Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kultamekko viehättävällä rusetilla niskassa

Kultamekko viehättävällä rusetilla niskassa

Kultateema jatkuu. Sunnuntaina esittelimme teille kultapaidan valloittavien culottes housujen parina ja nyt on vuorossa näyttävä ja totaalisen erilainen kultainen neulosmekko. Mekko on yksinkertaisen tyylikäs, joka ei jää keltään huomiotta.

 

Kultamekko viehättävällä rusetilla niskassa

Mekko on kudottu. Musta kaistale mekon helmassa on eri materiaalia kuin yläosa. Se on hieman pörröistä villamohairia. Eri materiaalien yhdisteleminen tuo mielenkiintoista kontrastia asuun. Mekossa on 3/4 osaiset hihat ja hihan suut ovat hieman levenevät.

Mustat ohkaiset sukkahousut ovat tyylikkäät hieman lyhkäisempään helmaan. Kun sukkahousut ovat mustat ja mekon helma on musta, häivyttyy mekon helman pituus eivätkä sääret tule niin esille kuin jos jalassa olisi ihonväriset sukkahousut. Mustat korkokengät jatkavat jalan linjaa tehden niistä täydelliset.

Mustat ohkaiset sukkahousut ovat juhlavat ja sopivat kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Mekon materiaali on 50% viskoosia, 40% metallilankaa, 4% polyamidia, 3% villaa ja 3% mohairia.

 

Kultamekon alle voi pukea sukkahousujen lisäksi kapeat housut ja pitää mekkoa tunikan tavoin. Nahkalegginsit kultamekon alla olisivat upeat.

Hennalla on mekosta päällään koko S eli se vastaa normaalia kokoa.

 

Kultamekko viehättävällä rusetilla niskassa

Kultamekko viehättävällä rusetilla niskassa

Mekon ”jippo”, paitsi että mekon väri on upea, on mekon selkäosassa. Selkäosa on kaarrettu ja niskan kohdalla on kaksi mustaa nauhaa, jotka sidotaan rusetille niskaan. Selkäosan kaarros ei ole niin syvä, että se hankaloittasi rintaliivien käyttöä.

Hennan upeat hiukset olivat auki kun kuvasimme, joten emme ruvenneet väkertämään niitä nutturalle. Mutta juhlaan laittaisin kauniin niskanutturan tämän mekon kanssa, jotta rusetti niskassa pääsisi oikeuksiinsa.

 

Koska kaula-aukko nousee ylös, niin kaulaan en laittaisi tämän mekon kanssa mitään korua. Koru ei myöskään näytä kauniilta niskasta, koska siellä on jo rusetti. Niskaosasta tulisi liian epäselvä. Siksi puimme Hennalle mustat roikkuvat korvakorut. Korvakorut ovat massiiviset, mutta ne sopivat asuun täydellisesti, koska asu on sileä ja yksinkertainen edestä. Mekossa ei ole mitään liikaa.

Voisiko tämä olla sinun juhlalookkisi talven juhlissa?

 

Kultamekko viehättävällä rusetilla niskassa

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Pinkillä merkittyjä tuotteita voi tilata myös verkkokaupasta tai meilillä shop@dopp.fi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset