Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ostin biksuja, kätevästi yhteensopivia

Ostin Floridasta biksuja. Siitä on muutama vuosi, kun olen niitä viimeksi hankkinut. Viime talvena, meidän hääpäivämatkallemme, ostin mustat uikkarit, mutta biksujen ostosta on kauan aikaa. Yleensäkin uima-asujen osto vaatii oikeaa mielentilaa. Ensinnäkin niitä on pakko sovittaa, jos haluaa että ne istuvat hyvin ja yksien sovittaminen ei yleensä riitä, toiseksi se on hieman kurjaa seistä puolialastomana pukukopissa, joissa verhot eivät yleensä mene kokonaan kiinni ja kolmanneksi itsensä katseleminen puolialastomana pukukoppien peileistä ei ole niin hohdokasta.

Kävimme Delrayssä tarkoituksena käydä kivassa naisten vaatekaupassa, Melly M:ssä. Pettymyksekseni se oli lopetettu, mutta samalla kadulla sijaitsi uimapukuliike Mare Blu, johon poikkesin sisälle. Ihanan värikäs kauppa, täynnä bikineitä ja uimapukuja. Liike oli hyvin selkeästi laitettu eli se oli somistettu väreittäin. Menit suosikkivärisi kohdalle ja siitä sait ruveta katsomaan malleja. Juttelin omistajan kanssa, hän oli auttavainen ja ystävällinen, syntyjään Norjasta.

 

Bikinien yläosat ja alaosat sai ostaa erikseen. Eli jos on eri kokoa vaikkapa lantiosta, niin voi ottaa erikokoisen alaosan kuin yläosan. Sovitin ensin pinkkejä kashmir kuvioisia bikineitä, mutta erimallisina kuin nämä tässä kuvassa. Ne olivat ihan hyvät, mutta kun sovitin tämän klassisemman mallin, niin se tuntui heti kotoisammalta. Yläosissa voi olkahihnat laittaa tavallisesti olkapäiden yli tai irroittaa ne takaa ja sitoa ne joko ristiin tai niskan taakse.

 

Housujakin oli muutamia eri malleja, mutta pidin näistä missä housun vyötärönauhan saa käännettyä. Housun vyötärönauhan voi pitää suorana, joten housut ovat korkeammat tai vyötärönauhan voi kääntää tuplasti, niin housut ovat matalammat. Minusta kätevät eli jos sattuisi ottamaan aurinkoa, niin housujen vyötärönauhan voi kääntää kapeammaksi, mutta tunikan alla tykkään kun vyötärönauha on korkeampi.

Shoppailusaldo: ostin pinkit kashmiri yläosat, oranssit yläosat ja pinkin toppiyläosan. Samoin pinkit kashmiri alaosat ja oranssit alaosat. Ostin myös samaa kashmirikuosia olevan pienen hameen, joka sidotaan lantiolle. Nämä kaikki sopivat keskenään yhteen eli yhdistelen niitä ristiin. Voin yhdistää oranssin yläosan ja pinkin kashmiri alaosan keskenään jne. Pinkki toppiyläosa sopii kumpaankin housuun ja näyttää päällä kokouikkareilta. Siihen päälle voin pukea vielä pinkin kashmiri hameen, joten asu on huomattavasti säädyllisempi kuin pelkkä bikinien yläosa. Muutama päivä aikaisemmin hankkimani tunika sopii myös bikinien päälle väriensä puolesta kivasti. Eli sain monta settiä mitä yhdistellä, kun nappasin kasmirikuviosta värit yksivärisiin biksuihin ja toki mietin uutta tunikaani, että minkäväriset biksut sopivat sen kanssa parhaiten. Tämä on tätä asukokonaisuuksien shoppailua, joka on lempiaiheeni:)

 

Tämä pieni tyttö tai poika iguaani, vain noin 50 cm pitkä hännän kanssa, seurasi touhujani laiturilla, kun kuvasin. Nämä iguaanit ovat hyvin valppaita. Noin metrin päähän pääsee niiden lähelle, mutta ei enempää. Sitten ne lähtevät juoksemaan kovaa vauhtia ja yleensä hyppäävät mereen, molskis!
Nyt toivotaan, että saan vetää jotkut näistä biksuista päälleni juhannuksena ja ottaa hieman aurinkoa.

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *