkeen kylläkin. Ensimmäisissä kuvissa tuuli puhalsi niin kovaa, että solmuke aukesi. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset. Hihansuissa on kantti, jonka jälkeen hihansuu aavistuksen levenee.

Vyötärön kapeimmassa kohdassa on poikkileikkaus. Mekko on vartalonmyötäinen poikkileikkaukseen saakka ja siitä alaspäin helma levenee maltillisesti. Mekko ylettyy noin 10 cm polven alle. Gabilla on päällään mekosta koko S ja hän on 170 cm pitkä.

Mekon pohjaväri on musta. Arkeen mekkoon puetaan mustat 66 den sukkahousut ja nilkkurit, saappaat tai lenkkarit. Mekko soveltuu myös pieneen juhlaan kun siihen yhdistää mustat kultasolkiset avokkaat. 

 

Whitney mekko

Haley nilkkurit

Meidän myyjällä Minnalla on nämä nilkkurit. Hän on käyttänyt niitä muutaman viikon ja hän kehuu niiden hyvää lestiä. Korko on maltillinen, noin 5 cm korkea. Nilkkureiden varressa on solki.

Nilkkureissa on 70-luvun fiilikset. Sen tekee nilkkureiden materiaali, hieman kiiltävä nahka ja korko sekä solki.

 

Whitney mekko
Nauhan voi sitoa joko ylös kaulaan tai hieman alemmas decoltelle. Jos haluat kaulaan enemmän pituutta, niin solmi nauha alemmas

 

Whitney mekko

Whitney mekko

Laukku

Nyt on huippu trendikästä yhdistää eri kuoseja keskenään. Yksi yhteinen tekijä niissä kuitenkin tulee olla eli se on värimaailma. Eri kuosien värien tulee sopia keskenään, muuten saadaan aikaiseksi sillisalaatti. Jos koko asua ei halua sekoittaa eri kuoseilla, niin trendikkyyteen riittää jo kuosilaukku.
Nämä villakangas tyyppiset laukut ovat tilavia, niihin mahtuu tarvittavat tavarat helposti mukaan. Laukun hihna on hopean väristä ketjua, samoin laukun lukko.

 

Whitney mekko

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Vaikka tuuli tuiversi Gabin tukkaa ja mekkoa ovat kuvat kauniita.

    Mekon malli ja väri ovat upeat. Laukkukin taisi keikkua tuulen viimassa, mutta Gabista hohtava ilo ja hymy eivät hyytyneet.

    Itse olen miettinyt eri kuosien sotkemista keskenään, mutta pelännyt lopputuloksen olevan sillisalaatti. Tähän asiaan saatiin taas Kataltakin opastusta eli nyt sitten sotkemaan eri kuoseja keskenään. Aloitan ensin huivilla tai laukulla etten näytä sirkuspelleltä.

    • Hei Jaana ja kiitos kommentoit 🙂 Sunnuntain postauksessa tulemme sekoittamaan kuoseja lisää 🙂 Ei mitään vaaraa sirkuspelleilyyn kun sävyt pitää samoina kaikissa asuissa. Mukavaa tulevaa viikonloppua, Kata