Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


26.4.2015 |

Äiti ja ylioppilas tytär

Monella on juhlat tiedossa keväällä. Lapsi pääsee ylioppilaaksi, on rippijuhlia, syntymäpäiviä, häitä jne.
Tämä kevät on ollut siitä erikoinen, että olemme ruvenneet myymään juhlamekkoja kevään juhliin jo helmikuusta. Moni on nähnyt mekkoja täällä blogissa ja innostunut siitä ostamaan ja hyvä niin, koska sillä saadaan yksi stressi pois harteilta. Juuri nyt on paras aika hankkia juhla-asu, koska valikoimat ovat parhaillaan ja kokoja löytyy.
Tytär on päässyt ylioppilaaksi muutama vuosi sitten, mutta pääsimme hyvään fiilikseen auringon kera kuvaamaan äidin ja tyttären ylioppilasjuhla-asuja.

Äidin More&Moren kukkamekko € 129,95 pellavahuivi € 29,00

Minulla on päälläni More&Moren kukkamekko. Malliltaan se on klassinen kotelomekko, jossa on hieman stretchiä, joten se joustaa. Kaula-aukko tulee ylös ja olkaimet ovat leveät. Laitoin harteille roosan pellavahuivin ja jalkaani ne ihanat punaiset Gaborin korkkarit. Kokeilin ihan vaan leikilläni punaisia korkkareita tähän kukkamekkoon ja yllättävää kyllä, nehän sopivat siihen hyvin.

Tämä asu olisi myös iloinen vappumekko näillä punaisilla korkkareilla!

 

Soaked In Luxury mekko € 79,95

Tyttären mekko on Soaked In Luxuryn mekko, joka on ilmava ja kevyt. Se ei ole vartalonmyötäinen vaan hieman löysä pliseeratulla helmalla. Mekko on todella kaunis ja herkkä ja sitä löytyy myös tummansinisenä. Nuden väriset korkkarit ovat hyvä hankinta kevään ja kesän juhliin. Ne tuovat keveyttä asuun ja tekevät siitä yhtenäisen. Toki on keväälläkin mekkoja, joihin mustat korkkarit sopivat nudeja paremmin. Mutta muistakaa, että ette pilaa kaunista keväistä asua mustilla korkkareilla vaan hankitte vaaleat, jos ne sopivat asuun paremmin. Nuorella naisella on hyvä olla kahdet kengät juhlapäivänä. Kouluun ja iltajuhlaan sopivat hyvin korkkarit, mutta päiväksi kotiin voi vaihtaa esim. kauniit balleriinat, koska harva nuori nainen on tottunut olemaan korkkareilla yli kahtatoista tuntia.

Äidin More&Moren mekko € 119,95 käsikoru Baglady € 33,00

Minulla on päälläni More&Moren mekko, jossa on viskoosimainen yläosa ja alaosa on paksua trikoota. Mekko näyttää kuin se olisi hame ja pusero yhdistelmä. Valkoiset helmet ja punaiset korkkarit teki mekosta juhlavan ja juuri sopivan äidille, joka saa olla hieman taka-alalla tyttären juhlissa. Tästä mekosta saa helposti myös työmekon, koska laittamalla sen päälle tummansinisen neuletakin tai bleiserin ja jalkaan eriväriset kengät, muuttuu se heti huomattavasti asiallisemmaksi.

Soaked In Luxuryn pitsimekko € 94,95

Tämä vitivalkoinen pitsimekko on upea. Mekko on kapea ja suorahko ja siinä on erillinen ”liivimäinen” yläosa mekon päällä. Mekko on hieman lyhyempi kuin edellinen Soaked In Luxuryn mekko ja tätä mekkoa löytyy myös mustana. Tytär on kuvissa ilman sukkahousuja, mutta minulla on jalassani Wolfordin Luxe 9 den, väri sand.

Valkoinen ja musta mekko on tyylikäs ylioppilastytyölle, koska ylioppilaslakkikin on saman värinen niin kokonaisuudesta tulee erittäin harmoninen ja selkeä. Tähän valkoiseen mekkoon olisi voinut kokeilla myös mustia korkkareita, koska ylioppilaslakin lippa on musta. Mutta mikäli haluaa illuusion pitkistä sääristä, suosittelen vaaleita korkkareita. Kylmän hopeat korut sopivat hyvin tyttären asuun vitivalkoisen mekon kanssa.

Äidin In Wear mekko € 119,95

WAU! Tämä pitkä In Wearin pitsimekko on upea! Mekko on hyvin vartalonmyötäinen ja siinä on       v-aukkoinen selkäosa. V-aukko ei ole kuitenkaan niin syvä, että aiheuttaisi ongelmia liivien kanssa. Takana on myös halkio, joka helpottaa kävelemistä.
Minulla on päälläni In Wearin v-aukkoinen viskoosimekko, joka on istuva vyötäröltä tiukasti mutta siinä on tilaa lantion kohdalla. Mekko on musta, jossa on valkoisia ja sinisensävyisiä palleroita.

In Wearin pitkäpuku € 159,95

Tätä pitkää mekkoa löytyy myös vaalean kerman värisenä, jossa on beige vuori. Se on niin upea, että se sopisi myös jopa häämekoksi esim. aikuiselle naiselle.

Äidin bolero More&More € 45,95 useita värejä

Me äidit haluamme usein käsivarsillemme jotain, joten nämä More&Moren bolerot ovat loistavia.
Tämä kirkkaansininen bolero sopii tähän mekkoon hyvin. Minusta on kivaa, kun äidin ja tyttären asut sopivat yhteen, mutta hillitysti sitten, että tytär on keskipiste, kuten meilläkin!

Päivä on ikimuistoinen juhlapäivä nuorelle ja hänen perheelleen

 

TallennaTallenna


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kiitos palautteestasi! Jep, tarkoitus on, mutta odotan edelleen saapuviksi juhlavia housuja ja jakkuja. Eli tulossa on postaus housuasuista!

 2. Anonyymi sanoo:

  Kummitytön ylioppilasjuhlat tulossa ja haluaisin laittaa juhliin housut. Voisitko tehdä postauksen housuasuista, jotka sopisivat juhliin.

 3. Doppwoman sanoo:

  Aivan, miesten vaatetus on huomattavasti helpompaa! Joskus kun pojat kysyvät, mitä laitan päälleni on vastaus helpp: joko puku tai chinot ja pikkutakki ja se on siinä! Tytär vaihtaa mekkoa useita kertoja ja pähkäilee asukokonaisuuttaan..

 4. Anonyymi sanoo:

  Näissä kuvissa juhlan tunnelma. Pidin ehkä eniten ylimmän kuvan vaatteista, koska olivat jotenkin iloisempia. Minun tyttäret saaneet lakkinsa vuosi ja kolme vuotta sitten. Varsinkin esikoiselle ei tuntunut löytyvän mistään sitä oikeaa mekkoa. Ajoissa kannattaa olla liikkellä, koska monista kiinnostavista mekoista oli silloin kaikki pienet koot loppuneet. Lopulta löytyi sopiva mekko, joka oli hyvin saman tyylinen, kuin ylimmässä kuvassa tytön vaate. Tänä kesänä on nuorimmaisen rippijuhlat. Ja olipa se puvun valinta helppoa. Nimittäin miestenpuvun. Menimme asiantuntevaan liikkeeseen ja he poimivat ammattitaidolla kaikki tarvittavat puvun osat. Itse ei tarvinnut tietää kuin minkä värisen kravatin haluaa.
  T. Lea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *