Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uudet neuletakki- ja housumallit

Tämänkertaisessa sunnuntain postauksessa esittelen teille In Wearin uudet neuletakkimallit, jotka on tehty tälle keväälle. Kuvasin uudet neuletakit erimallisten housujen kanssa, koska paljon on kyselty myös minkälaisia housuja tulee kevääksi eli tässä postauksessa näette myös ne. Toki nämä kaikki neuletakkimallit sopivat myös hameiden ja mekkojen kanssa. Neuletakit ovat 80% viskoosia ja 20% polyamidia. Nyt esittelemäni värit ovat kevätmalliston värejä ja kesämallistossa tulee lisäksi vaaleita värejä mm. vaaleansininen.

Neuletakki € 69,95 T-paita € 29,95 koot xs-xl

Tämä neuletakki muistuttaa hieman boleroa eli se ylettyy lantiolla, se on suora malliltaan eikä siinä ole nappeja. Oikeastaan ei ole vaatetta, mihin sitä ei voisi yhdistää, koska se on niin perustuote. Minulla on jalassani chinot eli ne ovat yleensä materiaaliltaan puuvillaa, niissä on sivutaskut, viirutaskut takapuolella ja housun lahkeet ovat kääritty. Housujen fiilis on rento, mutta rajoja on kiva rikkoa, joten yhdistin housuihin korkkarit. Korkkarit tuovat housuihin naisellisuutta, koska chinot ovat fiilikseltään maskuliiniset housut.

 

Gabor nahkatennarit € 115,00

Valkoiset tennarit ovat joka kesän hitti. Enkä yhtään ihmettele miksi, sillä ne ovat raikkaat, niillä on hyvä kävellä ja ne tekevät asusta nuorekkaan. Sidon jalkaani Gaborin kevään ”tennareita”, jotka ovat nahkaa ja erityisesti pidän kengän päällä olevasta kuviosta, se on klassinen kuvio sekä naisten- että miestenkengissä. Nämä kengät ovat ihanteelliset jalkaan, koska ovat malliltaan leveähköt eli vaivasenluut ja liikavarpaat eivät heti nappaa kengän reunoihin ja jalat kiittävät.

 

Chinot € 99,95 koot 34-44

Tässä näette perinteisemmän yhdistelmän chinoista eli tennarit ja rento yläosa t-paidalla. Myös nämä t-paita materiaalit, 50 % puuvilla ja 50 % modaali ovat kevään uutuuksia In Wearilta ja t-paitaa löytyy myös v-aukkoisena. Neuletakki on kooltaa suht reilua kokoa, minulla on päälläni koko xs, chinoista minulla on koko 34 ja t-paidasta koko xs, mutta s olisi minulle sopivampi koko.

 

More&More paitsikka € 55,95 koot 34-44

Tässä on sama neuletakki tummansinisenä. Yhdistin neuletakin siistimpään housuun, puin sen alle paitsikan ja laitoin korkkarit jalkaan eli samalla neuletakilla saadaan aikaiseksi myös asiallisempi asukokonaisuus. Tämä More&Moren kauluspaita on vartalon myötäinen ja siinä on elastaania eli se joustaa hyvin ja on mukava päällä.  Kaulus on auki, mikä tarkoittaa sitä, että napit eivät tule ihan ylös asti. Tätä paitsikkamallia saamme liikkeeseemme sekä perusvalkoisena että vaaleansinisenä noin viikon kuluttua. Tämä on hyvä peruspaitsikka täydentämään vaatekaappia.

 

MAC housut € 99,95 koot 34-44 (minulla on jalassani koko 34)

Nämä nilkkahousut ovat Macin mallistosta. Nilkkahousuja oli mallistoissa erittäin paljon jo viime keväänä, samoin syksyllä ja ne jatkuvat edelleen tänä keväänä ja kesänä. Toki riippuu housujen koosta ja naisen pituudesta, mihin housujen lahje loppuu, mutta pääsääntöisesti oikea mitta on lähellä nilkkaluuta. Tämä housu istuu myös erittäin hyvin ja napakasti eli vyötärö tulee tarpeeksi korkealle. Lahkeen ulkosuissa on pienet halkiot ja voit yhdistää tähän housuun minkä tahansa kengän esim. ylempi Gaborin valkoinen nahkatennari tuo asuun rentoutta, korkkarit taas juhlavuutta. Housua löytyy tämän kitin värin lisäksi tummansinisenä ja mustana.

 

Neuletakki € 69,95 koot xs-xxl

Tässä on toinen In Wearin uusista neuletakkimalleista eli kyseessä on perusneuletakki, jossa on pienet sävy sävyyn olevat napit edessä. Kuten ylempikin neuletakkimalli, sopii tämä myös ihan mihin vaan. Puin sen chinojen kanssa ja laitoin samansävyisen huivin kaulaani, koska muuten asu olisi jäänyt mitättömäksi, koska sekä t-paidassa että neuletakissa on ympyrä kaula-aukko eli huivilla saatiin asuun enemmän säpinää. Tällainen perusneuletakki on helppo ja kätevä esim. arkimekon päälle.

 

Tässä edelleen sama neuletakki, mutta siistin nilkkahousun kanssa. Jos haluatte jalkoihinne lisää mittaa, niin pitäkää kengän ja housujen väri samana eli kuten tässä kuvassa. Minä pidän nilkkahousuista, koska ne ovat aina sopivan mittaiset minulle, mutta jotkut pitkänhuiskeat naiset karttavat nilkkahousuja, koska heillä on yleensä vaikeus löytää tarpeeksi pitkiä lahkeita, joten he karttavat tätä housunlahkeen mittaa. Minusta pitkähkölle naiselle sopii myös tällaiset nilkkahousut ja jalkaan laittaisin sievät balleriinat, josta muodostuisi ihanan klassinen tyyli.

 

Farkut MAC skinny € 109,95 koot 00-44

Perusneuletakki tummansinisenä ja yhdistettynä kauluspaitaan ja farkkuihin. Tässä on perusasu, josta toimivaa vaatekaappia on hyvä lähteä rakentamaan. Tämän asun luonnetta on helppo muuttaa kahdella asialla: kengillä ja onko paita housujen sisällä vai ei.

 

Kolmas uusi malli on tämä pitkä neuletakki, joka ylettyy puoleen reiteen. Monelle naiselle turvallinen valinta, koska pepun saa piiloon, mutta kuten olen sanonut, jos housut istuvat hyvin, ei peppua tarvitse piilotella. Tässä on rento asu eli farkun lahkeet ovat kääritty, jalassa on tennarit, kaulaspaidan ylänappi on auki ja paidan helma on farkkujen päällä.

 

Neuletakki € 79,95

Laitetaanpa paidan helma farkkujen sisälle, vyö näkyville, ylänappi kiinni ja helmet kaulaan sekä tennarit vaihdetaan korkkareihin ja siistimpi työasu on valmis.

 

Tyylikkäämpänä naisena vaihdan farkut tummansinisiin suoriin housuihin ja laitan huivin kaulaani, niin voin hyvin osallistua virallisempiin työtilaisuuksiin. Huivin voi sitoa isolle rusetille kaulan ympärille, koska rusetit tuovat kantajaansa naisellisuutta ja pehmeyttä ja ovat pukevia. Ensi syksyn mallistoissa on paljon rusettipaitoja, kävin juuri ostamassa syksyn 2016 mallistot.

 

Tässä asussa on uskottavuutta, joten jos haluat olla naisellinen, uskottava ja asiallinen, laitat paidan housuihin ja housuihin vyö. Pukeutumisella viestitään paljon ja on aina tärkeää olla oikein pukeutunut tilaisuuksiin, ihan oman itsetunnon takia.

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

15 kommenttia

  1. Hei!
    Onko Macin beigeä nilkkahousua (jossa halkiot) varastossa kokoa 40?

  2. Huomenta!
    Onko Macin farkku kenties tämä: DREAM SUMMER CHIC?
    Sirpa

  3. Hei!
    9. kuva ylhäältä. Minkä merkkiset farkut Sinulla on jalassasi ja löytyvätkö liikkeestäsi. Päälläsi on useampi housumalli, joihin iskin silmäni. Vaaleat on must keväällä. : )
    Sirpa

  4. Hei! ekassa kuvassa, t-paita päällä, minulla on xs-koko ja kaulauspaidan päällä s koko ja ottaisin s-koon:)xs on pikkusen kikkana käsivarsista ja rinnasta, jos sen haluaa kiinni. Toivottavasti tästä oli apua sinulle:)

  5. Hei! Onko sinulla perusneuletakissa kokona s vai xs?

  6. Hei ja kiitos viestistäsi:) tarkoitatko vaaleita kittejä, ne ovat MACin housut. Toki lähetämme tavaraa pitkin Suomea ihan päivittäin. Laita meille meiliä "ota yhteyttä" kaavakkeen kautta, joka on blogin vasemmalla puolella, jos haluat tilata jotain ja postimyynnistä voit lukea yläpalkista kohdasta "postimyynti". Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  7. Kiitos Mimmi viestistäsi:) Niin on, neuletakit ovat mukavia ja sopivat moneen asuun. Niitä voi ja pitääkin olla vaatekaapissa muutama erimallinen ja erivärinen. Mukavaa helmikuun alkua!

  8. Innolla aina odotan uusia asukuvia. Minkä merkkiset ovat noi lyhytlahe housut?

    Lähetätkö Gaborin tennarit postissa Jyväskylään?
    Mullakaan vaan ei noi samat asu näytä niin hienoilta, kuin päälläsi. Pääsisimpä Vaasaan!

  9. Vaaleanpunainen ja beige asu eniten mieleeni. Neuletakki on niin mukava työasu, ja asustamalla saa vaihtelua tyylii.

  10. Heippa Tiia! Voi sua ja ei tosiaankaan estä:) neuletakit on aamun pelastus! Samoin sinulle ja perheellesi, rentouttavaa sunnuntaita!

  11. Kiitos Emma! Jep, näillä perustuotteilla ei tule aamuisin asukriisiä:) tuu ihmeessä käymään, olis kiva nähdä pitkästä aikaa!

  12. Täydellisiä asuja kaikki ja juuri omaan makuun. Tosin en näytä niissä noin hyvältä, mutta ei se estä käyttämästä. 😉 Olen neuletakkihullu ja neuletakkeja täytyy olla joka lähtöön.

    Mukavaa sunnuntaita <3

  13. Hei ja kiitos! Kyllä vastaa kokoasi, olen yleensä 38 eli 5 ja nämä eivät ainakaan pienet olleet ja mallihan on suht leveä.

  14. Hei, ihania kuvia, jälleen. Noi Gaborin nahkatennarit kiinnostaisi. Mulla koko 40, eli vastaako kokoa?