Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Poncho takin kanssa ja leveät lahkeet

Poncho on ollut syksyn hitti. Meillä on ollut ponchoja jokaiselta merkiltä eri väreissä ja eri laaduissa.
Saimme Soaked In Luxuryltä mukavan ohutta materiaalia olevia ponchoja vaalean harmaina ja mustina. Näissä on myös kiva kaulus eli hieman neulepaitamainen pääntie, jonka ansiosta poncho istuu hyvin päällä.

 

Puin tämän ”täydellisen kaulauspaidan” ponchon alle. Eli In Wearin kauluspaita on saanut siitä nimensä ”täydellinen” koska se istuu päällä kuin hansikas ja on vielä mukava pitää, koska siinä on stretchiä. Tästä täydellisestä kauluspaidasta ”Pintariipasujen Emma” teki postauksen, johon pääset tästä. Emma testasi myös meidän uuden merkin ”Milano” kauluspaidan, joka on hyvin erityyppinen kuin In Wearin paita ja siihen postaukseen pääset tästä.

 

Kuulen ihan liian usein sanottavan, että poncho on epäkäytänöllinen kun sen kanssa ei voi pukea takkia. Tämä asiahan ei pidä paikkaansa! Poncho jätetään takin alle, nostetaan harteista ylös kaulalle ja vedetään takki päälle, kuten ylläolevassa kuvassa.

 

 

Ponchon voi jättää kaulaan roikkumaan, kuten ylläolevassa kuvassa tai kietaista se vielä kaulan ympärille. Eli sitä käytetään kuten kaulahuivia. Ja jos tämä tuntuu hankalalta, niin jätä poncho työpaikallesi niin aamulla se sinua siellä odottaa.

 

Tämä levenevä lahjemuoti jakaa naisten mielipiteet kahtia. Kun tarjoan levenevää mallia sovitettavaksi, minulle sanotaan

 • Wau, tosi mageet. Ihanaa, kun leveälahkeisia housuja taas saa!
 • Apua, ei missään tapauksessa! Haluan skinnyt ja sulattelen asiaa noiden leveälahkeisten osalta!
Nyt ei tarvitse luulla, että vain nämä levenevälahkeiset housut ovat muotia ja kapeat ovat out.  Lahkeen leveys saa olla mikä tahansa pääasia on, että ne sopivat sinun vartalollesi ja viihdyt niissä.

Miten nämä poikkeavat 2000-luvun puolivälissä olevista bootcuteista, joita naisilla on vielä vaatekaapeissaan? Lahje on hyvin samanlainen, samoin reiden istuvuus, mutta suurin ero on vyötärön korkeudessa. Nyt vyötärö on korkeampi kuin kymmenen vuotta sitten. Silloin se oli matala, joten kun menit kyykkyyn, niin näkyi alasvaatteet eli vyötärö ylettyi reilusti navan alle. Vartalotyypeille A ja X nämä levenevälahkeiset housut ovat loistavia, koska ne tasapainottavat lantion seudun ja reidetkin näyttävät sutjakoilta ja pitkiltä, kun lahje on tarpeeksi pitkä ja jalassa on korot.

 

Tässä toinen ”täydellinen kauluspaita” eli More&Moren strecthpaitis. Niissä on kaunis pääntie eli syvä v-aukko, ne ovat vartalonmyötäisiä sekä huippuvenyvää laatua.

Postauksen tuotteet:

 • Soaked In Luxury poncho € 39,95 koot s-l
 • In Wear kauluspaita € 69,95 koot 34-44 värit valkoinen ja vaaleansininen
 • Part Two flarefarkut € 99,95 koot 26″-32″
 • In Wear takki € 179,95 värit musta ja vaaleansininen koot 34-42
 • Gabor nilkkurit € 140,00
 • More&More kauluspaita € 45,95 koot 34-44 värit tummansininen, aniliininpunainen ja petrolli
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hei Tipi ja kiva kun tykkäsit vinkistä:) Juuri noita Part Twon farkkuja on valmistettu ainoastaan tuossa värissä mutta meillä on Macin ja Bessien bootcutteja tummansinisinä farkkuina ja mustina. Lahkeitakin on kolme eri mittaa eli 30", 32" ja 34".

 2. Hei,
  kiitos poncovinkistä ! Onko muuten noita farkkuja tummemman sinisenä?
  t.Tipi

 3. Kiva asu! More & More -paitis on todella mukava päällä ja siinä on kaunis kaula-aukko. Bootcut-farkut ihanat myös. Ponchovinkki toimii!

 4. Minä sanon leveille lahkeille "ei kiitos" 😀 Siitä on liian vähän aikaa kun näitä on käyttänyt, nyt kapeat lahkeet kiitos 🙂

 5. Kiva kun tykkäät:) Joissakin koot menevät xl ja 42 asti, mutta useimmissa xxl ja 44 asti. Housut Bessie merkkiset ovat 46 asti. Hyvää syksyä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.