Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hakuna Matata asu: Valkoiset farkut

Hakuna Matata asu: Valkoiset farkut

Valkoiset farkut, apua kuinka hienot! Maailman helpoin väri yhdistää. Ei ole mitään merkitystä minkävärisen yläosan puet niiden kanssa. Voit ottaa silmät kiinni kaapistasi yhden paidan ja avot, se sopii valkoisten farkkujesi kanssa.

Valkoisten farkkujen kanssa ei ole huolen häivää ja päiväsi on huoleton!

 

Hakuna Matata asu: Valkoiset farkut

Hakuna matata on swahilia ja tarkoittaa ” ei huolta”. Valoran päivät ovat huolettomia, ainoaa huolta aiheuttavat tiput, jotka uskaltautuvat liian lähelle Valoran reviiriä.

 

Hakuna Matata asu: Valkoiset farkut

DREAM CHIC = THE NILKKAFARKUT

Kun kevät on saapunut, ovat nilkkafarkkujen kevätvärit saapuneet liikkeeseemme. Nilkkafarkkujen mitta on 27″ eli monelle mieluinen pituus. Itselleni se ylettyy juuri nilkkaluun päälle. Lahkeessa on vetoketju, jonka voi avata jos haluaa. Vyötärö ylettyy napaan ja selästä farkut nousevat hieman korkeammalle. Näistä farkuista otetaan 1-2 kokoa pienemmät housut kuin normaalisti käyttää. Minun housukokoni yleensä on 36, mutta näistä käytän aina kokoa 32.

Jotkut koot ovat valkoisista Dream Chic farkuista jo loppu, mutta saamme niitä lisää ensi viikon alussa. Jos haluat tilata valkoiset farkut, niin tee se Doppshop verkkokaupan kautta, niin ilmoitamme sinulle kun farkut täydentyvät Doppshoppiin. Näin takaat sen, että et jää ilman valkoisia farkkuja.

 

Hakuna Matata asu: Valkoiset farkut

Hakuna Matata asu: Valkoiset farkut

Promise paita

Promise paitaa löytyy tämä päälläni oleva vihreävalkoinen ja alla oleva sinivalkoinen. Paidassa on suorahko malli ja se ylettyy lantiolle. Pääntie on pyöreä ja edessä on nappilista, jossa on pienet kullanväriset piilonepparit. Hihat ylettyvät kyynervarren alapuolelle ja hihansuissa on kuminauhat, joten paidan hihat voi nostaa ylöspäin. Paita  on kooltaan suht reilua kokoa. Minulla on paidasta päälläni koko 34 ja se on sopivan väljä.

 

Hakuna Matata asu: Valkoiset farkut

Promise paitaa löytyy myös tummansinivalkoisena. Paitaa löytyy koot 34, 38, 40 ja 46. Löydät paidan täältä.

 

Hakuna Matata asu: Valkoiset farkut

Tikkitakki

Oletko jo laittanut talvitakkisi talviteloille? Itselläni on paksu ja pitkä untuvatakki vielä iltaisin päällä kun lähdemme Valoran kanssa lenkille. Mutta päivisin olen jo hetken aikaa käyttänyt tätä tummansinistä kevytvanutakkia. Pidän takista, koska se on todella kevyt ja pidän erityisesti sen kullanvärisestä vetoketjusta ja isoista taskuista. Kullanvärinen vetoketju tekee takista enemmän cityversion, kuin että siinä olisi hopean värinen ketju. Silloin se näyttäisi enemmän sporttiselta. Taskuihin mahtuu loistavasti kännykkä, iso avainnippu ja hanskat. Takki on sivuista hieman pyöristetty eli se on paljon hauskemman näköinen päällä kuin siinä olisi suora tasainen helma. Pyöristetty helma takissa näyttää myös ihan kivalta midimekon päällä.

Vetoketjun voi vetää ylös kaulaan asti kiinni, joten kaulahuivi ei ole välttämättömyys.

 

Hakuna Matata asu: Valkoiset farkut

Meiltä löytyy Dream Chic nilkkafarkkuja kymmenessä eri värissä!

Esittelemme teille lisää farkkuja eri väreissä tulevan viikon aikana.

 

Hakuna Matata asu: Valkoiset farkut

Tennarit

Tennarit ovat olleet hyvin suosittuja tänä keväänä. En yhtään asiaa ihmettele, koska meidän mallistoissa on ollut ennätysmäärät upeita ja hyvälestisiä tennareita. Koot rupeavat loppumaan, joten suosittelen olemaan nyt asialla, jos haluat kivat tennarit kesäksi.

Löydät meidän kaikki tennarit ja lenkkarit täältä.

 

Hakuna Matata asu: Valkoiset farkut

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Valkoiset farkut hakusessa kesäksi.
  Nämä on varmaan aikuisen naisen farkut, joista ei näy läpi?
  Jos Dream skinny farkuista kokoni on 32/30, niin mikäköhän koko näistä menis??
  Onneksi teiltä löytyi Drem skinny farkut, väri mustikka. Stockmann pystyi tarjoamaan vain mustia.
  Dopp pelasti päiväni. Iso kiitos taas jälleen kerran Dopin olemassa olosta ja ammattitaitoista myyjistä.
  Teillä on aina ilo asioida.

  • Hei Jaana ja kiitos viestistäsi:) Nämä ovat ihan samaa kokoa kuin sinun Dream skinnyt eli 32 koko on sinun:) Ja ei näy läpi, mikä on aivan ihanaa. Kiitos, mahtavaa kuulla! mukavaa pääsiäisen jatkoa, Kata