Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lämpöisiä villaneuleita kauluspaitojen kaverina

Vetäisin Part Twon flarejeansit jalkaani ja lähdimme kauniiseen syyssäähän kuvaamaan neuleita.
Kuten tiedätte, ovat neuletakit vallanneet kauppojen rekit muutamana viimevuotena. Toki niitäkin löytyy edelleen ja runsaasti, mutta nyt löytyy myös neuleita. Esittelemme teille muutamia erilaisia neuleita ja vaihteeksi leveälahkeisten farkkujen kanssa.

 

In Wear neule € 89,95 100 % merino villa

In Wearin neule on tehty kahdesta eri materiaalista ja siinä on käytetty kolmea eri väriä. Harmaan ja mustan näettekin, mutta selkäosa on luonnonvalkoinen. Neule on malliltaan suora, mutta ei kuitenkaan oversize eli sopii pituutensa ja leveytensäkin puolesta hyvin levenevän farkun kaveriksi. Tämä neule on loistava työ/arkineule, koska se ei ole liian paksu ja se on sopivan siisti.

 

 

 

Tämä jättineulepaita on Part Twon mallistosta. Neule on hieman ponchomainen päällä, koska se on leveä ja lyhyt. Puin neuleen alle More&Moren tummansinisen kauluspaidan, joka saa näkyä neuleen alta edestä ja takaa. Neule näyttää kivalta, koska se ei ole liian pitkä. Jos se olisi pidempi, niin se näyttäisi liian raskaalta näiden leveälahkeisten farkkujen kanssa, silloin housujen tulisi olla kapeampi lahkeiset.

 

Neuleen materiaali on 90 % villaa ja 10% cashmiriä. Muistattehan tuulettaa villaneuleita ja villatakkeja, ettekä laita niitä jatkuvasti pesukoneeseen. Pesukoneessa on tärkeää muistaa vääntää pesuohjelma villapyykille, koska muuten neuleet voivat olla nukenkokoa kun otat ne ulos pesukoneesta. Ihmiset pesevät vaatteitaan ihan liian usein ja pilaavat ne juuri siksi. Mikäli vaate ei ole ihossa kiinni vaan välissä on esim. paitapusero niin vie neule ulos tuulettumaan, sama koskee stretchfarkkuja. Siellä on alusvaatteet housujen alla, ei niitä tarvitse pestä jokaisen käytön jälkeen, koska mikään musta puuvillastretch housu ei pysy mustana, jos niitä kokoajan pesee.

 

 

 

Tämä neule on myös Part Twon mallistosta. Neuleessa on v-pääntie ja epäsymmetrinen kuvio edessä, jossa on käytetty eri harmaan sävyjä. Neuleen materiaali on 33 % kidmohairia, 35 % villaa ja 32 % polyamidia.

 

Part Two neule € 99,95

Kaikki eivät voi käyttää villaa, koska heitä villa kutittaa tai pistelee. Joskus minulta kysytään, pisteleekö tämä neule? En voi siihen kysymykseen vastata, koska me kaikki olemme yksilöllisiä. Se mikä pistelee toista, ei välttämättä taas pistele sinua. Eli sovita tuotetta, koska silloin huomaat voitko sitä käyttää. Mutta kuten olen maininnut, merinovilla ei kutita eikä pistele.

 

Kauluspaidat ovat olleet syksyn hitti meidän liikkeessä. In Wearin ”täydellistä kauluspaitaa” löytyy valkoisena ja vaaleansinisenä. Myös uusi tulokas, Part Twon kauluspaita, jota on tehty valkoisena ja mustana, on ollut hyvä koska se on hieman väljempi malli. Milano merkin kauluspaidat ovat paidoistamme kookkaimpia ja sopivat erityisesti hieman isompirintaiselle naiselle, koska niissä on tilaa rinnan kohdalla, mikä johtuu paitapuseron takalaskoksesta. Olen riemuissani, kun olen saanut pukea naiset pitkästä aikaa kauluspaitoihin ja trikoopaidat ovat jääneet vähemmälle, näin tuumaa ”Rouva Kauluspaita”.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset