Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


5.3.2016 |

Häät- ja juhlatmessu

Tervetuloa huomenna, sunnuntaina  HÄÄT- ja JUHLAT messuille Rewell Centeriin. Doppwomanin oma juhlamuotinäytös on klo. 14.00 ja 16.00. Hääpukunäytökset ovat klo 13.00 ja 15.00. Meissuilla on useita näytteilleasettajia ja meilläkin on oma messupöytä, mistä löytyy keväisiä asusteita ja olen itse paikalla opastaen juhlapukeutumisessa. Tervetuloa kevään- ja kesän juhlamaailmaan!

 

Sneak peak muotinäytösvaatteista

 

TallennaTallenna


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Kiitos Sannis viestistäsi:) Nykyäänhän on muotia uusinta vihkiminen eli järkkää semmoiset, vaikka joku tasavuosi kun olette olleet naimisissa:) Jep, nämä ovat kivoja ja iloisia tapahtumia. Hyvää viikonloppua!

  2. Voi että..harmin paikka, kun en pääse. Omista häistä jäi sen verran hampaankoloon, että joskus me vielä keksitään joku uusintajuttu ja näissä olis niin kiva käydä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *