Dopp

Naisten vaateliike ja verkkokauppa

Klikkaa verkkokauppaan

Verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot & palautus

Tee tilaus Doppshop verkkokaupan kautta www.dopp.fi/verkkokauppa. Asiakas saa tilauksesta vahvistuksen sähköpostiin. Kun olemme käsitelleet tilauksen ja se on valmis lähtemään, saa asiakas toimitusvahvistuksen sähköpostiinsa, jossa on myös Postin seurantakoodi. Kun paketti saapuu asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen, saa asiakas saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Tarkistathan, että yhteystietosi ovat tilauksessa oikein.

Yli 50,00€ tilaukset toimitamme ilman postimaksua! Alle 50,00€ postimaksu on 3,90€.

Maksutavat

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.
Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut
verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Maksutapana toimii kaikki ylläolevat maksutavat paitsi Jousto.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Palautus

Mahdollisen palautuksen tai tuotteen vaihdon maksaa asiakas. Palautus/vaihto-aika on 14 vrk.

Ilmoita palautuksesta osoitteeseen shop@dopp.fi

Palautus tulee tehdä niin, että lähettäjälle jää postin seurantakoodi (myös kirjeestä) ja se on säilytettävä kunnes palautuksen summa on palautunut lähettäjän tilille. Näin paketti/kirje pystytään jäljittämään, jos se sattuisi katoamaan. DOPP vastaa paketin lähetyksestä, kunnes asiakas noutaa sen postista ja asiakas vastaa paketin lähetyksestä kunnes DOPP noutaa paketin.

Palautus/vaihto ei koske alusvaatteita, sukkahousuja ja sukkia. Tuote on on oltava alkuperäisessä kunnossa ja tuotelaput on oltava kiinni tuotteissa. Kengät on toimitettava alkuperäisessä laatikossa. Mikäli näin ei ole, emme voi hyvittää palautettuja tuotteita.

Palautamme tuotteen summan tilillesi kun olemme vastaanottaneet lähetyksen. Summa palautetaan aina samaa maksutapaa käyttäen, kun tilaus on tehty. Seuraa myös sähköpostiasi.

Palautuksissa on käytettävä postimme kanssa tekemää sopimustunnusta. Näin tuotteet palautuvat suoraan liikkeeseemme, ei postin noutopaikkoihin. Palautukset tulee aina tehdä postin kautta tai tuomalla ne liikkeeseemme. Postimaksu on € 6,00 joka vähennetään palautettavasta summasta tai vaihdossa se tulee maksaa alla olevalle tilille. Vaihto tapahtuu kun postimaksu € 6,00 näkyy tilillämme ja palautettava tuote on saapunut liikkeeseemme.

Sopimustunnus: 653548

Osoitteemme on:

DOPP
Yrjönkatu 21
00100 Helsinki
Puh. 040-1952113

Vaihdon postimaksu:

Saaja: DOPP Shop
Tilinro: FI 74 1791 3000 0169 36 Nordea
Viesti: vaihto