Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


19.3.2015 |

Äidin ja tyttären laatuaika

Vietimme tyttären kanssa laatuaikaa Helsingissä alkuviikosta. Meillä oli agendana kylläkin työmatka, mutta saimme mahdutettua siihen kaikkea muutakin yllättävän lyhyessä ajassa.

Joulukuussa, kun kävin Helsingin Stockmannilla ostamassa aurinkorasvoja matkaani varten, niin sain Lancomen osastolle lahjakortin ilmaiseen meikkaukseen. Nyt olikin sopiva ajankohta lunastaa lahjakortti. Ensin tehtiin tyttärelle päivämeikki. Meikki alkoi silmämeikillä, jossa käytettiin luumun väristä luomiväriä ja tummia rajauksia. Meikkipohjana hän käytti Lancomen uutta meikkivoidetta, Miracle Cushion, jota levitetään kasvoille siveltimellä. Meikkivoide on kevyt, mutta peittävä ja meikkivoiteen päälle laitettiin ohut puuteri, joka kiinnittää meikkivoiteen. Poskille laitettiin pinkkiä punaa ja huuliin pinkkiä kiiltoa. Kulmakarvat huoliteltiin huolellisesti suht´ vaalealla värillä.

Minun päivämeikki tehtiin hyvin paljon samoilla tuotteilla kun tyttärenkin eli hän käytti samoja sävyjä silmämeikissä ja samaa meikkivoidetta eli nro. 4 kuin tyttären meikissä. Minulle hän suositteli kylmempää pinkkiä poskipunaksi ja nudea huulipunaa, kuten tapaan käyttääkin. Poskipuna oli minulle hieman yllätys, koska suosin lämpöisiä sävyjä siinäkin. Itseasiassa pinkki näytti kivalta ja raikkaalta eikä tunkkaiselta. Puhuimme paljon silmälaseista ja hän kertoikin, että silmämeikki saa olla vahvempi, jos käyttää laseja ja kesäisin hän suosii vedenkestävää maskaraa. Meidät meikkasi Inka Manninen, joka kertoi huolella tuotteista ja opasti meitä monessa asiassa. Kehuja saimme hyvin hoidetuista ihoista ja noottia saimme topsypuikoista, joita lojuu pitkin meikkipussia ja hän myös muistutti kuinka tärkeätä on pestä siveltimet viikoittain.

Mikäli ostat vähintään kaksi tuotetta niin saat meikin veloituksetta. Eli mehän ostimme Inkan suosituksesta tyttärelle puuterin ja huulikiillon ja minulle poskipunan ja eyelinerin, joka oli ns. kajalkynä. En ole käyttänyt kajaalia aikoihin ( 80-luvulla käytin kajaalia) vaan olen käyttänyt Lancomen tussikynää jo vuosia, mutta kun kajaalia hieman levittää pienellä pensselillä niin rajauksesta tulee pehmeämpi kuin tussikynästä. Harjoittelen vielä kajalin käyttöä, mutta saas nähdä siirrynkö takaisin tussikynään.
Olisin ostanut myös silmänympärysgeelin, Genefique Yeux light pearl, jota pyöritellään silmänympärysiholla aamuin illoin, mutta se oli heiltä tilapäisesti loppu. Saimme näytteitä mukaan ja olimme erittäin tyytyväisiä Inkan meikkaukseen.

Illalla ehdimme vielä testaamaan keskustan upouuden kuntosalin Esport Bristolin. Ryhmäliikuntatunteja oli useita, mutta kävimme tekemässä kuntosalilla jalkatreenin.

Päivällä, ennen Vaasaan lähtöä, kävimme katsastamassa pakollisen Zaran, josta tytär löysi housut ja mekon. Kruunasimme onnistuneen miniloman Strindbergin kahvilassa myöhäisellä lounaalla ja lasillisella kuohuvaa. Laatuaika oli täydellinen.

Lauantaina järjestämme kevään toisen Muotia ja Brunssia muotinäytöksen Brasserie & Bar Fondiksessa klo. 12.30 ja 14. Näytöksessä on sekä rentoa-  että kevään juhlapukeutumista. Tervetuloa!

Lauantaina minulla on teille lukijoille kiva yllätys, pysykää kanavalla!

TallennaTallenna


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Tiia:) oli oikein kiva päivä!

 2. Tiia K sanoo:

  Oi että miten olette kauniita ja tyylikkäitä molemmat. <3 <3 Ihana äiti ja tytär päivä.

  Upeaa viikonloppua!

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei Tuula! Kyllä on eli stailauslauantait ensi la sekä 11.4, Ranskalainen aamupala ja stailaus ke 1.4 ( lisää siitä la postauksessa) 25.4 Juhlamuotinäytös Strampenilla, johon tulevat illalliskortit myyntiin huhtikuun alussa ja toukokuussa taas aamiaisbrunssia, jos on kiinnostuneita osallistujia:) eli tapahtumia on useita kuukaudessa:) toivottavasti pääset osallistumaan joihinkin tapahtumiin:)

 4. Tuula Toyli sanoo:

  Onko kevään aikana muita tilaisuuksia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *