Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Puuvillaisia yläosia ja uudet Chic nilkkafarkut

Paula paita

Näitä paitoja yhdistää 100% puuvilla. Nämä ovat kivoja ja stylejä arkipaitoja vaikkapa kapeiden farkkujen kanssa. Dream Chic nilkkafarkkuja meiltä löytyykin nyt kuusi eri väriä. On neljä eri väristä sinistä pesua sekä valkoinen ja beige, jotka löytyvät tästä postauksesta.

 

Paula paita ja Dream Chic nilkkafarkut

Paula paita

Paula paidassa on söpö malli. Kauluksen reunaa kiertää pieni fyrrykantti. Olkapäillä on fyrrykantti ja hihat ovat täyspitkät. Edessä on hiuslaskoksia ja poikkileikkaus rinnan alapuolella. Poikkileikkauksessa on pienen pieniä vekkejä, jotka antavat tilaa lantiolle. Niskassa on nappi. Paita ylettyy noin haarasauman kohdalle. Minulla on paidasta päällä koko S. Paita vastaa normaalia kokoa.

 

Vex paitis tummansinisenä

Vex paitis ja Dream Chic farkut

Vex paitis tummansininen

Vex paitis on tyylikäs. Paitiksessa on kaulus, joka on jämäkkä. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on leveät rannekkeet, jotka voi kääntää. Edessä on täysin avattavat napit. Malliltaan paitis levenee kevyesti alaspäin ja selässä oleva vekki antaa tilaa lantiolle. Paitiksen helma on hieman pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 36, mutta oikea kokoni paidasta on 34.

 

Vex tunikapaitis

Vex tunikapaitis ja Dream Chic nilkkafarkut

Clara tennarit

Clara tennarit ovat kauniit. Ne ovat kuin ”korimaista punosta” ja tennareiden kärki on sileää nahkaa. Edessä on nauhat ja nauhojen reikiä koristaa hopeanväriset rinkulat. Tennareiden pohjaa kiertää hopean värinen raita. Pohjan korkeus on n. 4 cm. Tennareiden lesti on Comfort ja G eli laajempi lesti kuin normaali lesti. Sisäpohjallinen on irroitettava eli jos haluat vaihtaa tennareihin oman pohjallisen, toimii se hyvin tässä G-lestissä.

Myös Nova tennareissa on comfort ja G-lesti. Clara tennareissa on hopean väriset tilbehöörit ja Nova tennareissa kullanväriset eli oman maun mukaan voi valita jomman kumman. Nova tennarit löytyvät täältä.

 

Vex tunikapaitis

Vex tunikapaitis on loistava kapeiden housujen kanssa. Paitiksessa on kaunis kaulus ja edessä olevat napit ovat avattavat. Hihat ylettyvät ranteisiin saakka ja hihansuissa on pienet halkiot. Hihat voi kääräistä ja laittaa loopeilla kiinni. Tunika levenee kevyesti alaspäin ja on takaa pidempi kuin edestä. Helma on kauniisti pyöristetty. Selässä oleva vekki antaa tilaa paitiksen ympärysmitalle. Minulla on tunikapaitiksesta päällä koko 32. Tunikapaitis on reilua kokoa. Siitä voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

 

Zumme paita rosana

Zumme paita ja Dream Chic nilkkafarkut

Zumme paita

Zumme paita on herkku kuin hattara! Paidassa on O-kaula-aukko ja herkulliset pussimaiset hihat, jotka ovat 3/4 osa mittaiset. Malliltaan paita on suorahko ja loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko S.

 

Valkoiset Dream Chic nilkkafarkut

Dream Chic

Dream Chic farkut ovat nilkkamittaiset farkut eli lahkeen pituus on aina 27″. Se ylettyy noin nilkkaluun kohdalle, riippuen jalkojen pituudesta ja farkkujen koosta. Farkut ylettyvät navan kohdalle. Muista ottaa farkuista 1-2 kokoa pienemmät farkut, kuin normaalisti käytät. Koko 00 vastaa koko 32. Minulla on päällä koko 32.

 

Valkoinen Ume paita

Ume paita

Ume t-paita on hauska kun perus t-paidassa on pussihihat. Kaula-aukko on V-mallinen, joka ei ole liian syvä. Hihat ovat herkulliset ja ne ylettyvät lähelle kyynerpäitä. Malliltaan t-paita on suorahko ja se loppuu lantiolle. Minulla on t-paidasta päällä koko S.

 

Beiget Dream Chic nilkkafarkut

Dream Chic nilkkafarkkuja löytyy kuusi väriä:

 • Valkoinen
 • Beige
 • Vaaleansininen
 • Keskisininen D853
 • Mustikka D801
 • Musta

Dream Chic farkut löytyvät täältä.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Jaanan mainitsemia ”Pantsuja” minäkin täällä päivystän joka päivä kuumeisesti.
  Kata aiemmin vastasi niiden tulevan helmikuun lopulla. Onkohan nämä lakot vaikuttaneet Doppinkin tavaratoimituksiin.

  • Hei Minna! Ei ole vaikuttanut lakko toimituksiin 🙂 Alkuviikosta saapuu eka erä ja toinen viikon päästä. Katsotaan kuinka kuvataan ne verkkokauppaan, mutta tulossa ovat 🙂 Sieltä tulee mustia, valkoisia, tummansinisiä ja beigejä 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Paula paita on kuin viktoriaanisen aikakauden kopio.Karkkivärinen Zumme on tyttömäinen piristys.

  • Hei Anna Maija! Erityylisiä paitoja, eri käyttötarkoituksiin 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 3. Kata, sinä ajatusten lukija! Eilen pöhkäilin ja kövin vaatekaappiani läpi todeten, että vaikka lunta tupruttaa, pakkanen paukkuu, niin kyllä se kevät/kesä saapuu ja puuvillaisia uusia yläosia tarvitaan pukeutumisen piristysruiskeeksi.

  Tönä aamuna taas lukiessani ”aamulehteäni” eli Doppin blogia ilahduin: puuvillaisia yläosia ja farkkuja esittelee hymyissä suin kukas muu kuin Kata. Jee, olet kyllä ajatustenlukija, kun ajoitit tömän postauksen tähän aamuun ja oikea enkeli, kun helpotat taas jälleen kerran blogisi avulla pukeutumisongelmaani ja monien muiden.

  Eilen silmäilin farkkuni läpi ja muutama niistä eläköityi joten aamupostauksen avulla löytyy myös siihen korjausta. Muualta en housuja lähde ostamaan kuin Doppista, koska siellä.niiden ostaminen sujuu ja on helppoa ilman tuskan hikeä, otsakurttuja ja pettymysten huokailuja. Kiitos siitä Katalle, Gabille ja koko henkilökunnalle, että te palvelette niin ammattimaisesti, ystävällisesti, että housun osto sujuu hujauksessa.

  Valkoiset paidat raikastavat aina pukeutumista ja saavat olemukseen hohtoa. Nyt postauksen valkoiset paidat oli kaikki eri tyylisiä joten jokaiselle jotakin.

  Vex paita tummansinisenä on tyylikäs. Luin tekstin ensin, kurkkasin kuvan ja omissa ajatuksissani luotu kuva töstä tummansinisestä paidasta oli tyystin toisenlainen, onneksi. Kuvissa oleva Vex paidan tummansininen sävy on syvä, mystinen ja upea sävy, tykkäsin.

  Kukapa ei tykkäisi hattaran vaalenpunaisesta Zummesta? Söpö kuin karamelli. Kalorivapaa karkki piristämään päivää.

  Farkkuja oli niin monenmoisia. Vaatii tutkailua ja pohdintaa sekä vaatekaapin pläräystä, että minkä niistä sävyistä kotiuttaa.

  Tennarit käytävä myös läpi, pohdittava niiden kohtaloja ja tehtävä täsmäostokset. Tuleekohan tänä keväänä Doppiin Panchiinejä? Vai oliko ne ”Pantsuja”, mitkä oli unelmat jalalle ja loppuivat salaman nopeasti?

  • Hei Jaana! No nih, mahtavaa että olen ajatuksenlukija 🙂 Jep, meiltä löytyy loistavan malliset housut ja farkut. Työnjako on selvä, asiakas sovittaa ja me tuomme housuja sovituskoppiin. Vex paita on ihan super style, väri on ihanan syvä sininen. Tennarit kannattaa käydä läpi ja katsoa, on uusimisen paikka. Panchicit saapuvat nyt ehti alku viikosta ja seuraava erä tulee viikon päästä. Sieltä tulee mustia, valkoisia, tummansinisiä ja beigen värisiä. Muakavaa viikkoa, Kata