Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pinkki oranssin rinnalla ja esittelyvideo

Olettepa te tykänneet oranssista väristä menneellä viikolla! Oranssi taisi tuoda mieleen pilkahduksen jo tulevasta keväästä. Samalla tavalla kävi meilläkin ja nyt kun talvialekin loppui jo ennätysaikaisin, niin saamme tehtyä tilaa kevään uutuuksille ja pääsemme esittelemään niitä teille. Viime viikolla saapui iso kasa laatikoita ja tulevalla viikolla saapuu vielä isompi kasa laatikoita. Olen niin fiiliksissä tulevista vaatteista ja tulevasta keväästä, etten välillä nukutuksi meinaa saada 🙂

Iso kiitos super ihanista kommenteista meidän eiliseen tanssihaastevideoon!

 

Tiedätkö mikä on kevään ensi merkki mallistoissa? Se on kirkkaat värit ja toiseksi se on raidat. 

Pinkki on myös yksi kevään-23 hittiväreistä!

 

Donna mekko

Donna mekko on näyttävä mekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja hihat, jotka ylettyvät juuri kyynerpäiden yläpuolelle. Hihansuissa on pieni halkio. Mekko istuu kauniisti vyötärölle, jossa on ohut vyö hopeanvärisellä soljella. Hameosa levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin polveen. Mekon selässä on vetoketju ja mekossa on vuori. Minulla on mekosta päällä koko 36. Mekko on yhden koon pienempi kuin normaalisti, mittataulukkoon kannattaa tutustua.

Mekko soveltuu tyylikkääseen työkäyttöön sekä pieneen menoon ja juhlaan

 

Mylan mekko

Mylan mekko on rento ja raikas mekko. Mekossa on V-kaula-aukko ja edessä on kokonaan avattavat napit. Mekon alle voi pukea esim. farkut ja jättää hieman nappeja alhaalta auki. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on nappi, jonka voi avata ja rannekkeet voi kääntää. Mekko on malliltaan suora poikkileikkaukseen asti, jossa on pieni rypytys. Mekon poikkileikkaus kaartuu sivuille ja on alempana selkäpuolesta kuin edestä. Rypytys antaa reippaasti tilaa lantion kohdalle. Sivuissa on taskut. Mekko ylettyy noin polveen.Minulla on mekosta päällä koko 34 ja Gabilla on koko 36. Mekko on reiluhkoa kokoa.

 

Meidän klassikko Ida paitaa valmistettiin nyt kevääksi 3/4 osa mittaisilla hihoilla. Paita on loistava arkipaita. Kun sen kuosittelee nätisti ja laittaa henkarille kuivumaan, se ei silitystä kaipaa.

 

Ida paita 3/4 osa hihainen

Ida paita on loistava arkipaita, se on siisti ja sopii hyvin farkkujen mutta myös siistimpien housujen kanssa. Etuosa on rypistymätöntä sifonkia. Sifongin vuori ja paidan selkäosa sekä hihat ovat pehmoista ja joustavaa viskoosi elastania. Paidassa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian avonainen ja edessä on rintataskut, jotka ovat huomaamattomat eivätkä pompahda paidasta. Malliltaan paita on suora ja se ylettyy juuri haarasauman kohdalle/alapuolelle. Minulla ja Gabilla on päällä paidasta koko S.

  • Ida paita € 79,00

Kevään värit Ida paidasta ovat pinkki, valkoinen ja tummansininen

 

Ryan farkkua saapui valkoisena. Yhden huomion farkusta kerron eli siitä tulee ottaa yksi  koko isompi kuin vaaleansinisestä Ryan farkusta. Valkoista Ryan farkkua ei tule lisää enään keväällä eli jos sen haluaa, kannattaa se napata nyt.

Katso alla oleva video, missä esittelemme postauksen tuotteet!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Hei Annamaija! No jep, ihana mekko ja siinä on helppo olla 🙂 Terkuin Kata