Dopp

Naisten vaateliike ja verkkokauppa

Toimitamme tuotteet nopeasti ja veloituksetta

Klikkaa verkkokauppaan!

18.10.2016

TIEDOTE, julkaisuvapaa 18.10.2016

TÄYDELLINEN PAITSIKKA ON LÖYTYNYT!

Mitä, jos pukisit päällesi paremman päivän?
Täydellisellä paitsikalla se onnistuu.

“Hei, olen Kata – Doppwoman, jolle muoti, hyvännäköinen, hyvältä tuntuva ja itsevarmuutta antava pukeutuminen on elämäntehtävä. Uskon siihen, että meidän naisten elämää on mahdollista parantaa vaate kerrallaan. Tänään se tehdään täydellisellä paitsikalla.”

Paitsikka, joka ei irvistä on vaate, joka varmistaa, että näytät aina hyvältä. Elämä ei ole mustavalkoista, mutta elämästä paremman tekee valkoinen tai musta, täydellinen paitsikka. Paitsikat löydät DOPPilta ja viikonloppuna I love me –messuilta DOPPin osastolta 6F129.

Paljastan sinulle muutaman salaisuuden paitsikasta jo etukäteen:

1. Miksi täydellinen paitsikka ei irvistä rinnan kohdalta, niin kuin useimmat lajitoverinsa?
– Siinä on sopivasti stretchiä ja rinnan kohdalla “viikset”. Ne antavat sopivasti tilaa ja joustoa rinnan kohdalle – näin paitsikka ei “irvistä”.

2. Miksi täydellinen paitsikka istuu sekä hartioilta että vyötäröltä?
– Taidokas slimmattu, vartalonmyötäinen ja samalla oikeista paikoista tilava leikkaus sekä täsmälleen oikea koko. Paitsikkaa on saatavilla 32-44 kokoisena. Istuvan leikkauksen ansiosta voit ottaa paitsikasta todennäköisesti yhtä pienemmän koon, kuin normaalisti käytät.

3. Miksi se näyttää niin hyvältä?
– Koska kun sinulla on hyvältä tuntuva ja sinulle sopiva vaate, näkyy se ulospäin. Oikean kokoinen vaate istuu kuin hansikas käteen. Tämän täydellisen paitsikan napitus alkaa hieman alempaa, kuin perinteisissä paitapuseroissa: kaunis pääntie tuo kaulaa esille ja korostaa naisellisuutta. Tämä paitsikka sopii arkeen ja juhlaan!

Kerron sinulle lisäksi aina, miten juuri sinun kannattaa paitsikkasi asustaa ja minkä vaatteiden kanssa sitä käyttää. Lue lisää täydellisestä paitsikasta Dopp-blogista.

Lisätiedot, haastattelu- ja kuvapyynnöt:

Kata Rewell
kata@dopp.fi
www.dopp.fi
Lue blogia: doppwoman.fi
Kuvia median käyttöön löydät täältä.

dopp-logo-185px

 

TallennaTallenna