Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kaksi ihan erilaista mekkoa ja huominen LIVE lähetys

Layla midimekko

Tässä postauksessa on kaksi ihan erilaista mekkoa. Mekon mallit ovat täysin erilaisia, materiaalit ovat erilaisia, fiilis mekoissa on erilainen, väritykset ovat erilaisia. Tällä haluan kertoa sen, että meillä on valinnanvaraa. Mallistoistamme löytyy erimallisia tuotteita eri vartalotyypeille, eri värejä, eri materiaaleja jne.

Ihmisillä on erilaisia makuja mm. sisustuksen suhteen, ruoan suhteen, oman ulkonäön suhteen, vaatteiden suhteen ja miljoonan muun asian suhteen ja tämän asian otamme huomioon mallistoissamme. Yksi tykkää toisesta ja toinen taas toisesta ja makuasioista ei minusta voi kiistellä! 

 

Katalla on päällä Saira kevytvanutakki mustana

LIVE lähetys

Huomenna perjantaina klo. 9.30 pääset seuraamaan suoraa LIVE lähetystä liikkeestämme Instagramin puolella. Aiheemme on ”Kevään ensi tuulahdus – Arkiasuja ja pari kivaa stailausvinkkiä”. Live tallennetaan sekä Instagramiin ja Facebookkiin ja täältä kotivuilta sen löytää etusivulta ja kohdasta ”Seuraathan meitä”.

Mm. kuvan takki esitellään huomisessa LIVEssä

 

Layla midimekko

Layla midimekko

Layla kuviomekko on kauniisti laskeutuvaa ja ilmavaa kangasta. Mekossa on O-kaula-aukko, jossa on pienen pieniä vekkejä. Kaula-aukossa on pieni hakanen, jolla aukon saa kiinni, jos haluaa. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on rannekkeet napeilla. Malliltaan mekko on suora ja siinä on kaksi salsakanttia. Mekon sivuissa on taskut. Mekon vyötärölle voi pukea myös vyön, esim. Nanna vyön tai vastaavan. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia/aavistuksen reilumpaa kokoa.

Mekosta löytyy vaalean värin lisäksi mustaa sekä konjakin väriä ja beigeä.

 

Katsokaa, asvaltti on ihan kuiva ja fiilis on niin keväinen ja eletään vasta tammikuuta! Olimme liekeissä, kun pääsimme pitkästä aikaa ulos kuvaamaan. Kun hyppelehdin tämä raikas mekko päällä ulkona ja ohi kulki toppatakki pukuisia ihmisiä, niin monella nousivat suupielet ylöspäin ja kommenttejakin asusta sateli 🙂

Sanotaan, että suomalaiset ovat jäykkiä keskustelemaan tuntemattomien ihmisten kanssa ja allekirjoitan tämän kyllä. Mutta kun kuvaamme Gabin kanssa kadulla, niin silloin suomalaiset muuttuvat kovinkin puheliaiksi. Tällöin small talk kukoistaa 🙂

 

Laurel paitamekko

Laurel paitamekosta löytyy vaaleat, pinkkiä, oranssia ja vihreätä

Laurel paitamekko

Laurel mekko on klassinen paitamekko, jossa on levenevä helma. Mekossa on kauluspaitamainen yläosa, joka istuu kauniisti. Hihat ovat vajaamittaiset. Mekon vyötäröllä on poikkileikkaus, jossa on nauhavyö. Mekon helma levenee alaspäin ja loppuu reilusti polven alapuolelle. Mekon sivuissa on taskut. Edessä on täysin avattavat napit, jotka ovat tyylikkäästi ommeltu nappilistan sisälle. Minulla on mekosta päällä koko 36. Mekko on yhden koon pienempi kuin normaalisti. Rinnanympärys sekä vy ratkaisevat mekon koon.

 

Randys neuletakki

Nyt vain muistutus kännykkään eli kello soimaan klo. 9.30 huomenna jotta ehdit mukaan LIVEEN. Ja jos et ehdi, niin tallennamme sen tänne eli sen voi katsoa kun itselle parhaiten sopii.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

10 kommenttia

 1. Ihana takki ja molemmat mekot kauniita 🔥
  Kaikki asuvaihtoehdot hyvännäköiset ja joo pukisin👌🏼

  • Hei Johanna! Ihanaa, kun tykkäät 🙂 Sama minä, pukisin! Mukavaa päivää, Kata

 2. Molemmat kauniita!
  Sain tänään postista ihanan Susan-mekon. Aivan ihana! Kiitos nopeasta toimituksesta.

  • Hei Pirkko! Kiitos 🙂 Mahtavaa, kun mekko oli mieluisa 🙂 rentouttavaa sunnuntaita, Kata

  • Hei Riikka! No kyllä, takki on ihanan kevyt ja helppo vain heittää asun kuin asun päälle 🙂 Mukavaa sunnuntaita, Kata

  • Hei Kaarina! No jep 🙂 Super kätevä ja style! Mukavaa päivää, Kata

  • Hei Annamaija! Jep, se voi olla liian pitkä mekko, vyöllä tosin saa sitä lyhemmäksi. paitamekossa on kerrassaan hurmaavat värit! Rentouttavaa päivää 🙂 Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *