Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Punaisena vai mustana päästä varpaisiin? Onnea blogi 4 vuotta ja arvonta!

Olen ällikällä päähän lyöty ajan kulusta. Mihin vuosi taas katosi tai mihin viimeiset neljä blogivuotta ovat kadonneet? Neljä vuotta sitten kun kirjoitin ensimmäiset blogipostaukseni, en tosiaan tiennyt mihin pääni työnnän ja mitä bloggaus tuo tullessaan. Tämä oli ihan vieras maailma johon astuin, jonka itse opettelin alusta alkaen, johon olen saanut paljon kannustusta ja josta on tullut paljon positiivistä fiilistä.

Onnea blogi! 

Pitsihousut

Nämä pitsihousut ovat kauneimmat housut, jotka olen aikoihin nähnyt. Kauneutensa lisäksi ne näyttävät imartelevilta jalassa ja vieläpä tämän lisäksi ne tuntuvat hyviltä.

Housut ovat ylhäältä istuvat. Niissä ei ole turhia elementtejä eli taskuja ja nappeja. Housuissa on vetoketju toisella puolella lantiota. Housuissa on vuori eli niistä ei näy läpi.

Näissä housuissa minä viihdyn.

 • Pitsihousut € 149,00 koot 34-40 punainen ja musta 34-42 (minulla on päälläni koko 34)

 

Lahkeet ylettyvät nilkkaluun kohdalle. Lahkeissa on kaunis pyöristetty pitsireunus.

 

Punainen rusettipaita

Oletko huomannut, että tänä syksynä on ollut paljon rusettipaitoja? Hih, hih minähän rakastan rusetteja ja ostan kaikki rusettipaidat liikkeeseen, mitä löydän. Gabi välillä tuppuuttelee, että eikö niitä ole jo tarpeeksi:) Toinen hulluuden kohde on kietaisupaidat ja -mekot, mutta niistä menee sekaisin myös Gabi. Niistä tuotteista kerron myöhemmin.

Punainen rusettipaita on 100% viskoosia. Se sopii ihanasti joulun aikaan, MUTTA mietipäs miltä se näyttää keväällä sinisten farkkujen ja valkoisten tennareiden kanssa! Aivan ihanalta. Ei punaista väriä tarvitse yhdistää pelkästään jouluun, se toimii ympäri vuoden.

Rusettipaidat ovat naisellisia ja pukevia!

 

 

Tämä tyyliblogi on tuonut elämääni paljon iloa. Minua ilahduttaa uskolliset lukijat ja kommentit, mitä kirjoitatte minulle tai sanat, mitä sanotte kun käytte liikkeessä. En ole saanut kasvotusten yhtään negatiivista kommenttia neljän vuoden aikana. Kautta rantain kuulin silloin aluksi lähinnä ihmettelyä, miten olen uskaltanut laittaa itseni likoon ja miten minulla on aikaa tehdä blogia useasti viikossa. Joku oli myös sanonut, että helppoahan se on, kun on ”nätti ja laiha”. Hah, hah! Voin luvata, että blogi on PALJON muutakin kuin olla kuvissa ”nättinä ja laihana”.

 

Mietin blogin aloittamista kauan, lähes kaksi vuotta. Pyörittelin sellaisia kysymyksiä päässäni, että kuinka osaan valokuvata, jaksanko kirjoittaa blogia säännöllisesti, onko minulla aiheita mistä kirjoittaa, saanko paljon negatiivisia kommenteja, tuleeko siitä täysi farssi ja kaikki nauravat minulle? Ja tärkein kysymys, osaanko kirjoittaa sujuvaa tekstiä, jota on miellyttävä lukea. Kaikki pelkoni ovat olleet turhia. Valokuvaus, säännöllisyys ja aiheet eivät ole tuottaneet ongelmia. Negatiiviset kommentit ovat yhden käden sormilla laskettavissa, farssia siitä ei ole tullut, muiden nauramisesta en onneksi tiedä ja tekstini on kuulemma persoonallista ja rentoa.

Olen pitkäjänteinen tekemisissäni. Siksi mietin kauan, onnistuuko minulta blogin tekeminen. Jos nimittäin blogin aloittaa, tulee sitä tehdä säännöllisesti ja kunnolla. Kun katsoo yritysblogeja, niin varsin usein viimeisin päivitys on tehty puoli vuotta sitten ja sitä edellinen toiset puolivuotta sitten. Tämä ei ole lukijalle mielekästä ja itse en ainakaan saa yrityksestä kovin hyvää kuvaa, jos näin toimitaan.

” Se, joka leikkiin ryhtyy, niin leikin kestäköön ja jatkakoon sitä  niin kauan kuin sen aika on. ”

 

Ihmiset sanovat, että he eivät voi tehdä jotain, koska eivät osaa. Minusta se ei ole mikään selitys, voi nimittäin opetella! Kun aloitin bloggaamisen, niin osasin käyttää iPadia eli hakea asioita googlesta, käyttää facebookia ja sähköpostia. Muuhun en iPadiä tarvinnut, minulla ei ollut edes kunnon tietokonetta käytössä. Sitten päätin opetella miten blogia kirjoitetaan, miten valokuvataan, miten valokuvat käsitellään ja miten ne viedään blogiin. Miten kaikki asetukset toimivat ja paljon, paljon muuta, mikä liittyy teknisiin asioihin. Olen valehtelematta istunut kuulokkeet korvilla ja kuunnellut englanninkielisiä ohjeita You Tubesta tai selannut nettiä neljän vuoden aikana satoja tunteja. Välillä olen jopa itkenyt, kun kaikki tekstit ovat hävinneet blogista tai valokuvat ovat väärän kokoisia eivätkä siirry blogiin. Asioita on ollut kymmeniä, joita en ole osannut tehdä, mutta kaikista olen loppujen lopuksi selvinnyt. Blogi on vaatinut hikeä ja kyyneleitä, mutta onneksi ei verta. Välillä se on valitettavasti aiheuttanut vakaviakin keskusteluja aviomieheni kanssa ajankäytöstäni ja muiden perheenjäsenten huomiotta jättämisestä. Olen paikalla, mutta en läsnä.

 

Erä nainen sanoi minulle DOPP Helsingissä keväällä, että enään he eivät taistele aamuisin miehensä kanssa kumpiko saa lukea ensin Hesarin. Hän kuulemma ottaa mielummin iPadin ja lukee aamuisin blogini. Tämä oli minusta niin hauska kommentti! Toisin sanoen blogi menee jo Hesarinkin edelle! No, vitsi vitsinä:)

Mutta monta naista on blogi koukuttanut, moni ei kuulemma ikinä olisi uskonut että rupeaa lukemaan blogia tai että jää siihen koukkuun. Tiedän, että tämä piristää monen aamuja tai päivää ja se onkin yksi syy, miksi jaksan tehdä tätä. Se ilo ja positiivisuus kantaa. Iso kiitos siitä teille kaikille!

 

Röyhelöpaita

Röyhelöpaita on henkäyksen ohut. Röyhelöunelman alla on musta toppi, joka kuuluu paitaan.
Miehustassa on upeat röyhelöt ja muutama nappi. Hihansuissa on kuminauhat, samoin lantion kohdalla. Röyhelöpaita on upea juhlapaita, joka sopii niin hameiden kuin housujenkin kanssa. Röyhelöpaitaa löytyy myös valkoisena, löydät sen verkkokauppamme sivuilta.

Röyhelöpaita sopii loistavasti suoravartaloiselle naiselle, koska vyötärön linjaa on laskettu lantiolle. 

Minulla on jalassani samat pitsihousut kun näit ne punaisina yläolevissa kuvissa. Ihanat nämäkin. 

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Pinkillä merkittyjä tuotteita voi tilata myös verkkokaupastamme tai meilillä shop@dopp.fi.

 

Synttärien kunniaksi, järjestän arvonnan!

Kommentoi tämän postauksen loppuun, millaiset postaukset ilahduttavat sinua tai millaisista postauksista saat eniten ideoita? Kerro myös, jos sinulla on postaustoiveita. 

Arpajaisvoittoja ovat:
1 kpl € 200,00 lahjakortti liikkeeseemme
2 kpl € 100,00 lahjakortteja liikkeeseemme

Arvonta päättyy torstaina 22.11. klo. 18.00. Ilmoitan voittajat seuraavassa postauksessa.

Arpaonnea kaikille!

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

477 kommenttia

 1. Kaikki uusi aina kiehtoo. Eri merkkiset, malliset ja väriset tuotteet eri kokoisten ja ikäisten mallien päällä.

 2. Mikä blogissa kiinnostaa? on se että esitellään eri ikäisten ja kokoisten naisten päällä asukokonaisuuksia ja myös miten näitä asuja voi vaihdella/muunnella eri tilaisuuksiin. Kauniit kuvat ovat aina mielenvirkistystä 🙂

 3. Musta on mahtava… Punainen mulle liian rohkea. Vaikka tykkään rohkeista postauksista

 4. Onnea blogille, Katalle ja koko tiimille!
  Paras postaus on aina se, jonka innoittamana pääsee heti testaamaan jotain Katan vinkkiä käytännössä. Ja näitä postauksiahan on valtavasti! Parhaat postaukset olen lukenut jo kymmeniä kertoja ja tiedän taas näin juhlakauden kynnyksellä palaavani tiettyihin klassikkopäivityksiin. Iso lämmin kiitos niistä kaikista!
  Katalle valitsisin ehdottomasti koko punaisen – itselleni täysmustan. DOPP on terapiaa naisille! Troppia sielulle!

 5. Punainen on pirteä, mutta itselleni valitsisin turvallisen mustan punaisella laukulla.

 6. Kokonaisuuksia, josta voi valita omimman osuuden

 7. Punainen väri sopii minulle – yllättävää kyllä- nyt kypsemmällä iällä (62 v) ja olen hankkinutkin jotakin asusteita sen mukaisesti!

 8. Punaonen on parempi vaikka molemmat näyttävät kyllä kauniilta! Tykkään postauksista missä on paljon kuvia!

 9. Onnittelut 4-vuotiaalle ! Punainen ehdottomasti minun lemppari. Stailaukset ovat parhaita, kun niistä saa hyviä ideoita. Tsemppiä edelleen !!

 10. Aikuisille naisille suunnatut asukokonaisuudet, joissa on joku juju. Kyllä aikuiset naisetkin voivat ”irrotella” ja tuoda omaa persoonallisuuttaan esille vaatteiden avulla. Olen saanut ideoita blogistasi monta kertaa. Punainen asukokonaisuus on räväkkä.

 11. Olen tykännyt kovasti esim. kevään mekkoviikko-postauksista. Samoin asupostaukset (miten asu muuttuu arkeen sopivaksi/juhlaan sopivaksi) ovat hyviä. Moni postaus onkin saanut minut ryntäämään nopeasti teille ostoksille:-).

 12. asukokonaisuudet sekä eri tilaisuuksiin kootut vaihtoehdot. Juuri niin kuin olet tehnytkin, monta vinkkiä olen saanut jo. Punainen on nyt makee

 13. Bloggaukset, joissa on paljon kuvia kuvateksteineen, ovat mieleeni. Näistä asukokonaisuuksista punainen on parempi, voimaannuttavan värinen!

 14. Juuri tällaiset! Waude, mitkä upeat housut – etenkin nuo mustat! <3

 15. Onnea 4-vuotiaalle. Arjen asioita ja vaatevinkkejä, niitä on mukava lukea. Punaisessa kokonaisuudessa suorastaan hehkut. Peukutan punaista.

 16. Vaatteet eri kokoisten upeiden naisten päällä.. Olen ostanut monta lempivaatetta näiden kuvien innoittamana ?

 17. Pukeutumisvinkit erilaisiin tilanteisiin, juhliin, töihin, vapaa-aikaan.
  Musta kokonaisuus on ehdottomasti kiva vaikka pikkujouluihin??

 18. Onnea <3 Asukokonaisuudet ihania <3 Ja mustalla mennään 🙂

 19. Eri vartalotyypeille sopivat asut ja sama asu eri asusteilla postaukset kiinnostavat. Ihania vaatteita, musta kokonaisuus kaunis ?

 20. Minua ilahduttava postaus on aito tilanne esim. syntympäiväjuhlistasi, matkoistasi ym. Vaatteiden lisäksi kerrot tilaisuudesta, päivästä tai tapahtumasta jotain mielenkiintoista.
  Näin sillä ei ole niin suurta väliä onko arki- vai juhlavaatteet kyseessä. Jokaisellahan on tarvetta monenlaiseen pukeutumiseen.
  Ihana on myös nähdä visuaalista ympäristöä sisältä tai ulkoa missä vaatteita on käytetty.
  Onnea ja menestystä jatkossakin??
  Annika50v

 21. Rentoa mutta kaunista kotipukeutumista!

 22. Ihanat asukokonaisuudet, laadukkaat ja tyylikkäät kokonaisuudet ja eritoten kivasti kirjoitetut tekstit. Huikea palvelu!
  Kiitos❤️

 23. Erilaisten asukokonaisuuksien esittely. Teemaviikot esim. mekoista tai neuleista ovat kiinnostavia.

 24. Urapukeutumiseen vinkit eri vartalotyypeille olisi kiva

 25. On ilo katsella sellaisia toimivia asukokonaisuuksia, joita ei tule vastaan jokaisessa vaateliikkeessä. Eli DOPPin yksilöllisyys niin tuotteissa kuin palvelussa on kyllä tosi jees!

 26. Juhla-asuiki muuttuvissa arkivaatteista

 27. Iloista ja oivaltavaa muotia, yhdistelyvinkkejä, uutuuksien esittelyä, hinnat ja koot esittelyissä on hieno juttu?
  Ps. Postauksen musta paita on Ihana?

 28. On ilo seurata blogiasi. Tuot kivalla tavalla esille erilaisia asukokonaisuuksia ja positiivisuutesi tarttuu lukijaan. On kiva asioida vaateliikkeessä, jossa saa hyvää, osaavaa palvelua ja saa kauniisti pakatun ostoskassin mukaansa. Onnea 4-vuotiaalle blogille ja mukavaa joulunodotusta!

 29. Onnea 4-vuotiaalle!
  Asukokonaisuudet eri tilanteisiin ja vinkkejä arkijuttuihin 🙂
  Tuo musta asukokonaisuus on ihana!

 30. Hinta, hinta ja hinta. Se on kaikkein tärkein asia joka täytyy näkyä. Voi alkaa haaveilemaan vaatteesta vasta, kun hinta on tiedossa. Musta asu minun mieleen.

 31. Huisin hienoja asuja, merkit ja hinnat olisi aina kiva tietää:) Teillä on ihan paras palvelu ja ihanat valikoimat liikkeessä. Postaukset ovat kiinnostavia vaikka kaikkia en aina ehdi lukemaan;) Keep up the good work!

 32. Kivoja ovat postaukset ? on mukavaa , kun on sekä arkea että juhlaa , myös pukeutumisvinkit kiinnostavat ? onnea blogille ?

 33. Ehdottomasti kiinnostaa stailaukset arkipukeutumiseen ja neuvot eri vartalotyypeille ??‍♀️

 34. Onnea 4-vuotiaalle blogille ❤️ Mielenkiintoisia ja kivoja postauksia sekä stailauksia kauniista asuista ja asusteista.

 35. Loistavia ideoita olen saanut monella tapaa 🙂 Samanlaista jatkoa toivon. Blogeista parhain! 🙂

 36. Stailaispostaukset ovat mielenkiintoisia, samoin minusta on kiva, kun huomioit sesongit. Jatka samaan malliin Kata!

 37. Stailaukset ovat mielenkiintoisia ja se ,kun kerrot mikä asu sopii millekin vartalotyypille.

 38. Postaukset asukokonaisuuksia, niistä saa hyvin vinkkejä, miltä ne näyttävät kokonaisuutena

 39. Erilaisiin tilanteisiin ja juhliin asuvaihtoehdot

  • Niin ja musta kokonaisuus. Punainen paita on myös ihana!

 40. Eri tilanteisiin liittyvät asuvaihtoehdot ja tietyn vaatteen ympärille kootut erilaiset vaihtoehdot (esim. miten sama mekko toimii arkena/juhlassa) ovat parhaita. Upea blogi & liike!