Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


16.11.2017 |

Suomi 100-juhlamekot: Gabin kukkamekko ja beige tekoturkis

Gabin Suomi 100-juhlaohjelmaan kuuluu illallinen ystävien kera ja sen jälkeen jatkot varmastikin baarissa. Gabi löysi itselleen kauniin mekon, johon hän yhdisti ohkaiset juhlasukkikset ja punaiset korkkarit, kynnet sekä huulipunan.

 

Metallihohtoinen kukkamekko on todellinen juhlamekko Suomi 100-juhlaan ja muutenkin. Mekko on malliltaan klassinen kotelomekko, joka on slimmattu vyötäröstä. Mekko ei jousta, joten sen on istuttava täydellisesti heti ensimmäisestä kerrasta. Hieman fixaisin vyötäröä Gabille eli ottaisin takasaumoista aavistuksen sisälle, jotta se istuisi ihan täydellisesti. Mekon fixausta ei kannata pelätä, miettikää että yksi vaate on istuttava sekä ylä- että alavartalosta. Meillä on sekä Vaasassa että Helsingissä ompelijat, joilta korjaustyöt hoituvat kädenkäänteessä.

 

Paljon kysyllään, millaiset sukkahousut ja millaiset kengät yhdistetään keskenään. Olen tehnyt aiheesta kattavan postauksen, löydät sen täältä!

 

 

Gabi puki jalkaansa ohuet mustat sukkahousut, johtuen siitä että mekko on hänelle suht´lyhyt.
Gabilla on päällään mekosta koko 36 ja hän on 170 cm pitkä ja hänellä on pitkät jalat, joten siksi mekko on hänelle hieman lyhkäisempi. Itselleni mekko olisi 10 cm pidempi eli polveen, johtuen omasta pituudestani (163 cm selkä ihan suorana) ja lyhkäisistä jaloistani. Kun koot suurenevat, tulee myös mekkoon lisää pituutta, noin 1,5 cm per koko.

 

 

Eilisessä postauksessa näimme mustan tekoturkin Satun päällä ja tässä sama turkki, mutta vaaleanbeigenä. Turkki tulee enemmän edukseen vaaleana värinä. Musta on tyylikäs ja ajaton, mutta turkin pinta jää huomaamattomammaksi kuin tässä vaaleassa värissä. Turkki vastaa omaa kokoasi, mutta on hieman kapempi käsivarsista kuin normaalisti.

 

 

 • Mekko More&More € 129,95 koot 34-44
 • Tekoturkki More&More € 159,95 koot 34-44 musta ja beige
 • Laukku € 119,00 beige ja musta
 • Sukkahousut Wolford € 41,00
 • Korkkarit Gabor € 79,90

TallennaTallenna


6 kommenttia

 1. Anonyymi sanoo:

  Wau!!! Nyt on todella kaunis ja näyttävä!!

 2. Anonyymi sanoo:

  Ihana mekko!,

 3. Anonyymi sanoo:

  wau onpa näyttävät sukkikset

 4. Anonyymi sanoo:

  Tekoturkit ovat kyllä ihania , mietin vain voiko niiden kanssa käyttää huivia ja päähinettä? Millaisia? T. Maritta

 5. Doppwoman sanoo:

  Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Ehdottomasti käyvät! Ne käyvät kaikkien kanssa ja riippuu mitä niihin yhdistää, niin niistä saa myös arkisia. Mukavaa viikonvaihdetta, Kata

 6. Anonyymi sanoo:

  Kaikki mekot ovat oivallisia juhlistamaan arvokasta päivää. Kaksi viimeisintä nuorekkaita, mutta myös juhlavia. Nämä tekoturkit ovat todella näyttäviä. Käyttäisitkö niitä myös arkiasujen kanssa, entä nahkahousujen? Terkuin Marianne 12199

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *