Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Reipas setti vaikkapa tulevalle hiihtolomalle

Kata ja Gabi tyylikkäissä Zev asuissa ja Pumice takissa

Hiihtolomat lähestyvät! Nyt tuli niin kiva ja reipas asusetti, että se on näytettävä teille heti. Niin ja style kevytvanutakkikin saapui. Takki kruunaa tämän setin, mutta toki myös muitakin settejä. Tällä setillä lähtisin itse vaikkapa reissuun. Tämä asu päällä tunnen itseni rennoksi, nuorekkaaksi ja tyylikkääksi!

 

Zev setti paita ja housut

Oloasuja on ollut mallistoissa viime aikoina ihan liian vähän, jos minulta kysytään. Tämä Zev setti on super style ja siinä on mukana ripaus raffia lookkia vetoketjujensa ansiosta. Materiaalina setti on miellyttävä päällä ja settihän myydään erikseen eli ne voi myös yhdistää erikseen.

 

Zev t-paita

Pumice takissa on huppu

Pumice takki on kevytvanutakki eli sen sisällä on ohuehko vanu. Huppu on takissa aina kiva ja tämän hupun saa takista irti. Itse tykkään aina takeissa taskuista, jotka on nostettu hieman ylemmäs. Tällaisiin taskuihin on helppo laittaa kädet. Takissa on hyvänlaatuiset vetoketjut ja vetoketju onkin kaksisuuntainen.

 

Pieni video asuista löytyy täältä!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Hei, olipa kivan näköisiä vaatteita. Tuli vihdoin olo, että pitääpä uudistaa vaatevalikoimaa. YT. Lea

    • Hei Lea! Kiva kun tykkäsit 🙂 Vaatekaappi on hyvä kartoittaa aina silloin tällöin 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

  2. Nuorekas vapaa-ajan yhdistelmä.

    • Hei Anna Maija! No jep, aivan ihana 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

  3. Wau onpa mahtava reissusetti! Housuissa ja puserossa on sörmää, nuorekkuutta ja ripaus rockkia. Cooli asu ja rento. Takki tuo asuun sportisuutta. Tällä asulla reissuun lähtö sujuu ja lippis pelastaa, jos ei ole ehtinyt kutreja duunailla.

    Eilinen hiusvideo oli super, super ihana. Luonnonkaunis Kata höpöttämässä kauneuden saloistaan ja täsmätuotteista. Lopputuloksena elegantti lady. Nyt jään odottamaan kiharavideota.

    Voisihan Gabikin tehdä kauneusvideon missä paljastaisi omat niksinsä. Dopp on pop ja te kaksi; Kata ja Gabi olette kyllä oikeita tehotykkejä, jotka jaksatte ilahduttaa blogilla, facella, installa ja videoilla. Päivän piristys kaksikko, iso kiitos teille ja roppakaupalla energiaa teille.

    • Hei Jaana! No eikö vain 🙂 aivan super style setti, joka menee melkeinpä mihinkä tahansa rentoo menoon. Ihanaa kun tykkäsit videosta! Juu, kiharavideota on tulossa. Kiitos ihanista sanoistasi, Kata