Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


25.7.2015 |

Estella leggings rock!

Olemme laajentaneet syksyksi Wolfordin tuoterepertuaariamme eli saimme myyntiin myös Wolfordin ns. erikoistuotteita. Wau, mitä sukkahousuja sieltä saapui, kuvaamme ne teille nähtäviksi myöhemmin, mutta nyt esittelyssä nämä Estella leggingsit.

Legginsit näyttävät nahalta, mutta ovat tekonahkaa. Ne ovat konepestävät 30 asteessa ja muita hoitotoimenpiteitä ei tarvita. Lahkeen voi leikata terävillä saksilla lyhkäisemmäksi, jos on tarvis. Poikkisauma polven yläpuolella on hyvä, sääri näyttää paremmalta saumalla, koska se on juuri siinä kohdassa kun reisi levenee polven jälkeen.

Wolford Estella leggings beige ja musta € 249,00

Wolford suosittelee niiden kanssa käytettäväksi tunikaa tai pidempää paitaa ja niin suosittelemme mekin. Mutta kuvista näkee niiden hyvän istuvuuden eli korkeahko vyötärö leveällä kuminauhavyötäröllä. Onhan tämä beige väri huippu, mutta ei mustakaan ole yhtään huonompi eli kummatkin värit leggingseistä löytyy.

More&Moren toppi hihalle € 45,95 koot 34-44  ( myös tummansininen)  ja neulejakku € 75,95 koot 34-42 (myös grafitin harmaa) Edblad kaulakoru € 69,90

Tässä on meidän uusi myyjättäremme, Ivonne. Hän on 25-vuotias vastavalmistunut estenomi. Hänen äidinkieli on ruotsi, mutta hän puhuu hyvin suomea ja oppii joka päivä lisää:) Olemme iloisia, kun saimme hänet Eijan kanssa tiimiimme, nuori ja innostunut tuulahdus!

Här är vår nya butiksbiträde, Ivonne. Ivonne är 25 år och är utexaminerad estenom. Hennes modersmål är svenska, men pratar bra finska och lär sig mer varje dag 🙂 Vi är nöjda, att vi med Eija får henne till teamet, ung och ivrig fläkt.

TallennaTallenna


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Jep, onhan ne! Wolfordilla on todella laaja tuotevalikoima eli ei koske pelkkiä sukkiksia.
    Wolford on hyvin valikoiva jälleenmyyjistään ja meidän iloksemme saamme heiltä myyntiin muitakin tuotteita kuin sukkahousuja ja näin ollen voimme tarjota niitä tuotteita asiakkaillemme. Hyvää vkl!

  2. Wau, onpa todella hyvännäköiset leggingsit! Ja nimenomaan tuolla värillä. Kiva tietää,mettä Wolfordilla on tällaisiakin tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *