Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


2.2.2016 |

Shaken not stirred

Oliivin värinen pitsimekko, dry martini, James Bond, shaken not stirred nämä tuli mieleeni kun näin Ouin pitsimekon. Ensiksi voin todeta, että tällaista mekkoa ei ole ennen tullut vastaan, tämä väri on todella upea, oliviinvihreää parhaimmillaan. Ensin asustin mekon kullanvärisellä vyöllä, koska mekossa on poikkileikkaus vyötäröllä, kultakoruilla ja beigen värisillä korkkareilla.

 

Mekko on istuva ylhäältä ja levenee helmaa kohden. Siinä on kyynärvarteen olevat hihat, sävy sävyyn oleva alusmekko, vetoketju on mekon sivussa ja kaula-aukko on pyöreä. Tässä näette mekon ilman vyötä, itse pidän mekosta enemmän näin. Minulla on kultaiset korvakorut, jotka eivät näy hiusteni alta mutta ideana on, että kaula jää ilman korua, koska kaula-aukko tulee hyvin ylös.

 

Vastavärit, vihreä ja punainen sopivat hyvin yhteen. Muistan kun minulla oli 20-vuotiaana täysin samanvärinen In Wearin hame ja jakku kuin tämä mekko sekä punaiset lakeeriballeriinat ja se oli niin chic. Mekon koosta vielä, että tämä mekko on kokoa 34 ja muuten se on ihan oikean kokoinen, mutta hieman se kiristää kainaloista, joten jos olisin mekon ostoaikeissa, sovittaisin myös kokoa 36. Luonnonvalkoiset helmikorut ovat myös oliivin mekon kanssa kauniit.

 

 • Oui pitsimekko € 159,00 koot 34-42
 • In Wear vyö € 26,95 löytyy myös hopeana
 • Lotta Design kultainen käsikoru € 29,00
 • Lotta Design kultaiset korvakorut € 14,00
 • Wolford 20 den Synergy sukkahousut € 35,00 koot s-xl
 • Gabor punaiset korkkarit € 79,90 löytyy myös mustina

TallennaTallenna


6 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Heli kommentistasi! Nude korkkarit on ihan MUST vaatekaappiin, pelastaa ja freeshaa monta asua ja punaiset on aina sähäkät:) Kiitos erityispisteistä:).

 2. Doppwoman sanoo:

  Kiitos BW:) Tämä mekko on ihana ja upea väri! Mukavaa tiistai-iltaa:)

 3. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Tiia:) Niin minustakin, punainen oli ihana vihreään yhdistettynä. Mukavaa tiistai-iltaa:)

 4. Heli V. sanoo:

  Oi, en kestä. Tuo väri, olen ihan myyty! Ja nudekorkkarit, sellaiset täytyy saada. Punaiset on myös niin hyvä värispotti hillityn oliivinvihreän kanssa, mullakin on yhdet punaiset korkkarit ja ah, niin rakastan niitä :). Dry Martinista erityispisteet 😀

 5. Tämä on nyt kyllä aika lähellä täydellistä mekkoa! Väri on syksyn ihmiselle ihan täydellinen ja malli klassisista klassisin <3 Eikä hintakaan ole ihan mahdoton. Jännittävä yhdistelmä mekon mallin, materiaalin ja värin kanssa.

 6. Tiia K sanoo:

  Wau ja täydellinen otsikointi! Punaiset kengät jotenkin aivan täydelliset oliivinvihreän mekon kanssa. Mukavaa päivää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *