Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


12.4.2015 |

Kesällä ei pönötetä

Sandwich mekko € 89,95 koot 34-44 ja huivi € 25,00
Kesällä vaihdetaan vapaalle. Me laitetaan jakkupuvut naftaliiniin ja otetaan rennot vaatteet käyttöön.
Sandwichin mekot ovat oiva ratkaisu helpoksi, mutta salonkikelpoisiksi vaatteeksi keväällä ja kesällä.
Mekot käyvät useille työvaatteeksi kesällä, kesälomamatkalle tai muuten vaan käytettäviksi. Nämä mekot ovat sellaisia, jotka saat asustamalla myös sopiviksi tersassimekoiksi.
Tämä harmaa trikoomekko, jossa on pitsikangas mekon etupuolella, pääsi heti suosikkilistalleni.
Moni nainen karsastaa vyötä, joka solmitaan vyötärölle, mutta kun se tulee oikeaan kohtaan niin vyö onkin usein pukeva eikä huono vartalolle. Kerron mekkojen vöistä enemmän tekstin lopussa.
Sandwich mekko € 99,95 koot 34-42 pitsitakki € 79,95 koot 34-42 myös valkoinen ja Part Twon huivi € 26,95

Tummanharmaa kaipaa seurakseen jotain pirteää väriä ja tämä vahva roosa sopiikin harmaan kanssa hyvin. Ohut pitsitrikootakki on kätevä olla kesällä mukana koska säät vaihtelevat. Se on helpppo laittaa kesäkassiin ja pitää mukana siellä koko kesän.
Harmaa mekko on hieman löysähkö, mutta se ei silti ole iso säkki päällä ja taskut mekon sivussa ovat kivat ja rennot. Kaula-aukko on v-mallinen, mikä ei olekaan niin yleistä mekoissa nykyään. Kietaisin Part twon huivin päähäni, jota teenkin joskus kesäisin, mutta en koskaan talvella.

Sandwich mekko € 99,95 koot 34-44 myös sinisenä ja Part Two huivi € 34,95 Caloun puukkarit ”Tina” € 139,00

Tässä pellavatrikoomekossa on loistava hihanmitta. Sandwich on ymmärtänyt, että aikuinen nainen tarvitsee hieman pidempää hihaa. Tässä mekossa on yhdistetty pellavaa ja trikoota eli mekko on edestä pellavaa ja takaosa sekä hihat ovat trikoota. Caloun vaaleanharmaat puukkarit sopivat näiden mekkojen kanssa täydellisesti.

Monissa mekoissa on vyö ja on tärkeää, että vyö laitetaan oikealle kohdalle. Kun puet mekon päällesi, niin yleensä vyö on ihan väärässä paikassa eli se on noin 10 cm alempana kuin vyötärö. Älä sido vyötä siihen kohtaan vaan nosta mekkoa ylemmäs niin, että vyö tulee vartalosi kapeimpaan kohtaan ja yläosa jää pussille. Jos jätät vyön suoraan siihen kohtaan missä vyölenkit ovat, niin useinmiten näytät tasapaksulta. Eli muista nostaa vyö vyötärölle niissä mekoissa, joissa on vyö, koska tämä on nyt vyömekkojen trendi.

 


4 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Totta Annu! Samoin juhlamekoissa aina pitää keksiä jotain mekon päälle!

  2. Doppwoman sanoo:

    Kiitos:) jep, hihan pituus on tärkeä asia!

  3. annu sanoo:

    Onpa kivoja mekkoja. ja nuo hihat on kyllä pop. En ymmärrä kun melkein kaikki kesämekot on hihattomia, aina pitäisi olla neuletakki päällä – tästä syystä jää moni kiva mekko ostamatta. 🙂

  4. Ihania mekkoja!! Ja just tuo hihan pituus.. monesti jää puserotkin ostamatta, kun hihat on ärsyttävän lyhyet ja jää hassusti kainaloon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *