Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


19.1.2016 |

Sunnuntain oopperakonsertin outfit

Näin tyttäremme, ollessaan alle kouluikäinen, laittoi iltaisin vaatteensa lattialle ja aamulla herättyään pujahti niihin. Opetin, että iltaisin katsotaan seuraavan päivän vaatteet valmiiksi, koska jos aamu ei ollut ihan mitä parhain, ei aika mennyt vaatteiden vaihtamisiin. Pojat olivat helppoja, he pukivat päällensä mitä olin heille valmiiksi valinnut. Olen kuullut myös sukulaisten ja ystävien äideiltä, että tytöt takkuavat aamuisin vaatteidensa kanssa ja pojat pukevat päällensä mitä äiti heille antaa. Siis tuleeko se jo äidinmaidosta tämä tyttöjen tarkka pukeutuminen ja yleensäkin shoppailu? Miten ne miehet on niin vastahankoisia näiden vaateasioiden kanssa ja vaateshoppailu on heille niin tuskallista! Meidän pojat jaksaa vaateshoppailua juuri niin kauan kuin heille ollaan katsomassa vaatteita, mutta jos pitää tulla mukaan minun tai tyttäremme vaate- tai kenkäshoppailuun, niin sitten he eivät jaksa yhtään… Olen yrittänyt kouluttaa poikiamme kärsivällisiksi naisten shoppailuille, mutta toistaiseksi vielä huonoin tuloksin. Oma mieheni jaksaa, jos saa istua ja räplätä kännykkäänsä kun sovitan vaikkapa kenkiä eli siksi meilläkin liikkeessä on sohvat ja yleensä niissä istuukin pikkupojat ja miehet kännykät kädessä ja hyvä niin:)

 

Lähdimme kuuntelemaan Vaasan Oopperan 60-vuotis juhlakonserttia sunnuntai-iltana, joka oli todella upea ja pukeuduin näin eli minulla oli valkoinen ”täydellinen kauluspaita” ja pitsihame, 100 den Wolfordin mustat sukkahousut ja uudet nilkkurit sekä 27 vuotta vanha Hermesin silkkihuivi, jonka ostin Lontoosta, kun olimme mieheni kanssa siellä kesälomalla. Huivi ei ole päässyt vuosiin kaulaani, koska trendi on huiveissa ollut massiivisuus eikä tällaisia ”perushuiveja” ole paljoa käytetty. Mutta ihana se on ja ikuinen sekä sopi tähän asuun värinsä puolesta kauniisti.

 

Ennen lähtöä nappasin vielä tämän cashmere huivin mukaani, koska mieheni mukaan minua ei katsele kukaan, jos palelen. Ostin tämän huivin vuonna 2008 kun olimme perheemme kanssa New Yorkissa hiihtolomalla ja siellä oli niin kylmä tuuli, että luulin jäätyväni pystyyn. Onneksi hotellimme aulassa oli kauppa, josta sain tämän huivin ostettua ja se oli hyvä ostos ja huivi on päässyt usein käyttöön. Wolfordin 100 den sukkahousut ovat todella lämpöiset, joten näin kylmälläkään ei ole estettä käyttää hametta, koska näillä sukkahousuilla tarkenee. Kudos, 100 den sukkahousuissa, on niin tiivis, että jalka ei näy läpi eli on täysin mattamusta.

 

Pakkasta oli Vaasassa sunnuntai-iltana -18 astetta

Minulla oli päälläni Part Twon tämän talven tekoturkki ja nämä uudet nilkkurit, jotka ostin Floridasta. Ne olivat todella liukkaat, koska niissä on nahkapohjat. Jos haluat välttää aamuisen asukriisin, niin laita illalla aamuinen asukokonaisuus esille ja pitäydy siinä eli pue ne päällesi aamulla, äläkä anna mielesi ohjata sinua ja vaihtaa asua toiseen, joka ei sitten olekaan parempi kuin ensin valitsemasi, jolloin aamu alkaa kiireissä ja kireissä tunnelmissa.

  • In Wear kauluspaita € 69,95 koot 34-44 valkoinen ja vaaleansininen
  • Andiata pitsihame € 159,00
  • Wolford 100 den sukkahousut € 52,00 koot s-l
  • In Wear nahkahanskat € 89,95

2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Hei Maiju, onhan se hyvä, että katsoo vaatteet illalla, niin aamu sujuu mukavammin. 100 den sukkikset on ihanat ja lämpöiset!

  2. maiju sanoo:

    Minäkin katson illalla aina vaatteet valmiiksi koruja myöten. Joskus harvoin käy niin, että aamulla ei olekaan sellainen vaatefiilis, mitä illalla on ajatellut. Sitten voi iskeä kriisi. Kuulostaa hyviltä noi sukkikset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *