Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


13.1.2015 |

Jump!

Tämä on Part Twon kevään raitamekko ja se löytyy jo liikkeestämme!

Nyt hypätään kevääseen! Eijalla ja minulla on ihana työ, koska meillä on joulu melkein joka päivä. Aamupäivisin postimies tuo enemmän tai vähemmän paketteja, joita avaamme useinmiten ihastellen.
Joskus huomaan Eijasta, että jokin tuote ei miellytä. Hän ei sano mitään, toisin kun tyttäreni ”siis mitä ihmettä sä olet mennyt ostamaan? mun pitää kyllä tulla seuraavan kerran sun mukaan että osaat ostaa” hah, hah! välillä mietin itsekin mitä kauppiaan päässä on liikkunut…
Mutta onneksi suurimmaksi osaksi menee nappiin ja pidämme vaatteista, jotka tulevat liikkeeseen ja mikä tärkeintä, asiakkaat pitävät niistä.

Kevään 2015 väriskaala on tummansininen, vaaleansininen, roosa, beige, valkoinen, kerma, fuksia, vaaleanharmaa sekä ripaus mustaa. Sinisen eri sävyt ovat hyvin suosittuja kevään mallistoissa.
Raita ei petä tänäkään keväänä kuten ylimmäisestä kuvasta näkyy, kukkakuosit, puiden lehtikuosit, epäsymmetriset kuviot, pitsi, pellava, viskoosi, puuvilla, farkku, trikoo, stretch…kaikkea näitä tulee löytymään mallistoista.

Oma suosikkini, In Wearin pitsimekko, jatkuu mallistoissa. Sieltä on tulossa ihania uusia kevään värejä!

Meillä on aina hyvät valikoimat mekkoja, niin tulee olemaan tänäkin keväänä. Olemme taas panostaneet kevään juhlaan eli mekkoja ja muita juhla-asuja löytyy rippitytöille, ylioppilastytöille, äideille, mummuille ja vieraille. Paras mekkokausi alkaa huhtikuun alusta. Kapeiden skinnyjen kaveriksi saamme chinoja, uusia farkkupesuja Maciltä ja housuissa nilkkapituus on edelleen se juttu. Pellavatunikoita ja -mekkoja, t-paitoja, ohuita viskoosipaitoja, trikoomekkoja ja jakkuja, huiveja, kesäkasseja, shortseja, hameita, maximekkoja eli kaikkea näitä on tänä keväänä tarjolla. Lisäksi valikoimiimme tulee maaliskuussa Kedsin tennarit ja Caloun puukkarit. Alla pieni ”sneak peek” kevään 2015 mallistoista.

Itse odotan eniten valkoisten stretchfarkkujen vetämistä jalkaan valkoisilla Kedsin tennareilla tai Caloun puukkareilla, jotka ovat niin hyvät jalkaan että niillä jaksaa olla 9 tuntia töissä,  kovalla kivilattialla. Samoin raitamekko on must! Pidän myös maximekoista tennareihin yhdistettynä ja tietenkin vaalea pitsimekko on aina niin chic! Mitä sinä haluat pukea päällesi tänä keväänä?

TallennaTallenna


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Kiva kun jotkut ovat talvi-ihmisä:) kiitos, ihmeen hyvä tuli mun assarin ottamana:)

  2. Ihania kevättuulia! Tosin olen niin talvi-ihminen, etten uskalla ajatella kevättä. 😀 Tuo ensimmäinen kuva on ihastuttava!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *