Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Jotain muuta kuin mustaa

Jotain muuta kuin mustaa

Kuten olen kertonut, on punainen ja pinkki talven hittivärejä. Mustaa väriä emme unohda koskaan, emmekä myöskään tummansinistä. Näitä vaatekaapin kulmavärejä, jotka toimivat joillakin ympäri vuoden ja joillakin määrätyn sesongin.

Miten mieli roihahtaakin välittömästi virkeäksi, kun näkee sellaisia värejä, mitä tähän vuodenaikaan ei osaa odottaa! 

 

Jotain muuta kuin mustaa

Jotain muuta kuin mustaa

Isa liivi

Esittelimme sunnuntain postauksessa meidän oman mallistomme, Doppwomanin Isa neuleliivin.

Jotkut kokevat ohuet mekot talvella liian kylmiksi. Ymmärrän sen hyvin, koska itsekin teen niin. Neuletakki on monen luottovaate, joka on helppo pukea päälle ja se tuo turvaa ja lämmittää. Jotkut meistä kuitenkin kokevat neuletakit liian kuumiksi, joten silloin suosittelen liiviä. Liivin hyvä puoli on se, että hihattomana se ei aiheuta kuumuutta ja ”ahdistavuutta”. Joitakin tuplapukeutuminen käsivarsissa ahdistaa.

 

Jotain muuta kuin mustaa

Isa liivi sopii löysien sekä vartalonmyötäisten mekkojen päälle!

Kun tuotteessa on leveämpi hiha tai ranneke, ei neuletakin päällepukeminen onnistu, saatikka istuvahihaisen jakun. Hiha ei mahdu neuletakin hihan sisälle kauniisti tai se kadottaa mekon tärkeän yksityiskohdan. Juuri sen kohdan, mikä on mekon ”juju”. Liivi jättää mekon hihat näkyville ja kuten tässä mekossa, hihat saadaan pidettyä näkyvillä, koska juuri ne ovat tämän muuten yksinkertaisen mekon idea.

 

Jotain muuta kuin mustaa

Gang hattu

Tämä on nimensä mukainen gangsteri hattu, eikö vain? Hattu näyttää pehmoiselta ja onkin sitä, mutta se on jämäkkä päässä. Se pysyy loistavasti kuosissaan ja istuu päähän napakasti. Hattu on one size eli yhtä kokoa. Sanoisin, että numeroissa koko on noin 56-58. Mustan lisäksi hattua löytyy vaalean harmaa. Saman sarjan hatun kanssa kuuluu lippikset, jotka löydät täältä. 

Vaalean harmaan Gang hatun tiedustelut shop@dopp.fi

 

Jotain muuta kuin mustaa

Jotain muuta kuin mustaa

Courtney mekko

Courtney mekko on kevyt ja liehuva päällä. Mekon kuuluu olla aavistuksen löysä eli sen ei kuulu napata tiukasti vartaloon kiinni. Mutta malliltaan se ei ole myöskään säkkimäinen. Sanoisin mekon olevan elegantisti löysä. Vyötöröllä on poikkisauma ja sivuissa on taskut. Kaula-aukko on ympyrän mallinen. Hihoissa on levennykset rannekkeissa, jotka ovat upea yksityiskohta. Mekon helma ylettyy pohkeiden alle.

Gabilla on mekosta koko 36 ja hän on 170 cm pitkä.

 

Jotain muuta kuin mustaa
Mekon hihat ovat näyttävät!

 

Jotain muuta kuin mustaa

Möin Courtney mekon ”Tumma puku” pukeutumiskoodiin juhla-asuksi. Mekkoon laitettiin mustat seitin ohkaiset juhlasukkahousut, mustat korkeakorkoiset ja sirot korkkarit, musta pieni laukku ja juhlavat korvakorut. Oi, se oli kaunis ja asiakas sai sen myös juhlan jälkeen arkikäyttöön, mikä oli tärkeä pointti.

 

Jotain muuta kuin mustaa

Jotain muuta kuin mustaa

Courtney paita

Courtney paita on paksumpaa viskoosia, joten se ei ole läpikuultava. Läpikuultavat ovat kevyitä ja kauniita, mutta kaipaavat yleensä topin alleen. Kaikki eivät halua pukea toppia paitojen alle, niin silloin tämä paksumpi laatu on sopiva. Kaulus on v-mallinen ja edessä kauluksen alla on pieni vekki, joka antaa tilaa vartalon keskikohdalle. Paidassa on pitkät hihat ja rannekkeissa on kuminauhat joten hiha on aavistuksen pussimainen ranteen kohdalta. Paita ylettyy lantiolle ja sopii myös kapeiden housujen päälle. Paita on reiluhkoa kokoa, Gabilla on paidasta päällään koko 36.

 

Jotain muuta kuin mustaa

Vloras hame

Vloras hame on kietaisuhame, joka aukeaa kokonaan. Vloras hame on naisellinen mallinsa ja fyrrykanttiensa ansiosta. Hame on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa. Hame soveltuu juhlahameeksi, mutta myös arkihameeksi. Itse olen pukenut hameeseen Vilna poolopaidan, mustat 66 den sukkahousut ja nämä samat bootsit, jotka Gabilla on jalassa. Gabilla on hameesta koko 36.

 

Jotain muuta kuin mustaa

Courtney paita on hyvä valinta myös mustille housuille kun on tarvetta ”puoli hienolle” yläosalle. 

 

Jotain muuta kuin mustaa

Sunnuntaina alkaa 7 päivän postaussarja talven juhla-asuista! Pysythän mukanamme:)

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Muistathan, että toimitamme tuotteet veloituksetta!

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Mikä värien loisto tähän ankeuteen! Kuvissa hehkuu sekä malli että asut. Lyhyt liivi houkuttaa; pitkään malliin olen vallan rakastunut?.

  • Hei Marianne ja kiitos kommentistasi 🙂 Jep, mekon ja paidan värit ovat kyllä upeat 🙂 Isa liivi on kiva ja ihana kuulla että pitkä malli on mieluinen! Mukavaa loppu viikkoa, Kata

 2. Wau, mitä asukuvia!
  Odotan kuin kuuta nousevaa juhla-asu postauksia.

  • Hei Jaana ja kiitos! Super juttu että odotat tulevaa postaussarjaa:) Toivottavasti pidät asuista, joita esittelemme viikon aikana! Mukavaa viikonloppua, Kata

 3. Carambaaaa! Mikä kaunotar! Onpa kauniit asukokonaisuudet ja malli! Tosi herrrrrkullinen väri paidassa ja mekossa. Hienot!
  Arvaa jäikö kaihertamaan ISA liivi ?. Olisi kuitenkin pitänyt sovittaa. Hah! Ja minäkö olin niin liivikauden jo elänyt ?. Näköjään vaatii vaan pidemmän ajan sulattelua, niin se mieli muuttuu.

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Voi kiitos! Kaikki ajat vaatetuksen suhteen mitä luullaan että ollaan jo eletty eikä IKINÄ enään laiteta päälle, niin toisin käy:) Tämän olen niin monesti joutunut toteamaan…mm. farkkutakki, vyölaukut, liivit…! Ainakin kaksi vikaa ovat superkäteviä:) Mukavaa viikkoa, Kata