Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


18.11.2018 |

Punaisena vai mustana päästä varpaisiin? Onnea blogi 4 vuotta ja arvonta!

Olen ällikällä päähän lyöty ajan kulusta. Mihin vuosi taas katosi tai mihin viimeiset neljä blogivuotta ovat kadonneet? Neljä vuotta sitten kun kirjoitin ensimmäiset blogipostaukseni, en tosiaan tiennyt mihin pääni työnnän ja mitä bloggaus tuo tullessaan. Tämä oli ihan vieras maailma johon astuin, jonka itse opettelin alusta alkaen, johon olen saanut paljon kannustusta ja josta on tullut paljon positiivistä fiilistä.

Onnea blogi! 

Pitsihousut

Nämä pitsihousut ovat kauneimmat housut, jotka olen aikoihin nähnyt. Kauneutensa lisäksi ne näyttävät imartelevilta jalassa ja vieläpä tämän lisäksi ne tuntuvat hyviltä.

Housut ovat ylhäältä istuvat. Niissä ei ole turhia elementtejä eli taskuja ja nappeja. Housuissa on vetoketju toisella puolella lantiota. Housuissa on vuori eli niistä ei näy läpi.

Näissä housuissa minä viihdyn.

 • Pitsihousut € 149,00 koot 34-40 punainen ja musta 34-42 (minulla on päälläni koko 34)

 

Lahkeet ylettyvät nilkkaluun kohdalle. Lahkeissa on kaunis pyöristetty pitsireunus.

 

Punainen rusettipaita

Oletko huomannut, että tänä syksynä on ollut paljon rusettipaitoja? Hih, hih minähän rakastan rusetteja ja ostan kaikki rusettipaidat liikkeeseen, mitä löydän. Gabi välillä tuppuuttelee, että eikö niitä ole jo tarpeeksi:) Toinen hulluuden kohde on kietaisupaidat ja -mekot, mutta niistä menee sekaisin myös Gabi. Niistä tuotteista kerron myöhemmin.

Punainen rusettipaita on 100% viskoosia. Se sopii ihanasti joulun aikaan, MUTTA mietipäs miltä se näyttää keväällä sinisten farkkujen ja valkoisten tennareiden kanssa! Aivan ihanalta. Ei punaista väriä tarvitse yhdistää pelkästään jouluun, se toimii ympäri vuoden.

Rusettipaidat ovat naisellisia ja pukevia!

 

 

Tämä tyyliblogi on tuonut elämääni paljon iloa. Minua ilahduttaa uskolliset lukijat ja kommentit, mitä kirjoitatte minulle tai sanat, mitä sanotte kun käytte liikkeessä. En ole saanut kasvotusten yhtään negatiivista kommenttia neljän vuoden aikana. Kautta rantain kuulin silloin aluksi lähinnä ihmettelyä, miten olen uskaltanut laittaa itseni likoon ja miten minulla on aikaa tehdä blogia useasti viikossa. Joku oli myös sanonut, että helppoahan se on, kun on ”nätti ja laiha”. Hah, hah! Voin luvata, että blogi on PALJON muutakin kuin olla kuvissa ”nättinä ja laihana”.

 

Mietin blogin aloittamista kauan, lähes kaksi vuotta. Pyörittelin sellaisia kysymyksiä päässäni, että kuinka osaan valokuvata, jaksanko kirjoittaa blogia säännöllisesti, onko minulla aiheita mistä kirjoittaa, saanko paljon negatiivisia kommenteja, tuleeko siitä täysi farssi ja kaikki nauravat minulle? Ja tärkein kysymys, osaanko kirjoittaa sujuvaa tekstiä, jota on miellyttävä lukea. Kaikki pelkoni ovat olleet turhia. Valokuvaus, säännöllisyys ja aiheet eivät ole tuottaneet ongelmia. Negatiiviset kommentit ovat yhden käden sormilla laskettavissa, farssia siitä ei ole tullut, muiden nauramisesta en onneksi tiedä ja tekstini on kuulemma persoonallista ja rentoa.

Olen pitkäjänteinen tekemisissäni. Siksi mietin kauan, onnistuuko minulta blogin tekeminen. Jos nimittäin blogin aloittaa, tulee sitä tehdä säännöllisesti ja kunnolla. Kun katsoo yritysblogeja, niin varsin usein viimeisin päivitys on tehty puoli vuotta sitten ja sitä edellinen toiset puolivuotta sitten. Tämä ei ole lukijalle mielekästä ja itse en ainakaan saa yrityksestä kovin hyvää kuvaa, jos näin toimitaan.

” Se, joka leikkiin ryhtyy, niin leikin kestäköön ja jatkakoon sitä  niin kauan kuin sen aika on. ”

 

Ihmiset sanovat, että he eivät voi tehdä jotain, koska eivät osaa. Minusta se ei ole mikään selitys, voi nimittäin opetella! Kun aloitin bloggaamisen, niin osasin käyttää iPadia eli hakea asioita googlesta, käyttää facebookia ja sähköpostia. Muuhun en iPadiä tarvinnut, minulla ei ollut edes kunnon tietokonetta käytössä. Sitten päätin opetella miten blogia kirjoitetaan, miten valokuvataan, miten valokuvat käsitellään ja miten ne viedään blogiin. Miten kaikki asetukset toimivat ja paljon, paljon muuta, mikä liittyy teknisiin asioihin. Olen valehtelematta istunut kuulokkeet korvilla ja kuunnellut englanninkielisiä ohjeita You Tubesta tai selannut nettiä neljän vuoden aikana satoja tunteja. Välillä olen jopa itkenyt, kun kaikki tekstit ovat hävinneet blogista tai valokuvat ovat väärän kokoisia eivätkä siirry blogiin. Asioita on ollut kymmeniä, joita en ole osannut tehdä, mutta kaikista olen loppujen lopuksi selvinnyt. Blogi on vaatinut hikeä ja kyyneleitä, mutta onneksi ei verta. Välillä se on valitettavasti aiheuttanut vakaviakin keskusteluja aviomieheni kanssa ajankäytöstäni ja muiden perheenjäsenten huomiotta jättämisestä. Olen paikalla, mutta en läsnä.

 

Erä nainen sanoi minulle DOPP Helsingissä keväällä, että enään he eivät taistele aamuisin miehensä kanssa kumpiko saa lukea ensin Hesarin. Hän kuulemma ottaa mielummin iPadin ja lukee aamuisin blogini. Tämä oli minusta niin hauska kommentti! Toisin sanoen blogi menee jo Hesarinkin edelle! No, vitsi vitsinä:)

Mutta monta naista on blogi koukuttanut, moni ei kuulemma ikinä olisi uskonut että rupeaa lukemaan blogia tai että jää siihen koukkuun. Tiedän, että tämä piristää monen aamuja tai päivää ja se onkin yksi syy, miksi jaksan tehdä tätä. Se ilo ja positiivisuus kantaa. Iso kiitos siitä teille kaikille!

 

Röyhelöpaita

Röyhelöpaita on henkäyksen ohut. Röyhelöunelman alla on musta toppi, joka kuuluu paitaan.
Miehustassa on upeat röyhelöt ja muutama nappi. Hihansuissa on kuminauhat, samoin lantion kohdalla. Röyhelöpaita on upea juhlapaita, joka sopii niin hameiden kuin housujenkin kanssa. Röyhelöpaitaa löytyy myös valkoisena, löydät sen verkkokauppamme sivuilta.

Röyhelöpaita sopii loistavasti suoravartaloiselle naiselle, koska vyötärön linjaa on laskettu lantiolle. 

Minulla on jalassani samat pitsihousut kun näit ne punaisina yläolevissa kuvissa. Ihanat nämäkin. 

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Pinkillä merkittyjä tuotteita voi tilata myös verkkokaupastamme tai meilillä shop@dopp.fi.

 

Synttärien kunniaksi, järjestän arvonnan!

Kommentoi tämän postauksen loppuun, millaiset postaukset ilahduttavat sinua tai millaisista postauksista saat eniten ideoita? Kerro myös, jos sinulla on postaustoiveita. 

Arpajaisvoittoja ovat:
1 kpl € 200,00 lahjakortti liikkeeseemme
2 kpl € 100,00 lahjakortteja liikkeeseemme

Arvonta päättyy torstaina 22.11. klo. 18.00. Ilmoitan voittajat seuraavassa postauksessa.

Arpaonnea kaikille!


477 kommenttia

 1. Arja sanoo:

  Punainen

 2. Mustasta pidän hieman enemmä, vaikea valinta kylläkin 🙂

  Eri vartalotyyppien sekä – kokojen pukeminen vuodenaikojen mukaan kiinnostaisi!

 3. Tuija sanoo:

  Mukavaa, että ehdit päivittää blogia näin usein! Pidän erityisesti teemaviikoista eli esittelet/te eri mekkoja, takkeja, paitoja yms. viikon joka päivä. Hatunnosto jo sille työmäärällekin!! Innoittavaa jatkoa!

 4. Petra sanoo:

  Klassiset vaatteet ja niiden kuvat pienellä twistillä on mukava nähdä postauksissa. Keväällä teidän Wappu-mekot ilahduttavat joka vuosi. Kiitos mukavasta blogista ja onnea sekä menestystä jatkossakin.

 5. Anni sanoo:

  Vaatteiden yhdistely,”kapseli puvusto” erilaisten naisten käyttö malleina,tyylimuutokset.Blogi on huippuhyvä.

 6. AnneMarie sanoo:

  Upeita vinkkejä! Kauniita kokonaisuuksia. Tästä musta paras.

 7. Fonzie sanoo:

  Punainen

 8. Anne-Mari Kurppa sanoo:

  Stailausvinkit on kivoja, esim miten yhdistellä eri asusteita kokonaisuuteen. Tässä musta on paras.

 9. Anneka sanoo:

  Kiitos kivasta aikuisen naisen blogista. Postauksissa pidän siitä, että kuvissa näkyy kokonaisuus päästä varpaisiin. Käyttövinkit eri tilaisuuksiin ovat myös mieluisia. Materiaalitiedot kiinnostavat myös.

 10. Päivi sanoo:

  Asujen yhdistelyvinkit eli esim. yhdet housut, yksi hame + 3-4 yläosaa. Asuvinkit eri vartalotyypeille. Rennot, mutta siisti asuvinkit toimistoon. Miten tuoda värejä pikku hiljaa musta-valkoiseen vaatekaappiin.

 11. Karolina sanoo:

  10 vaatekappaleen yhdistelmä-tyyppiset jutut, voisi myös tehdä joku ”Vanha mekko/housut/paita/puku uusiokäyttöön uusilla asusteilla”.

 12. Anne sanoo:

  Onnittelut monipuolisesta ja ”koukuttavasta” blogistasi. Minua kiinnostaa erityisesti vaatepostaukset, joista saan ideoita miten samaa vaatetta voi käyttää sekä arkena että juhlissa esim. asusteita vaihtamalla. Myös matkoilta tulevia postauksia on mukava lukea.

 13. Maria K sanoo:

  Stailauspostauksista saa hyvin ideoita myös omaan pukeutumiseen! Toivon pukeutumisvinkkejä erityisesti työhön toimistossa 🙂

 14. Pia sanoo:

  Punainen😍. Kuvat kokonaisuuksista on mukavia.

 15. Annea sanoo:

  Punainen sopii sinulle, mutta itse ottaisin turvallisen mustan. Kiitos vihreiden housujen stailausvinkeistä, ostin juuri vihreät housut, mutta nyt hakusassa niiden kanssa sopivia paitoja.:)

 16. Heidi sanoo:

  Ehdottamasti parasta on nähdä eri asuja ihmisen päällä, ei pelkästään henkarilla roikkumassa.

 17. AnniM sanoo:

  Onnittelut suosikkiblogilleni! Pukeutumisneuvot, asukokonaisuudet, teemaviikot ja kuukauden naiset ovat parhainta.

 18. A-M Siivonen sanoo:

  Sinulle pun. näyttää upealta! Asukokonaisuudet ovat postauksissa ihan parhaita.
  Jatka samaa rataa vaan..

 19. - mari sanoo:

  Seuraan päivittäin postauksia. Tosi kivoja ja käytännöllisiä kokonaisuuksia 😍 Ihana liike mistä tarttuu aina itsellekin jotain mukaan ❣️
  Pidän molemmista väreistä mutta ehkä valitsen kuitenkin mustan.

 20. Marja Frey sanoo:

  Onnea blogille <3 musta on minulle mieluisin kun on jo ikää. Toivonkin edelleen pirteitä asukokonaisuuksia joka soveltuu myös keski-ikäiselle.

 21. Riitta Tähtilaakso sanoo:

  Sinulle punainen Ihana! Valitsen kuitenkin mustan kokonaisuuden ykköseksi.
  Teemat ja asukokonaisuudet olleet kiinnostavia.

 22. Nina sanoo:

  Tykkään erityisesti vinkeistä eri vartalotyypeille ja A-mallin jutut luen aina oman muodon mukaan. Itse helposti jämähtää vanhoihin juttuihinsa, mutta näistä saa ideoita uuteenkin. Minusta blogin tyyli on jotenkin raikastunut entisestään viimeisen vuoden aikana, hienoa!

 23. Satu Lumikaarto sanoo:

  ”Kapselipukeutumisvinkit” eli yhtenäisen puvuston luominen esim. Matkalle postaukset ovat olleet erittäin onnistuneet!!!

 24. Tarja sanoo:

  Musta on ihana. Mielenkiinnolla seuraan blogiasi. Ideoita omaan pukeutumiseen saan postauksistasi. Sinulla on hyvä tyyli, liikkeesi on ihana👍

 25. Saara sanoo:

  Postaukset ovat aina hyvänmielisiä ja iloisia! Asukokonaisuuksissa kiinnitän aina ensimmäisenä huomion kenkiin. Erityistoiveita ei ole, jatka täysin samaan malliin!

 26. Sari-Anna sanoo:

  Yleensä kaikki postaukset ovat olleet piristäviä. Kiinnostuksen kohteet vaihtuvat aina oman ajankohtaisen tarpeen mukaan. Blogiarkistosta voi tarvittaessa palata aina siihen, mihin tarvitsee vinkkiä.

 27. Pirjo M. sanoo:

  Minusta on tullut blogisi säännöllinen lukija, miehenikin jo tietää, millä sivulla sunnuntaiaamuna lehtien (ihan paperiversioiden) lukemisen jälkeen vierailen ja kysyy näyttöäni näkemättä, että onko kivoja asuja! Tyylisi kirjoittaa on raikas, kantaakin ottava ja rehellinen, myös liikkeessä käydessäni tiedän saavani rehellistä ja asiantuntevaa apua asuvalinnoissa. Palaan usein vanhoihinkin postauksiisi ja saatan lukea marraskuussa edellisien vuosien marraskuiden juttuja ja saada sieltä taas hyviä muistutuksia vaatteiden yhdistelyyn ja erilaiseen asustamiseen. Blogisi kuvat ovat upeita ja niistä näkee hyvin itse vaatteen ja sen tyylin, monissa lehtien muotikuvissa ei todellakaan näin ole.

  Jopa näin unta etsiessä voin tulla blogiisi ja se vie hereillä pitävät työasiat pois mielestä:) Kiitos ja ihanaa joulun odotuksen aikaa!

 28. Eija sanoo:

  Ihan pakko melkein joka päivä edes vilkaista, millaisen postauksen olet keksinyt. Vaihtelevaa on. Siksi kiinnostus pysyy yllä ja olen ihan alusta asti seurannut blogia. Jutut matkoilta mukavia. Katson kuvista kaikkea, taustat ja maisemat tai katukuvat. Tietenkin myös asuista saan vinkkejä. Pidän tavasta esitellä vaatteet luonnollisissa tilanteissa eikä joka kuva ole ”malliposeerausta”. 😊

 29. Anne H sanoo:

  Musta ✨👌🏻 Vaatetut/korut kiinnostaa

 30. Sanna Ruusunen sanoo:

  Vaatepostaukset ja musta.

 31. Airi Kiimalainen sanoo:

  Mukana kisassa

 32. Anu sanoo:

  Asukokonaisuuden erilaisiin tilaisuuksiin erilaisiin juhliin,vapaa aikaan ynm.Kaikelaisista puketumisvinkeistä ja muista asusteista 🙂

 33. Maire Stenlund sanoo:

  Ihania asuja! Musta kokonaisuus tässä jotenkin parempi. Molemmat on lempparivärejä 🙂

 34. Pai sanoo:

  Kaikki juhlaan ja arkeen!
  Musta 🖤

 35. Nuppu sanoo:

  Pidän erityisesti siitä, että blogissa esitellään asukokonaisuuksia. Jokainen asunosa sopii toisiinsa ja samalla voi poimia uusia ideoita omaan pukeutumiseensa. Erilaiset matkapuvustot kiinnostavat, samoin eri vartalomallien huomioiminen. Monesti vaatteiden kohdalla onkin mainittu, minkätyyppiselle vartalolle ne käyvät. Ihana blogi. Kirjoituksista huokuu iloinen mieli ja rakkaus pukeutumiseen.

 36. RIPAZU sanoo:

  Pukeutumisvinkeistä ja kuvista saa ideoita.

 37. Lea Hongisto sanoo:

  Myös minä pidän näistä asupostauksista ja seuraan kyllä ahkerasti blogiasi

 38. Terhi J. sanoo:

  Tälläiset vaate-esittely postaukset on kivoja.

 39. Sirpa sanoo:

  Onnittelut mielenkiintoiselle blogille! Asukokonaisuudet ja matkat ovat erityisen kiinnostavia. Voisitko antaa vinkkejä odottavan äidin pukeutumiseen?

 40. Mia Putkinen sanoo:

  Ihania vaatteita, jotka sopivat myös normaalille vartalolle. Tälläkertaa valinta olisi musta asu.

 41. Lissu sanoo:

  Pidän kaikista postauksista, mutta eniten ehkä sellaisista, joissa samaa vaatetta tai samankaltaisia vaatteita on esitelty erilaisten vartalotyyppien yllä, myös isokokoisilla.
  Vaikka olenkin jo pitkään seurannut blogiasi, en ole vielä koskaan päässyt käymään liikkeessä, paitsi kerran unessani! 😊

 42. Johanna sanoo:

  Pidän yleensä punaisesta, mutta jostain syystä tuo musta näyttää sinulla vielä paremmalta (punainenkin hieno). Muotiin ja kosmetiikkaan liityvät postaukset kiinnostavat.

 43. Ulla Lindblom sanoo:

  Sinulle sopii punainen. Itselle ottaisin mustan.

 44. Riitta Ora sanoo:

  Niin tervetullutta jokainen postaus!

 45. Marianne sanoo:

  Kaikenlaiset asupostaukset, mitä matkalle mukaan, teidän perheen juhlat ja matkat, vinkit siitä mihin tilaisuuksiin asut sopivat!

 46. Heidi sanoo:

  Pidän erilaisille vartaloille kootuista asukokonaisuuksia. Ja kivoista pukeutumisvinkeistä.
  Punainen kokonaisuus on hieno!

 47. Viipu sanoo:

  Muutokset ja erilaiset vartalot vaatetuksessa kiinnostaa. Teillä on myös erinomainen maku kenkien suhteen! Se on superilahduttavaa.

 48. Päivi Timonen sanoo:

  Musta

 49. Ritva sanoo:

  Stailausklinikka on se mistä pidän ja saan uusia ideoita, samoin videot. Esim. matkalaukunpakkaus oli hyvä, sellaisia toivoisin lisää.

 50. Minninii sanoo:

  Punainen on makee!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *