Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


27.4.2015 |

Ihana ilta oli, kiitos!

Sandwich ja Elton
Lauantai-illan Fashion Show&Dinner onnistui hyvin. Kaikki meni nappiin, vaatteet olivat kauniita, mallit olivat loistavia ja Ravintola Strampenilla oli keväinen ja hyvä fiilis! Tässä hieman kuvasaldoa näytöksestä.
More&More ja Part Two
Soaked In Luxury ja In Wear
Soaked In Luxury, Part Two ja In Wear
Pitkät mekot In Wear

Finaalissa oli sekä meidän että Karisman asut ja tässä koko upea malliporukka.

Finaalin jälkeen kävimme kiittämässä ja ojentamassa kukat Katriina Koskiniemi-Väisäselle, joka vastasi näytöksestä ja malleista.

Ruoka Strampenilla oli niin maukasta. Kolmen ruokalajin illallismenyssä oli kaksi vaihtoehtoa. Alkuruokana kasvis- tai kalavaihtoehto ja pääruokana liha- tai kalavaihtoehto, kuten myös jälkiruoaksi sai valita mieleisensä.

Halusin muistaa juhlapäivänä myös työntekijääni Eijaa, joka on aina ollut luotettava ja lojaani yritystäni kohtaan kaikki nämä 15 vuotta. Hyvät työntekijät ovat kullanarvoisia yrittäjille.

Ihana kampaus ja upea meikki on Marjo Hjerpen käsialaa. Menin Marjon käsittelyyn suorilla ja sähköisillä hiuksilla ja kysyinkin häneltä, että onko hänellä irtohiuksia mukana, koska muuten tästä pehkosta ei saa mitään aikaiseksi. Marjo sanoi, että niitä ei tarvita ja oikeassa hän olikin, omista hiuksistani hän loihti tämän kampauksen.

Tässä olemme lähdössä juhlapaikalle. Minulla oli päälläni In Wearin musta mekko, jossa on paljetit olkapäillä ja syvään uurrettu selkäosa. Tässä mekossa, meikissä ja kampauksessa oli juhlava olo.
Kiitos kaikille juhlaan osallistujille, yhteistyökumppaneille ja ravintola Strampenille, teitte juhlistamme ikimuistoisen!

Onnelliset yrittäjät. Kiitos Carola jälleen kerran loistavasta yhteistyöstä!
Lisäää näytöksestä voitte lukea Simonen blogista, johon pääsette tästä ja tästä  ja Tuulannelin blogista tästä.


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Lea:) kaikki tosiaan meni hienosti ja oli ikimuistoinen ilta. Jep, yhteistyöllä ja hyvällä energialla päästään eteenpäin!

 2. Anonyymi sanoo:

  Kiitos kuvista. Kaikki näytti upealta. Sinun kampauksesi oli ihana ja hymysi aidon iloinen. Arvostan Eijan muistamista. Teillä on Vaasassa yrittäjillä hienoa yhteistyötä.
  T. Lea

 3. Doppwoman sanoo:

  Kiitos:) ilta oli oikein onnistunut!

 4. Tuula Toyli sanoo:

  Kiitos mahtavasta illasta !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *