Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


24.11.2016 |

Musta perusmekko ensin arkeen 1/2

Löytyykö kaapistasi musta perusmekko eli ns. pikkumusta? Otin mustan perusmekon käsittelyyni ja puin sen usealla eri tavalla. Näytän teille, miten moneen tällainen mekko taipuu.
Tämä mekko on hyvin istuva ja siinä on poikkileikkaus keskellä vyötäröä, hyvässä kohdassa. Kaula-aukko on v-mallinen, mikä on kiva, koska usein perusmekoissa kaula-aukko on pyöreä. Mekossa on vuori ja vetoketju selässä. Kuten näette, mekko istuu napakasti eikä se jätä pientäkään pussia selkään. Minulla on päälläni koko 34, jonka sain just ja just kiinni eli voin sanoa että koko vastaa normaalia tai puolta numeroa isompaa kuin normaali mitoitus. Huomaatko, kuinka jo pelkkä huivi kaulassa muutti mekkoa enemmän puetuksi?

 

 

Puin mekon päälle neuletakin. Tämä neuletakki on hieman siistimpi ja asiallisempi, kuin perusneuletakki napeilla. Kun neuletakin solmii edestä kiinni, niin voisi ajatella että sen alla on hame ja toppi. Huvi kaulassa tuo myös arkisuutta asuun. Tämä olisi minusta hyvä työasu toimistotyöhön.

 

 

Voisin tässä välissä kertoa, että silmälasikehykseni ovat Andy Wolfin mallistosta. En tiennyt siitä merkistä mitään, ennenkuin törmäsin niihin silmälasiliikkeen ikkunassa. Olin jo hetken etsinyt kevyitä sekä vaaleita sankoja ja olin hyvin iloinen törmätessäni näihin kehyksiin. Näkö katsottiin ja kahden vuoden takaisesta näöntarkastuksesta, sekä plussaa ja miinusta oli tullut lisää. Kaksi vuotta eli siitä lähtien kun sain silmälasit, olen kiukutellut silmälaseilleni ja kohdellut niitä huonosta. Olen laittanut ne taskuun, laukkuun tai ihan minne sattuu, ilman koteloa tai suojaa. Olen mielessäni ”kostanut” niille, kun minun pitää niitä käyttää. Voitte arvata, että niissä on naarmuja ja jossain kohtaa niin pahasti, että en näe siitä kohdasta enään kunnolla. Nyt päätin, että kohtelen uusia lasejani paremmin ja annan niiden olla päässä enkä jatkuvasti ota niitä pois ja laita takaisin. Minulla kävi edellistenkin lasien kanssa niin, että kun sain ne, niin en tykännytkään niistä. Sama asia kävi nyt. Vanhat näyttivät hyvältä ja nämä ei. Mutta kyllä sitä hetken päästä tottuu ja käykin niin, että vanhat näyttävät nyt ihan kamalilta. Minähän en ole räväyttelijä, mikä koskee vaikkapa silmälasikehyksiä, mutta olisihan punaiset rillit aika ihanat. Nyt tuntuu siltä, että voisi räväyttää, ehkä se on tämä pimeys, joka saa ”pään sekaisin”.

 

 

Puin mekon alle mustan poolon, jossa on lyhyet hihat. Itseasiassa tästä tulikin oma suosikkini näistä asukokonaisuuksista. Olethan huomannut, että minulla on kaikissa kuvissa jalassani mustat paksut sukkahuosut ja nilkkurit. Eli sillä haluan viestiä, että nämä asukokonaisuudet ovat niitä arkiasuja.

 

Itse olen aina hyvin viluinen, niin puin harteilleni perusneuletakin. Perusneuletakki sopii niin moneen asuun. Olemme olleet tosi tyytyväisiä tähän 100 % merinoneuletakkiin. Se on ihana materiaali pitää iholla ja parasta siinä on se, ettei se kutita. Esittelin nämä neuletakit teille alkusyksystä ja nyt on myös punainen tullut mallistoon. Se on ihana.

Tämä neulebolero on kyllä loistotuote. Ei ole oikeastaan asua, mihin tätä ei voisi pukea. Se on juuri oikean mittainen eli se loppuu aavistuksen vyötärön alle. Se ei tee mitään asua raskaan näköiseksi, niin kuin perusneuletakki voi tehdä, jos se on liian pitkä, ainakin mekon ja hameen kanssa. Vaihdoin jalkaani myös korkkarit, ideana että tällä asulla voisi töiden jälkeen mennä illanviettoon. Eli vaihda nilkkurit korkkareihin ja neuletakki boleroon ja ilta-asusi on valmis. Sukkahousut voit vaihtaa ohkaisiksi, jos haluat, mutta toimii asukokonaisuus näinkin.

Seuraavassa postauksessa esittelen teille juhla-asukokonaisuudet tälle samalle mekolle.

 • Musta perusmekko Part Two € 129,95 koot 34-44
 • Ohut ruutuhuivi € 24,00
 • Neuletakki vyöllä More&More € 65,95 koot 34-42
 • Huivi € 22,00
 • Poolo More&More €55,95
 • Neuletakki Part Two € 89,95 koot xs-xxl
 • Boleroneule More&More € 45,95 myös musta
 • Mustat pitkät helmet € 29,00
 • Sukkahousut Wolford € 41,00 66 den mustat ja harmaat
 • Korkkarit € 79,90 musta ja toffee

2 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Syystyttö! Meillä on jerseymekkoja nytkin, mutta mietin onko niissä pitkiä hihoja (en ole nyt liikkeessä), ainakin useita löytyy joissa on 3/4 osa hiha. Mutta jos haluat tarkkaa tietoa mekoista ja mitä kokoja vielä löytyy, niin laita vaikka tekstari liikkeeseen tai soita 050-4410140. Mukavaa joulun odotusta, Kata

 2. Syystyttö sanoo:

  Kivalta näyttää, poolon kanssa ehkä paras! Itse haluaisin löytää mustan pitkähihaisen mekon, jersey tms. materiaalia. Joskus keväällä teillä mielestäni oli sellainen myynnissä mutta loppui käsiin. Olisiko jotain vastaavaa nyt tai tulossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *