Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


2.10.2015 |

Part Twon talvitakit osa 2/2

 

 

Takin koot 36-42

Kiva tämä Part Twon maihari. Se on rento, mutta tyylikäs ja sininen värikin tekee siitä ajattoman. Maiharissa on huppu, jonka reunaa kiertää tekokarva. Takissa on kiristyskuja vyötäröllä ja kuten huomaatte, takki on pidempi takaa. Takissa on vanuvuori ja sen voi pestä pesukoneessa. Minua miellyttää ylätaskut, joihin on kiva pujottaa kädet kun on kylmä. Pidän myös hupuista, koska Suomessa usein tihkuttaa joko vettä tai märkää lunta, niin vetämällä hupun päähän hiukset eivät mene niin lyttyyn kuin pipon alla.

 

 

 

Takin koot 34-42

Kävelet aamulla työpaikalle tai hyppäät kylmään autoon, niin tässä on vilukisalle lämmin untuvatakki. Takki on 70% untuvaa ja 30% höyhentä ja voit pestä takin 30 asteen vesipesussa. Takissa on muhkea huppu, vetoketju, painonapit ja taskut edessä. Takki on suoranmallinen ja reilu kooltaan. Ajaton untuvatakki, joka sopii sekä mekon että housujen kanssa.

 

 

 

Takin koot 34-44, Part Twon huivi € 69,95 Farkut Mac Dream skinnyt € 109,95

Lyhyitä kevytuntuvatakkeja on ollut paljon, mutta näistä pitkistä on ollut pula. Tässä on ohuehko ja uskomattoman kevyt takki, jossa on 90 % untuvaa ja 10 % höyhentä. Takissa on huppu, taskut ja kiristettävä vyötärönauha. Takki on pelkistetty ja mielestäni ns. ”jokapaikan höylä” eli voit heittää sen käytännössä aina päällesi, miettimättä mitä siellä alla on ja mitkä kengät sinulla on. Tällainen takki voi olla aina kaapissa, koska tämä ei jää käyttämättä. Tämä takki on loistava työtakkina, vapaa-ajan takkina, koiran pissatustakkina, matkustustakkina, shoppailutakkina..you just name it!

TallennaTallenna


1 kommentti

  1. Susanna Arpiainen sanoo:

    Mukana 3:lla arvalla! Tumma takki koossa 36/38 ☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *