Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Energistä oranssia

Paitsikka € 55,95 koot 34-42

Kyllähän te muistatte vajaan kahden viikon takaisen postauksen ”Paitsikka, joka ei irvistä”? Valkoiset ja mustat paitsikat myytiin ennätysnopeasti loppuun ja koska kyseistä paitsikkaa ei enään ollut varastossa kuin pieni erä poltettuna oranssina, niin tilasin sitä. Kuulin huhuja, että valkoista ja mustaa olisi tulossa More&Moren syysmallistoon, kun edustaja pyysi minulta valkoista paitsikan mallikappaletta takaisin, niin oli myynyt senkin. No, eikös se ole meidän tehtävä, myydä tuotteita niille, jotka niitä haluavat.

 

Paita € 55,95  Koot 34-42 Materiaali aluskangas 100 % viskoosi ja päällikangas 100 % polyesteri

More&Morelta tulee joka kuukausi uudet värit ja heillä,  jos jollakin niitä värejä riittää. Tämä paita on ohutta sifonkia, joka sopii käytettäväksi kapean housun ja -hameen kanssa. Paita ei ole kovin pitkä, mikä minusta on ihan kiva asia eli kun housut istuvat hyvin, ei peppua tarvitse piilottaa. Myös hameen kanssa tällainen lyhyempi paita on parempi kuin pitkä, muuten kokonaisuus näyttää liian raskaalta.

 

Housut € 99,95 koot 34-42 (minulla on koko 34)

Minulla on jalassani More&Moren klassiset suorat housut. Suorat housut ovat jo melkein kuolleet sukupuuttoon, koska farkut ovat vallanneet niiden markkinat. Mutta toki määrätyissä työpaikoissa ja myös muissa tilaisuuksissa, suorat housut ovat tyylikäs ja klassinen valinta. Nämä housut ovat puuvillaa 46 % ja pellavaa 54 % ja istuvat mallinsa puolesta kuin nahkahanska. Housut ovat kapealahkeiset ja suht´ pitkälahkeiset, jouduin kääntämään housunlahkeita kantin verran. Muistathan, että myös nämä housut tulee olla istuvat, koska pellava/puuvilla materiaali venyy käytössä.

 

Neule € 85,95 koot 34-42 Materiaali 65 % viskoosi 37 % polyamidi

More&Morella on uusi laatu, mistä se on valmistanut eri paita- ja neuletakkimalleja täksi kevääksi. Materiaali on hieman liukasta eli se on helppo pukea päälle ja myöskään kauluspaidan pukeminen neuleen alle ei tuottanut vaikeuksia. Pienen kiiltonsa ansiosta, tuotteita voi käyttää ”hieman parempina”. Jos oranssin paidan pukee aamulla päällensä, niin päivästä ei voi tulla muu kuin positiivinen ja energinen päivä, eikö?

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kiitos Lady:) ihana väri on, pitäs käyttää enemmän! Ns. suorahousu tulee nostamaan päätään taas lähitulevaisuudessa! Ja niinhän se on, että farkuilla ei mennä joka tilaisuuteen. Mukavaa vkl:)

  2. Sinulle sopii upeasti tuo oranssi väri! Ja totta – mustia suoria housuja tarvitaan vielä – itsekin käytän niitä silloin tällöin töissä sellaisissa tilaisuuksissa, joihin mustat farkut eivät sovi:)