Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

8 kevään asukokonaisuutta

asukokonaisuu 1. musta ja beige

Tässä postauksessa on 8 erilaista kevään asukokonaisuutta, jotka olemme stailanneet kevään ykkösväreillä. Lopusta löytyy myös Reel video postauksen asukokonaisuuksista. Se kannattaa katsoa!

MUSTA JA BEIGE

Yhdistimme mustiin Chiara vajaamittaisiin housuihin kevyen kuviollisen viskoosipaidan. Mustat kevyet housut toimivat loistavasti kesäisin vaikkapa työhousuina. Niihin on helppo yhdistää erilaisia yläosia ja ne ovat helppohoitoiset eli illalla pestään ja aamulla vedetään jalkaan. Pellavainen irtojakku toimii kesällä takkina ja sen voi pukea niin housujen kuin hameidenkin kanssa. Jakku on aina stylempi kuin neuletakki.

 

Hutton mekko beige paisley

Hutton midimekko; beige paisley

Hutton mekon materiaali on ihanan pehmoista ja kuosi sekä väritys on upea. Mekossa on kaulukset, V-kaula-aukko ja napit edessä vyötärölle asti. Hihat ovat puolipitkät ja hihansuissa on kuminauha. Vyötäröllä on noin 5 cm kuminauhavenyke. Helma levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Gabilla on mekosta päällä koko S.

 

Beigen eri sävyt, luonnonvaalea ja musta toimivat aina, läpi vuoden. Materiaalit vain näissä väreissä vaihtuvat keväisin kevyempiin kuten viskoosiin ja pellavaan.

 

VIHREÄ JA VALKOINEN

Randys paita ja Beck housut

Gabi käyttää normaalisti Beck housuista kokoa 36. Mutta koska hän halusi rennomman fiiliksen asuunsa, puki hän päällensä koon 38 housut. Täytyy sanoa, että näyttävätpä ne kivoilta noin ”isoinakin” kun ne hieman roikkuvat päällä. Beck housuista vielä sen verran, että niistä ei näy läpi.

Valkoiset housut ovat kesällä helpot, koska niihin yhdistää yläosan kuin yläosan. Ja kaikki valkoiset housut sen kuin vain heitetään pesukoneeseen, laitetaan kuivumaan ja vetäistään päälle. Ei valkoisten housujen arkuutta että likaantuvat nopeasti kannata pelätä!

 

Randys mekko ja paita

Vihreä on saanut nyt alkukeväänä ihmiset ”ihan hullaantuneiksi”, minut mukaan lukien. Hullaannuimme vihreästä väristä jopa niin paljon, että juommekin jo vihreää tököttiä 🙂

Randys sarjan tuotteet ihastuttavat aina kauniilla kuoseilla ja kepeällä viskoosi materiaalilla. Paidassa kuten mekossakin on pussihihat leveällä kumilanka resorilla. Kaulukset ovat samanlaiset nauhoilla. Gabi on sitonut nauhat rusetille, minä pidin nauhat auki, jolloin kaulus muodostaa V-kaula-aukon. Mekkoon kuuluu vihreä vuorimekko, joten mekko ei ole läpikuultava.

Randys mekko yhdistetään arkeen tennareilla ja sandaaleilla ja juhlaan siroilla avokkailla esim. slingbackeillä

 

TUMMANSININEN JA LUONNONVAALEA

Saya neule ja Siri hame

Tummansiniset klassiset hameet ovat olleet kauan poissa mallistoista. Tällaiseen perushameeseen on helppo yhdistää rentoja yläosia, kuten neuleita ja niistä saa helposti myös työasun, kun hameeseen yhdistää siistimmän paidan ja jalkaan pukee sirommat kengät kuin tennarit. Tällainen raikas ja klassinen asu toimii aina. Itse en koskaan kyllästy tällaiseen asukokonaisuuteen eikä tällainen asukokonaisuus ole koskaan pois ”muodista”.

 

Sade midimekko

Sade midimekko

Sade mekossa on kaunis printti kuosi. Mekossa on V-kaula-aukko ja hihat, jotka ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Hihat ovat pussimaiset ja hihansuissa on kuminauha. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja on midimittainen. Mekossa on vuori. Gabilla on mekosta päällä koko 36. Mekko on reiluhkoa kokoa.

 

Tummansininen värinä toimii kauniisti ympäri vuoden. Siihen voi yhdistää monta eri väriä mutta takuu varma väriyhdistelmä on tummansininen ja valkoinen tai yleensäkin vaalea väri. Pidän myös tummansinisestä ja rosasta yhdessä.

 

Pinkkiä ja rosaa kevääseen 2023

PINKKI JA ROSA

Rosa Ariel farkkutakki

On huippu juttu, että rosa väri on tullut mallistoihin takaisin. Jalassani olevat Hedy housut toimivat yksistään yhdistettynä rosaan farkkutakkiin, mutta housuihin löytyy myös oma Hedy jakku. Damara paita on kiitollinen, koska se sopii niin rosan, pinkin, oranssin kuin sinisenkin värin kaveriksi.

 

Damara kuviomekko ja pinkki Lavanna jakku

Pinkki Lavanna jakku on  täydellinen väri Gabille ja Damara mekon päälle. Damara mekko on juuri sellainen mekko, joka kannattaa pukea päälle. Kun mekon sisään pujahtaa ihminen, herää mekko eloon.

 

Kauniita värejä ja asukokonaisuuksia joita voi miksailla omien tarpeiden mukaan.
Mikä asukokonaisuus iski sinuun?

Ihailitko aurinkolasejamme? Ne löytyvät täältä.

Katso Reel video TÄÄLTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat, ,

4 kommenttia

 1. Upeita ja innostavia asukokonaisuuksia, jotka herättelevät mukavasti ikuisen mustan ja valkoisen värien suurkuluttajan pohtimaan itseään muissa väreissä. Rohkenen ottamaan askelia värien maailmaan.

 2. Kaikki asukokonaisuudet ovat tyylikkäitä, mutta kolme näistä kolahti minulle eniten: 1) sininen hame raitaneuleen kanssa, 2) rosa housuasu ja sokerina pohjalla 3)vihreä mekko.
  Kiitos postauksesta, kevättä kohti mennään!

 3. No nyt on kyllä asukokonaisuuksia kevääksi mistä löytyy jokaiselle joku ihanuus. Tehokaksikko on pistänyr taas itsensä likoon täydestä sydämestään ja joka solullaan niin että me lukijat saamme vain nautiskella. Helppo on poiketa sen jälkeen Doppiin tai kerätä verkkokaupasta oma värisuora.

  Musta beige housusetti on style Bond-tyttö kokonaisuus; virtaviivainen, rento ja moderni. Mekolle en vielä lämmennyt, kun talvikeli, mutta on mekkokin style lady-look.

  Vihreä ja valkoinen yhdistelmä; raikas ja sykähdyttää. Vihreä taitaa olla kevään trendiväri?

  Viime keväänä hurahdin tummansinisestä ja valkoisesta, mutta miksei luonnonvaaleakin sopii siihen hyvin. Voisiko tummansinisen culotes housujen kanssa räväyttä pinkin Lavanna jakun? Tuleeko liian hurjaa vai mitä sanoo Kata, värisilmä ja tyyli taikuri?

  Pinkki ja rosa ovat varma kevään merkki. Itsekin tottulen rosaan pikku hiljaa. Ensin huivin avuin ja sitten pang: puin päälleni Doppista tilaamani roosan kietaisupaidan ja hurahdin töysin. Hedy housut mietityttää. Sopiiko vai ei, mutta on ne kyllä viehkot.

  Tänään vaatekaapin tsekkaus mekkojen suhteen. Onko siellä eläköityviä mekkoja vai ei? Hassua, että miten ilmat vaikuttaa omaan mieleen milloin mekkomania iskee. Aamuisin katsellessa vaaleita kanakinttuja, ilman ollessa viileä sekä kostea ei tee mieli sujahtaa mekkoon. Tiedän, että jos nyt jarruttelen mekkojen ostamisessa, niin jää pataässä käteen ja mekot ovat häipyneet.

  Kannattaa myös kokeilla niitä mekkoja, mitkä henkarissa roikkuessaan vaatekaupassa eivät iske kipinää katseeseen heti. Minulle on käynyt juuri niin, että ajattelin eräästä mekosta ettei ole oikein minun mekkoni. Päälle kuin puin vaalean pitsimekon Doppissa viime kesän alussa, niin se oli menoa. Ikuisuus mekko ja täydellinen. Syksyllä kuljin neuletakin, rouheitten maihareitten kanssa ja nyt odotan kuumaa kesää, kun se mekko pelastaa helteeltä mut aina.

  Kyllä se kesä tulee, mutta nyt on aika totutella kevään herkkullisiin väreihin. Minulla on menossa siedätyshoito samoin kuin ystävälläni uusiin väreihin. Ystäväni tottulee vihreään Dopp korvisten avulla ja nyt on jo vihreä smoothie keikkunut ködessä. Vihreä Randys mekko on mietinnässä hänellä ja itselläni mietinnässä Hedy housut. Siedätyshoito tehooa ja välillä on hyvä päivittää värimaailmaansa ja antaa siihen pieni piristysruiske, koska se piristää.

  Oikein odotan uusien pantojen tulemista Doppiin. Pelastavat hiuspulmissa. Aurinkolasit menee myös katsastukseen ja pikavilkaisulla löysinkin jo yhdet uudenlaiset. Oi tule jo kevät ja lämmin kesä. Varmaan kohta tulee taas Doppin mekkoviikot?

 4. Tyylikäs musta/beige asu housut ja takki sekä karkkimaiset pinkki ja roosa.Valinnanvaraa löytyy varmaan kaikille.