Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

LIVE lähetyksen tuotteet

Sophie tikkitakki

Kiitos kaikille LIVE lähetykseen osallistuneille ja sen katsojille 🙂 Kiitos myös ihanasta palautteesta ja kysymyksistä LIVE lähetyksen aikana ja sen jälkeen. 

Kokosin tähän vielä LIVE lähetyksessä olevat tuotteet. Muistathan, että LIVE lähetyksen voi katsoa, vaikka ei olisi Instagramissa tai Facebookissä, täältä meidän kotivuilta. Mene etusivulle ja vieritä ruutua alaspäin kohtaan ”Seuraathan meitä”. Klikkaa kuvaa ja videotallenne LIVE lähetyksestä lähtee pyörimään 🙂

 

Yhdistä lippis Sophie tikkitakkiin niin lookista tulee ihanan rento!

Sophie tikkitakki

Sophie takki on ihanan kevyt. Takissa on kaulukset ja yksi nappi edessä. Takissa on myös sisänappi eli takki pysyy hyvin kiinni. Takissa on vyö, jonka voi sitoa vyötärölle tai taakse. Takin sivuissa on taskut. Minun koko takista on 34, mutta kuvassa minulla on päällä takista koko 36. Gabilla on LIVEssä päällä myös koko 36. Takki on reiluhkoa kokoa.

Tikkitakki saapuu liikkeeseemme ensi viikolla, jolloin toimitamme myös takin verkkokauppatilaukset.

 

katalla on päällä Saira kevytvanutakki mustana

Katalla on päällä Saira kevytvanutakki luonnonvaaleana

Saira kevytvanutakki

Saira takki on kevyt ja ilmava kevytvanutakki. Se on helppo heittää minkä asun päälle tahansa. Takissa on edessä vetoketju ja painonapit. Malliltaan takki on suora ja se loppuu lantiolle. Hihansuissa ja lantiolla on kuminauhakuja, jolla hihansuita saa vedettyä kapeammaksi. Samoin takin helmaa saa pussimaiseksi, bomber tyylisesti. Edessä on tilavat paikkataskut. Kauluksena on pieni pystykaulus, jossa on painonappi. Hihat on laskettu olkapäiden alapuolelle. Minulla on takista päällä koko 34 ja Gabilla on videolla päällä koko 36. Takki on reiluhkoa kokoa. Takista voi ottaa oman koon tai yhden koon pienemmän, riippuen millaisen fiiliksen takista haluaa.

Mustaa löytyy enään rajoitettu erä, mutta vaaleaa takkia voi vielä verkkokaupasta tilata.

 

Gabilla on päällä Zoe paita vaalean beigenä ja Olena Farkkuhame

Katalla on päällä Zoe paita mustana ja Ryan farkut

Zoe paita

Zoe paidan materiaali on aivan ihana iholla! Paidassa on kapea V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Paidan hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja hihat on hieman pyöristetty ulkosaumasta sisällepäin eli ne ovat sievät. Paita on aavistuksen leveämpi ylhäältä kuin alhaalta paidan helmasta. Paita loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko XS ja Gabilla on koko S. Paita on reilua kokoa.

Paitaa löytyy verkkokaupastamme rajoitettu erä. Tutustu myös mustaan Zoe hameeseen, jonka voi yhdistää paitaan tai pitää sitä irtohameena. hame saapuu ensi viikolla.

 

Ihanan keväinen Pioni huivi pinkkisävyssä

Esittelimme ihania huiveja, jotka ovat kuin kevään karkkeja! Huivit ovat tuubin mallisia, joten ne on helppo kietaista kaulaan. Näytän LIVEssä muutaman eri tavan sitoa huivia. Kaikki huivit löytyvät täältä.

Meiltä löytyy myös uusia korvakoruja, jotka löytyvät täältä.

 

DOPP tennarit, joita saa Suomessa vain meiltä!

DOPP tennarit

Nämä ovat DOPP tennarit, jotka saa Suomessa ainoastaan meiltä!

Tennareissa on kuminauha nauhat, joten tennarit on helppo vetäistä jalkaan. Nauhoja ei tarvitse sitoa, jos ei halua. Tennareissa on noin 3 cm korkea pohja ja sisäpohjallinen on irroitettava. Tennareissa on kaunista nahkakuviointia. Tennarit soveltuvat niin housujen kuin mekkojenkin kanssa. Tennareissa on normaali lesti. Minulla on Gaborin kengistä aina koko 5/38 ja niin on näistäkin.

 

Gabilla on päällä musta Zoe mekko vyöllä

 

Gabi puki videolla mekon päälle vyötärölle Nanna nahkavyön. Se näytti todella hyvältä!

 

Katalla on päällä pinkki Zoe mekko ja Pioni huivi

Zoe Y-mekko

Zoe mekon materiaali on aivan ihana iholla! Mekossa on kapea V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Mekon hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja hihat on hieman pyöristetty ulkosaumasta sisällepäin eli ne ovat sievät. Mekko on leveämpi ylhäältä kuin alhaalta helmasta eli mekko on Y-mallinen. Mekko ylettyy reippaasti polven alapuolelle. Gabilla on mekosta päällä koko S ja minulla on koko XS. Mekko vastaa normaalia kokoa, ly ratkaisee koon. Mekko ei saa olla tiukka pepun kohdalta. Jos on kapea lanteinen, voi mekosta ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

  • Zoe Y-mekko € 109,95 pinkki ja musta
  • Nanna punottu nahkavyö € 39,00 vyöt löytyvät täältä

 

Kata ja Gabi Zoe mekoissa LIVE lähetyksen jälkeen. Kiitos!

Nähdään taas LIVE lähetyksen merkeissä hetken päästä!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat, ,