Dopp

Naisten vaateliike ja verkkokauppa

Toimitamme tuotteet nopeasti ja veloituksetta

Klikkaa verkkokauppaan!

Verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot & palautus

Tee tilaus Doppshop verkkokaupan kautta www.dopp.fi/verkkokauppa. Kun tilaus saapuu meille, vahvistamme tilauksen asiakkaalle sähköpostilla ja annamme tilinumeron, mihin maksu suoritetaan. Seuraa sähköpostiasi ja roskapostiasi, koska joskus viestit menevät sinne. Kun summa näkyy Doppshopin Nordean tilillä, lähtee paketti asiakkaalle. Mikäli summa näkyy Nordean tilillä ennen klo. 14.00, lähtee paketti saman päivän aikana asiakkaalle. Tilaus odottaa maksusuoritusta 2 arkipäivää. Jos maksusuoritusta ei näy kahden päivän aikana, palautuu tuote myyntiin.
Vastaamme tilauksiin ma-pe 11-18 ja la 11-16.

Toimitamme tuotteet asiakkaillemme veloituksetta Postin kautta.

Palautus

Mahdollisen palautuksen tai tuotteen vaihdon maksaa asiakas.

Ilmoita palautuksesta osoitteeseen shop@dopp.fi
Palautus tulee tehdä myös Postin kautta suoraan liikkeeseemme. Kun teet palautusilmoituksen verkossa, on postimaksu edullisempi. Suora linkki postin verkkopalautukseen tässä.

Paketin mukaan on laitettava
– asiakkaan koko nimi
– asiakkaan puhelinnumero
– asiakkaan tilinumero

Maksamme tuotteiden summan asiakkaan tilille 3-5 arkipäivän kuluessa, kun paketti on saapunut liikkeeseemme. Verkkokaupasta ostamat tuotteet voi palauttaa myös liikkeeseemme.

Palautus osoitteeseen:
DOPP
Yrjönkatu 21
00100 Helsinki
Puh. 040 195 2113

Mikäli noutamaton postipaketti palautuu takaisin liikkeeseemme, vähennämme takaisin maksettavasta summasta palautuneet postikulut.

Tiedustelut ja tilaukset, jos tuotteet eivät löydy verkkokaupastamme: shop@dopp.fi