Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


17.11.2017 |

Suomi 100-juhlamekko: Joanna mekossa ja Ivonne housuissa

Joanna emännöi juhlia kotonaan Suomi 100 teemalla Itsenäisyyspäivänä. Joanna tykkää toimia emäntänä, häärätä ja touhuta kokaten maittavia ruokia vierailleen.

Joannan juhla-asuvalinta on tummansininen stretchmekko loistavilla leikkauksilla. Joannalla on kaunis vyötärö ja muutenkin vartalo, johon mekko istuu ihan täydellisesti! V-kaula-aukko on sopiva, ei liian syvä, muttei liian tukkoinenkaan. Mekossa on hyvä hihan mitta ja hihallinen mekko toimii hyvin kotijuhlissa. Huivihan emännän harteilla ei toimisi hetkeäkään, se uisi soppakulhoissa ja olisi jatkuvasti tiellä.

Mekko istuu myös selästä hyvin, myötäillen vartaloa

Tummansinisen lisäksi mekkoa löytyy myös mustana. Meillä on mekosta myös lyhythihainen versio väreissä punainen, musta ja tummansininen. Mustana mekkoa löytyy myös ympyräaukkoisena ja 3/4 osa hihaisena. Mekko on kooltaan yhtä numeroa pienempää kuin normaalisti eli Joannalla on päällään koko M, mutta normaalisti hän on kokoa XS-S. Postauksen mustista hihattomista mekoista löydät täältä.

Joanna sai ensimmäiset silmälasinsa muutama viikko sitten. Silmälasit sopivat hänelle upeasti. Ne ovat saman merkkiset Vuzimat, kuin minunkin uudet lasini. Joanna valitsi itselleen pilottimalliset, minulla on pyöreänmalliset. Kävimme kuvaamassa Ivonnen kanssa ensi kuukauden Stailausklinikan silmälasiliikkeessä ja saimme siellä kuulla hyvät vinkit, miten valitaan itselleen sopivat silmälasit. Stailausklinikka ilmestyy joulukuun alussa.

Joanna heitti harteilleen ison luonnonvaalean villahuivin. Villahuivi on kevään 2018 mallistosta, joten sen saamme kauppoihimme vasta tammikuussa. Pieni laukku toimii väriläiskänä ja tuo asuun rentoutta.

  • Tummansininen mekko € 139,00 Rinascimento koot S, M, L XL
  • Laukku Beck Söndergaard € 69,00
  • Villahuivi liikkeissä tammikuussa 2018

Ivonnen tarkoitus on juhlistaa Suomi 100-päivää ystävien kanssa. He kokoontuvat ravintolaan maistelemaan drinkkejä ja syömään jotain pientä. Vaasan ravintolatarjonta on uudistunut hurjasti ja uusia paikkoja on avattu. Mikä sen mukavampaa, onhan Vaasassa paljon nuoria aikuisia, koska opiskelupaikkoja löytyy. Toki me aikuisetkin käytämme ravintolapalveluja, mutta emme ehkä siinä suhteessa kuin nuoret aikuiset, ainakaan iltaisin. Paitsi Helsingissä, kun lähden iltaisin töiden jälkeen kotiin, niin ravintolat lähistöllämme ovat täynnä, oli sitten maanantai tai perjantai. Mekin kävimme testaamassa Gabin ja Ivonnen kanssa uudistetun ravintolan illallisella ja aamiaisella.

Ivonne valitsi yläosaksi valkoisen stretch paitisikan. Paitsikka on vartalonmyötäinen peruspaitsikka, mutta nämä hihat ovat loistavat. Paita napitettiin ylös kaulaan asti kiinni ja teimme pitkästä huivista rusetin kauluksen alle. Asu sai kivasti väriä ja särmää tällä tempulla.

” Paitsikka tulee reippaasti lantiolle ja kun sitä laittaa hieman housun sisälle, saa vartalo linjaa ja asusta tulee juhlavampi ”

Ivonnella on päällään tummansiniset Anna-housut, meidän suosikkihousut. Nämä housut ovat mielenkiintoiset, koska ei ole mitään merkitystä millainen vartalo on, kun nämä vetää jalkaansa. Nämä istuvat aina. Ne tulevat ylös vyötärölle ja niissä on kapeat, suorat lahkeet. Edessä on neulottu etusauma, joka kaventaa reiden linjaa. Housut ovat joustavat ja vyötärökin joustaa, mutta housuissa on vetoketju ja nappi edessä. Niin paljoa ne eivät jousta, että ne voisi pukea vain vetämällä jalkaan, ilman että avaisi vetoketjua ja nappia.

Olen kertonut Anna mallista myös täällä. Housuja löytyy vielä muutamat punaiset ja harmaat sekä mustaa että tummansinistä meillä on jatkuvasti liikkeissämme.

Tässä olivat Suomi 100-juhlapostaukset. Toivottavasti sait ideoita pukeutumiseen omaan Suomi 100-juhlaasi!

  • Valkoinen paita Rinascimento € 99,00koot S, M L
  • Housut Mac Anna € 109,95 koot 32-46
  • Huivit € 29,00
  • Laukku Beck Söndergaard € 69,00

2 kommenttia

  1. Anonyymi sanoo:

    Joannan mekko istuu todella loistavasti ja Ivonnen juhla-asu aivan kymppi housuihmiselle. Kiitos, kun ilahdutatte meitä näillä postauksilla 🙂 Marianne 12199

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *