Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Farkut, paitis ja neuletakki

Minulta kysytään välillä, mitkä tuotteet ovat minun suosikkejani. Tässä ne nyt tulevat eli valkoinen kauluspaita, hyvinistuvat farkut ja neuletakki. Kenkinä talvella mustat korolliset nilkkurit ja kesällä joko korkkarit tai korokepohjasandaalit ja värinä beige.

Suosikkiasuni:)

 

Olen aikaisemminkin, pariin otteeseen, kehunut In Wearin perusneuletakkia. Se sopii housujen ja mekkojen kanssa käytettäväksi ja tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Tummansininen ja musta kuuluvat mallistoihin ympärivuoden ja nyt saimme liikkeeseen jo syysvärit.

In Wear neuletakki € 69,95

Tämän syksyn värit ovat tummansinisen ja mustan lisäksi tummanvihreä, viini, harmaa, beige ja savunsininen eli värejä löytyy seitsemän! Koot ovat xs-xl ja neuletakki on suht´normaalia kokoa.

Carrie Pipe € 89,95 Skinny Clean € 99,95

Macillä on useita eri farkku- ja housumalleja. Moni ajattelee, että Mac tekee ainoastaan Dream mallia, mutta ei suinkaan. Vasemmalla roikkuu Carrie Pipe malli, joka on hieman matalampi edestä, mutta korkeahko takaa ja lahje ei ole ihan skinny eli todella kapea. Nainen, joka ei halua Dreamin skinnyä tai vaihtoehtoisesti Dreamin suoraa mallia, ostaa usein tämän mallin. Oikealla puolella on Skinny Clean malli, joka on hieman matalampi kuin Dream, mutta lahje on kapea. Nämä kummatkin farkut ovat tukevampaa ja klassisempaa farkkukangasta kuin Dream farkut. Nämä mallit vastaavat omaa kokoasi.

In Wear kauluspaita € 69,95

Tässä kuvassa minulla on jalassani Macin Carrie Pipe malli, joka on 32″ lahkeen pituudella eli minulle hieman liian pitkä. Valkoinen klassinen stretchkauluspaita on In Wearin mallistosta ja valkoisen lisäksi sitä löytyy myös vaaleansinisenä, koot ovat 34-44. Kauluspaita on hieman pienempää kokoa kuin yleisesti In Wearin yläosat eli voit sovittaa sitä yhden koon isomman kuin normaalisti käytät.
Seuraavaksi esittelen teille tähän asuun sopivat Part Twon ponchot syysväreissä.

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hyvältä näyttävät niin farkut kuin neuletakitkin. Ihastuin myös noihin kenkiin. Mitkä ne ovat?

  2. Tiia, pitää vaan löytää omalle vartalolle sopivat farkut niin hyvältä näyttää:) ei ole Suomessa mun lempikahvia, mutta ehkä joku päivä on. Aurinkoista vkl!

  3. Aivan ihania klassisia vaatteita, jotka kestävät aikaa. Tykkäisin kaikista itsellänikin, tosin en todellakaan näytä noin hyvältä farkuissa kuin sinä. <3 Eikö rakastamaasi Starbucksin kahvijauhetta löydy Helsingin Starbucksista? Täällä ei varmaan niin hyvä valikoima, voi suru sentään.

    Aurinkoista viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.