Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


16.5.2016 |

Pitsitopeilla lapsuuden maisemissa

Tämä pitsitoppi sai huomiota ja kyselyjä Muotia&Brunssia näytöksessä lauantaina. Nappasin pari pitsitoppia mukaani, kun lähdin käväisemään lapsuuteni maisemissa.
Muistatteko kasettisoittimia?

Tässä huoneessa on minun lapsuuteni tavaroita. Takanani on pieni hyllykkö, jossa on kirjasarjoja ja posliinieläimiä, joita keräilin. Nuoruudessani olin innokas lukemaan kirjoja. Olin ”iltatähti”, joten ollessani vanhempieni kanssa huvilalla, kului aikani kirjojen parissa. Minulla on edelleen sama vika kuin silloin ennen, kun aloitan kirjan, en voi lopettaa sen lukemista ennen kuin kirja on loppu. Mieheni mielestä olen rasittava, kun minuun ei saa mitään kontaktia, kun uppoudun kirjaan. En näe enkä kuule mitä ympärilläni tapahtuu ja mikä tärkeintä, silloin minulle ei saa puhua. Mieheni taas osaa lukea samaan aikaan kun puhun hänelle ja jopa vastata kysymyksiini. Aika outo kyky, jos minulta kysytään:) Jos lennämme yhdeksän tuntia Floridaan, niin voin hyvin lukea kirjaa melkein koko lennon ajan, mutta olenhan minä tylsä matkakumppani, kun minusta ei saa juttuseuraa. Mieheni on huomautellut tästä tavastani muutamia kertoja, yritän parantaa tapani ja osata rajoittaa kirjan lukemista.

 

Oui valkoinen toppi € 99,00

 

Tämä pitsitoppi on jämäkkää materiaalia, jossa on vuori. Toppi on malliltaan suora, siinä on leveät olkaimet ja kaula-aukko tulee ylös solisluiden päälle. Topin niskassa on pieni vetoketju, joten se helpottaa topin päälle pukemista. Toppi on helppo yhdistää kapeaan housuun ja hameeseen.

 

 

Minä pidän lasikuisteista. Minun mummullani oli rintamamiestalo kun olin pieni ja siinä oli lasikuisti, kun tultiin taloon. Kun mietin sitä lasikuistia, niin muistan vieläkin sen tuoksun kun istuimme siellä joka sunnuntai-ilta kahvilla mummuni ja paappani kanssa. Muistan myös mummuni pelargoniat, ne olivat yhtä upeita kuin äitini omat.

 

 

Andiata toppi € 109,00  Part Two housut € 89,95 Marenaksen sandaalit € 215,00

Tämä Andiatan pitsitoppi on samantyylinen kuin ylläoleva Ouin toppi. Erona on se, että tässä topissa ei ole vuorta ja se on huomattavasti lyhkäisempi. Tässä topissa on ripaus 60-lukua, mistä minä pidän. Jalassani olevat nilkkahousut ovat Part Twon mallistosta ja kultaiset wedget ovat Marenaksen sandaalit. Kumpaakin toppia löytyy ainoastaan valkoisena ja koot ovat 34-42.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *