Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Voiko vaaleita housuja jo käyttää?

In Wear paitis € 69,95 Mac farkut € 109,95 More&Moren neulepaita € 65,95

Moni on sitä mieltä, että talvella käytetään tummia vaatteita ja kun tulee Vappu niin sitten vaihdetaan vaaleampaa vaatetta päälle. Kuulenkin usein kommenteja, että eihän vaaleita housuja voi vielä käyttää, niitä käytetään vasta kesällä. Nyt laitetaan romukoppaan tuollaiset ajatukset! Jos katsotte nuorempaa sukupolvea, niin he käyttävät vaaleita housuja ja takkeja ympäri vuoden. Voin luvata, että vaaleita housuja voi jo käyttää. Ja mikä tärkeintä vaaleita vaatteita on tullut myös talvimallistoihin.

Part Twon 100% puuvilla neulepaita € 69,95 huivi € 26,- ( 5 väriä)

Tämä Macin Dream skinny farkku, jossa on vetoketjut lahkeissa ja pituus on 27″, on ollutkin meidän liikkeen suosikkihousu tänä keväänä. Olemme tilanneet housua useasti lisää ja lauantaina tuli jopa kisa asiakkaiden välillä kuka saa kyseiset housut. Mutta ei hätää, housua on tilattu taas lisää. Tässä muutamia vaaleita housuja ja yhdistelmävaihtoehtoja yläosiksi. Näiden housujen kanssa voi käyttää myös pidempää yläosaa.

In Wear housut € 79,95 In Wearin pellavapaita € 69,95 More&Moren huivi € 27,95 Ked´s tennarit € 60,-

Kevällä saapuvat liikkeisiin chinot. Eli ne ovat rennot ja reippaat housut, joissa on sivutaskut ja pienet viirutaskut takana. Lahkeet ovat kapeahkot ja ne kääritään ylös. Chinojen kanssa käytetään rentoja yläosia ja kengiksi sopivat tennarit, loaferit, balleriinat, Caloun puukkarit jne..

More&Moren raitapaitis € 75,95 In Wearin neuletakki € 79,95 vyö 29,-

Chinojen kanssa ei käytetä pitkiä tunikoita tai paitoja, vaan normaalimittaisia yläosia. Usein chinojen kanssa on kiva pukea paita housujen sisälle ja laittaa housuihin vyö, niin se näyttää siistiltä. Ylempi kuva on rennompi kokonaisuus In Wearin pellavaneuleella ja tämä alempi kokonaisuus on hieman siistimpi More&Moren raitapaitapuserolla ja In Wearin neuletakilla. Ruskea vyö sopii chinojen kanssa paremmin kuin musta.

Part Twon housut € 89,95 Part Twon bleiseri € 129,95 Soaked In Luxury toppi € 19,95

Tämä Part Twon nilkkahousu on astetta siistimpi housu ja se soveltuukin hyvin työkäyttöön.
Pitkästä aikaa saamme reilusti bleisereitä liikkeeseen huhtikuun alussa. Bleiseri on aina siisti vaihtoehto ja luo uskottavuutta. Tämä raitableiseri on rennompi kuin yksivärinen bleiseri. Raitaa ja palloa yhdistetään keskenään kun värit sopivat yhteen.

Elton paita € 79,95 In wearin takki € 129,95 huivi € 24,- ( 3 eri väriä)

Valkoinen sifonkipaita on helppo yhdistää mihin tahansa. Tässä paidassa on vuori, niin siitä ei näy läpi. Yleensä valkoiset sifonkipaidat ovat niin ohkaisia, että niiden alle pitää pukea toppi. Jotkut naiset eivät pidä kerrospukeutumisesta joten silloin he kokevat, että toppi on liikaa joten tämmöinen vuorellinen paita on kätevä. Tämä In Wearin Chanel tyyppinen kevytuntuvatakki on niin ohut, että sitä voi pitää myös sisäjakkuna.

Vaaleat housut vaativat välillä totuttelua, varsinkin talven jälkeen kun jalassa on ollut tummat housut.
Moni kokee, että näyttää vaaleissa housuissa ”isolta” ja päivitteleekin, että onko talven aikana tullut lihottua… Mutta ei hätää, silmä tottuu kaikkeen ja vaaleat housut näyttävätkin hyvältä!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Olen vasta hiljaittain löytänyt blogisi, mutta jo ihan koukussa :). Annat hyviä ohjeita aikuisen naisen pukeutumiseen, kiitos! Sääli, että matka liikkeeseen on liian pitkä – ehkä kesälomalla saisin onnistumaan…