Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Nopeat syövät hitaat

Hups, laitoitte oikein vipinää kauppiaaseen viime sunnuntain postauksen ”Paitsikka, joka ei irvistä” johdosta. Suoraan sanottuna, ne vietiin käsistä ja olen pahoillani heidän puolesta, jotka jäivät ilman, mutta olin ratketa liitoksistani, kun tämä Part Twon paitsikka saapui liikkeeseemme heti tämän ryntäyksen jälkeen. Kerrottakoon vielä, että valkoista ja mustaa paitsikkaa emme saaneet lisää, mutta kyseistä paitsikkaa tulee poltettuna oranssina, jonka esittelen teille, kun se saapuu liikkeeseemme.

 

Malliltaan vastaa omaa kokoasi, minulla on päälläni koko 34 eli älä ota siitä isompaa kuin tarvitset

Kyseessä on stretchpaitsikka, joka on malliltaan suora ja sopii nimenomaan housun tai kapean hameen päällä pidettäväksi. Ja koska tässäkään paitsikassa ei ole nappeja edessä, niin irvistysvaaraa ei ole!
Paitsikkaa on valmistettu ainoastaan valkoisena ja koot ovat 34-44. Sieltä ei myöskään rintsikat näy läpi niin hurjasti, koska se on malliltaan löysähkö ja materiaali ei ole niin ohutta eli siinä on 85 % puuvillaa, 13 % polyamidia ja 2 % stretchiä. Paitsikan hinta on € 79,95.

 

Hehkutin näitä punaisia Gaborin korkkareita viime kevään postauksissa ja ne esiintyivätkin siellä useissa asukokonaisuuksissa. Nyt näitä löytyy meiltä.

 

Tästä näkyy, että paitsikka on malliltaan suora eli ihan loistava suoran malliselle vartalolle

Naisen vaatekaappiin riittää kolmet peruskorkkarit: beiget, punaiset (tai muut värikkäät) ja mustat. Beiget ja mustat ovat ehdottomat, mutta punainen on hyvä väri, koska sen voi yhdistää todella moneen. Ja muistathan, että muuta punaista asussa ei tarvitse olla, kuin korkkarit ja punainen huulipuna.

Koot ovat 00-44 ja minulla on päälläni 32/30 kokoiset farkut

Minulla on jalassani MAC Dream skinnyt kevään uudessa sinisessä pesussa. Farkun pesu on keskisininen, joka on aavistuksen kulutettu edestä. Kertaan vielä, että skinny on malliltaan korkea vyötäröstä ja ihan kapea lahkeesta. Farkut ovat hyvin stretchaavat eli muista ottaa niistä 1-2 kokoa pienemmät kuin normaalisti käytät. Lahkeen pituudet ovat 30″, 32″ ja 34″.

 

Meillä on tämän kevään korkkarivalikoimissa matalampaa Gaborin korkkaria, joka on 5,5 cm korolla ja väri on vaalean beige. Korkeampaa mallia, joka on 9,5 cm korolla, löytyy nyt liikkestämme tämä kuvassa oleva punainen ja siitä on tulossa (mikä päivä hyvänsä) myös kirkkaansininen ja beige. Väri beige on sama kuin tämä 5,5 cm korolla olevan kengän väri. Meillä on jo useita varauksia beigeille 9,5 cm korkkareille, mutta haluan tuoda teille tiedoksi, että myös 5,5 cm korkkari löytyy beigenä, jos korkeampi, 9,5 cm tuntuu liian korkealta.

 

Kummatkin korkkarit ovat saman mallisia ja niissä on vajaa 1 cm platoo eli etukoroke. Korkkareiden sisällä on myös päkiöiden alla pehmuste, joka on todella miellyttävä jalkaan. Näissä korkkareissa jalat eivät huuda hoosiannaa parin tunnin jälkeen, vaan näillä todella jaksaa olla. Olen ollut 9 tuntisia työpäiviä kyseisillä punaisilla korkkareilla töissä. Kummankin korkkarin hinta on € 79,90 ja koot ovat 4-7 (37-40,5) ja puolikokoja löytyy myös.

 

Tässä näet uuden skinnyn pesun paremmin ja vinkkinä annan, että beigejen korkkareiden ostoa on turha lykätä keväälle. Viime huhti-toukokuussa Vaasassa oli epätoivoisia naisia, kun kaikki vaaleat korkkarit oli joka paikasta loppu. Olen ilmoittanut Gaborin agenttille, että KAIKKI varastossa olevat beiget korkkarit saa lähettää DOPPwomaniin ja sen hän lupasi tehdä, mikäli varastoon jää ylimääräisiä pareja.

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

 1. Kiva paitis. Just kiersin tuolla osatarilla ja katselin sillä silmällä, jospa löytyisi se paitis jota etsin, valkoinen. No siellähän on ihan kivan vaihteóehto sinulla, turhan kaukana vain täältä 😉

 2. Heippa tarkkasilmä:)) Se on In Wearin neuletakki, joka on uusi malli tälle keväälle.
  Työn alla on postaus uusista neuletakkimalleista ja uskonkin saavani sen ulos viikon sisällä eli siellä näet uudet mallit ja värit. Joten pysyhän kuulolla:)

 3. Hei Anki! Ihan varmasti hyvältä ja oletko koskaan kokeillut Macin Dream mallia, joko suoralla tai skinny lahkeella. Niissä on hyvä vyötärö eli ne istuvat mutta eivät kiristä vyötäröstä. Joka tytön unelmahousut:)

 4. Hei!
  Mikäs tuossa viieisessä kuvassa on tuo punainen neule? Neuletakki vai pusero?

 5. Ihania korkkareita, harmi vain kun en voi sellaisia käyttää?noi farkut näyttää hyvälle, miltähän ne näyttäisi tällaisen 60+ päällä, jolla jo ylimääräistä vatsan kohdalla?

 6. Hei, hieno homma 🙂 Toivottavasti onnistut saamaan vielä lisää 🙂 Ja ihanaa kun olenkin saanut ostettua teiltä tuotteita postitse, niin ei ole pitkä välimatkakaan ollut ongelmana vaateihanuuksien saamisessa 🙂 Jään odottelemaan lisäinfoa 🙂

 7. Hei! Se on Part Twon pikkulaukku. Löydät siitä lisää kuvia ja tietoja joulukuun postauksesta "Joululahjavinkki 3: Part Twon laukut".

 8. Hei Susanna! sain tilattua korkkareita lisää ja sanin koon 3 eli vastaa kokoa 36, mutta se jo varattiin. Tilaan vielä lisää ja pysy kuulolla mitä kokoja sieltä tulee, toimitus on helmikuun lopussa.

 9. Hei, mikä on toi ruskea laukku joka näkyy tuossa kolmannessa kuvassa ylähyllyllä? Laukku toinen oikealta. Kiitos

 10. Oi mitä kenkiä, harmi kun ei ole 36 kokoisia beigenä..täältä olisi tilausta muuten jo laitettu tulemaan:)