Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hittituote 3 X ponchoneule

Ponchot ovat olleet hittituotteita jo muutaman vuoden. Nyt saapui uusi versio ponchosta, joka voisi nousta uudeksi hittituotteeksi. Tämä ponchoneule on kuin tavallinen poncho, mutta siinä on hihat. Eli saat pujottaa kädet hihoihin ja tästä johtuen ponchoneuleella on helpompi toimia, kun poncho ei lepata käsien päällä. Samoin tämä ponchoneule ei ole yhtä leveä kuin ponchot yleensä ovat eli pienikokoinenkaan nainen ei peity ponchon alle. Erityisesti pidän tämän ponchoneuleen helmasta, se on edestä ja takaa sopivan pitkä, mutta kevyt sivuista.

 

Korut Evany

Ponchoneuleita on valmistettu kolmessa värissä ja yhdistin nämä kolme ponchoneuletta hieman eri tavalla. Ensimmäinen harmaameleerattu ponchoneule sai seurakseen valkoisen pitkän kauluspaidan, harmaat skinnyt ja mustat nilkkurit. Tämä pitkä valkoinen kauluspaita on hauska, se tulee reilusti pepun alle, siinä on stretchiä eli se ei ole tönkkö ja mikä mukavinta, se ei ole iso ja leveä säkki, kuten näillä pitkillä kauluspaidoilla on tapana olla. Kauluspaidassa on pyöreä helma edessä ja suora helma takana. Paidan edessä on nappilista, joka loppuu rinnan alle eli paita puetaan pään yli. Tämä paita on hyvä, jos on tiukat housut ja haluaa pepun alle peittävän paidan. Aina sen ei tarvitse olla pitkä neuletakki, vaan se voi olla myös pitkä paita ja lyhyt neuletakki.

 

Nilkkureiden ruskeat kantit ja nahkatakki sopivat loistavasti yhteen

Mietin, miten ponchoneule toimii takin kanssa ja toimiihan se. Toki ponchoneuleen hiha pakkautuu kainaloon, kun takin pukee päällensä. Tämä nahkatakki ei ole paras vaihtoehto tämän ponchoneuleen päälle, koska tässä takissa on suht´ kapeat hihat hauiksen kohdalta. Itse tykkään pukeutua kerroksittain ja kiskon aina takin päälleni, vaikka se vähän ahdas olisikin, kyllä takki mukautuu. Tykästyin tähän konjakin väriseen nahkatakkiin ja nahkahanskoihin. Taisin löytää nahkatakin itselleni.

 

 

Yhdistin viinin ponchoneuleen mustien flare housujen kanssa. Nämä housut ovat IHANAT. Housut ovat pehmoiset, todella joustavat ja ne istuvat vyötäröltä ihan täydellisesti. Nämä flaret jalassa jalat näyttävät pitkiltä, kun jalkaansa pukee vielä korolliset nilkkurit. Meille naisille, joilla on peppua ja reisiä, niin nämä flaret ovat juuri meidän malliset housut. Levenevä lahje tasapainottaa lantion ja tekee sen alueen huomattavaksi sutjakkaammaksi kuin alaspäin kapenevat housut. Näiden flarehousujen koot vastaavat Dream farkkujen kokoja eli jos olet kooltasi normaalisti 38, voit ottaa 34-36 koon housut. Ponchoneuleen alla minulla on musta perustoppi ja kaulaani laitoin ison huivin. Usein ponchoon ei yhdistetä huivia, mutta tämän ponchoneuleen kanssa huivi sopii hyvin ja se johtuu siitä, kun tässä neuleessa on hihat ja neule on kapeampi kuin perinteinen poncho.

 

 

Ponchoneule toimii myös hameen kanssa. Tummansininen ponchoneule yhdistettyna vaaleansiniseen villahameeseen poolon kanssa, on kiva työasu. Tämä poolo on hieman löysä kaulasta, itse tykkäsin siitä, kun se ei ahdista. Syksyn mallistoissa on paljon pooloja. Poolokaulukset ovat joko tiukkoja tai isoja ja löysähköjä. Pooloneule on aina näyttävä ja pukeva. Ihailitko minun käsi- ja kaulakorujani? Esittelen ne seuraavassa postauksessa.

  • Ponchoneule Part Two € 99,95 harmaa, viini ja tummansininen koot S/M vastaa 34-38 ja L-XL vastaa 40-44 ( 40 viskoosi, 30 polyamidi, 25 villa, 5 cashmir )
  • Valkoinen pitkä paitsikka Part Two€ 99,95 koot 36-44 normaalia/reilua kokoa
  • Harmaat farkut MAC Dream skinny € 109,95 koot 00-44 lahkeen pituudet 30″ ja 32″
  • Nahkatakki In Wear € 339,95 konjakki koot 38-40 musta koot 34-40
  • Nahkahanskat In Wear € 69,95
  • Gabor nilkkurit € 140,00
  • Huivi roosakuvio € 39,00 myös harmaakuvio
  • Mustat flare housut MAC Luxury € 139,95 koot 32-44 pituudet 32″ ja 34″
  • Gabor nilkkurit € 145,00
  • Poolo More&More € 45,95 koot 34-42 myös mustana
  • Villakangas hame Oui € 99,95 myös beige koot 34-42
  • Wolford mustat sukkikset € 37,00 Shape&Control 50 den S-XL

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

16 kommenttia

  1. Onko mahdollista saada tilattua tuota harmaata ponchoa (xs tai s) ja hopeanväristä korua.

  2. Hei ja eikö olekin! Hyvä kun kysyit, oli jäänyt merkki vahingossa pois. Eli on Part Twon ponchoneule. Ihanaa sunnuntaita:) Kata

  3. Hei:) Kiitos viestistäsi, vastaanhan minä, vaikka välillä mietin, että ehkä täytyisi yksi päivä viikossa pitää niin, ettei tee töitä. Mutta tämä on elämäntapa:) Ponchoneule on 40 viskoosia, 30 polyamidia, 25 villaa ja 5 cashmiriä. Mukavaa sunnuntaita:) Kata

  4. Hei Henna! No voi että, nyt oli huono tuuri kun olisi ollut tosi kiva tavata:) mutta varmasti nähdään vielä! Sunnuntaiterkuin Kata

  5. Harmaa ponchoneule…todella loistava idea, ihan "pakkosaada" neule 🙂
    Heleen

  6. Hei!Mitä materiaalia poncho on? Kiitos vastauksesta jo etukäteen, kiva että jaksat sunnuntainakin vastata kysymyksiin 🙂

  7. Hei. Aivan ihana tuo ponchoneule 🙂 Minkä merkin se on?

  8. Hei Hansu! Paitsikkaa on valmistettu vain valkoisena eli ei ole. Leppoisaa sunnuntaita:) Kata

  9. Upeita asuja.Onko pitkää paitsikkaa muuta väriä kuin valkoinen?-Hansu

  10. Hei,
    missä muissa väreissä tuota roosaa huivia löytyy?
    T:Maaria