Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko nro 5: Yksiväriset fyrryhelmaiset mekot

Mekkoviikko nro 5: Yksiväriset fyrryhelmaiset mekot

Nämä yksiväriset fyrryhelmaiset mekot sopivat loistavasti kukkamekkojen väliin. Nämäkin kaksi mekkoa ovat supernaisellisia ja hieman erilaisia juuri fyrryhelmansa ansiosta.

 

Mekkoviikko nro 5: Fyrryhelmaiset mekot

3/4 osa hihainen mekko

Tässä mekossa on kaunis puuterin rosa sävy. Mekko on raskahkoa materiaalia (viskoosi/polyesteri/elastani) vuorella, se tuntuu jämäkältä päällä, mutta ei suinkaan jäykältä. Materiaali on perinteistä pukulaatua. Oikeanpuolisesta kuvasta huomaat, että mekko on aavistuksen kavennettu kainaloiden alta, kohti vyötäröä. Vaikka se henkarissa roikkuessa näyttää suoralta mallilta, ei se ihan suoran mallinen kuitenkaan ole. Mekon erikoisuutena on fyrrykantti helmassa, joka on huippunaisellinen yksityiskohta. Hihansuiden halkio keventää hihoja.

 

Mekkoviikko nor 5: Yksiväriset fyrryhelmaiset mekot

Tähän asuun pyöreäkärkiset platokorkkarit € 159,00 sopivat pehmeämmin, kuin piikkarikorkkarit. Mekkoa löytyy myös tummansinisenä € 179,95.

 

Mekkoviikko nro 5: Yksiväriset fyrryhelmaiset mekot

Mekkoviikko nro 5: Yksiväriset fyrryhelmaiset mekot

Lyhythihainen mekko

Tämä mekko on tummansininen. Tässä mekossa on samanlainen fyrrykantti helmassa kuin puuterirosa mekossakin. Mekossa on myös poikkileikkaus vyötäröllä. Materiaali (viskoosi/elastaani) on ohkaisempaa kuin edellinen mekko, mutta myös tässä mekossa on vuori. Mekossa on lyhkäiset hihat ja siinä on myös kovin tykätty v-kaula-aukko. Kiedoin pitkän helminauhan € 29,00 kolmesti kaulani ympärille, korvissani minulla on isot helminapit € 20,00 ja jalassani tietysti lempparikorkkarini punaisena € 159,00.

 

Mekkoviikko nro 5: Yksiväriset fyrryhelmaiset mekot

Mekko istuu upeasti myös selästä. Kummassakin mekossa on muutama prosentti stretchiä. Mekosta löytyy ainoastaan tämä tummansininen väri € 199,00.

 

Mekkoviikko nro 5: Yksiväriset fyrryhelmaiset mekot

Mekkoja löytyy koot 34-42 ja minulla on kummastakin päälläni koko 36. Puuteri rosa mekko sopii sekä suoralle että kurvikkaalle vartalotyypille, mutta tämä alla oleva tummansininen mekko sopii kurvikkaalle naiselle. Kumman sinä valitsisit näistä mekoista itsellesi? 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12 kommenttia

 1. Aivan ihana tämäkin roosa mekko. Olen ihan hurahtanut tähän väriin!

  • Hei Tuula ja kiitos viestistäsi:) Ei ihme, väri on huikea! Ihguna puuteri rosa:) Mukavaa viikonloppua, Kata

  • Hei Minna ja kiitos viestistäsi! Totta, kaunis ja herkkä väri:) Viikonloppuja, Kata

 2. Hei!
  Ehdottomasti rosa fyrryhelma. Se on aivan unelmieni hame, sillä minulla on ”chanel-”tyylinen jakku, johon olen pitkään etsinyt sopivaa hametta. Ja nyt se on tässä.

  • Hei Sirpa ja kiitos viestistäsi:) Kuulostaa hyvältä eli tervetuloa sovittamaan, Kata

 3. Sopiiko tämä mekko jos pukukoodi on Tumma puku?

  • Hei Eija ja kiitos viestistäsi. Kyllä sopivat, ehkä paremmin kuitenkin 3/4 osa hihainen mekko, koska se on aavistuksen pidempi, hihalla ja voisi olla vaikka sinisenäkin. Puvunhan ei tarvitse olla tumma, mutta sen tulee ylettyä vähintään polveen. Hihaton ei käy, ainakin huivi harteilla on hyvä olla. Mukavaa loppuviikkoa, Kata

 4. Ottaisin molemmat, niin mekko minun makuuni. Yksinkertainen, mutta pieni juju mekossa on aina kiva.

  • Hei Helen ja kiitos viestistäsi:) Sama minä, ottaisin molemmat. Hyvää viikonloppua sinulle, Kata

 5. Molemmat todella kauniita, naisellisen tyylikkäitä.

  • Hei Sisko ja kiitos viestistäsi:) Samaa mieltä kanssasi 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata