Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Poolopaidat

Poolokauluspaitojen kulta-aikaa elettiin 60-luvulla. Joka talvi niitä on muutama liikkeestämme löytynyt, mutta tänä talvena niitä löytyy useita eli on paksuja tai ohkaisempia ja löysäkauluksellista tai tiukkaa poolokaulusta. Poolo ei ole valitettavasti joka tytön vaate, koska poolo korostaa hartioita ja rinnan seutua eikä suinkaan pidennä kaulaa vaan toisinpäin.
Ohutta pooloa voi pitää yksistään tai neulepaidan tai -takin, hihattoman mekon tai jakun alla. Minulla on kädessäni In Wearin nahkainen clutchi, johon mauhtuu yllättävän paljon tavaraa ja tavaraahan meillä naisilla aina on.

 

In Wear poolopaita € 54,95 koot xs-xl  Gabor korkkarit € 65,00  In Wear laukku € 99,95

Minulla on jalassani Gaborin 7 cm lakeerikorkkarit, joissa on hieman pyöreähkö kärki. Korkkarit ovat tyylikkäät ja hyvät jalkaan, niillä jaksaa kävellä ja seistä. Kenkienhän tulee olla mukavat jalkaan, mutta myös ehdottomasti kauniit ja sitä Gaborin kengät ovat. ”Tässä iässä” kaappiini ei tule enään yksiäkään kenkiä, jotka eivät ole hyvät jalkaan ja piste. Hutiostokset kenkien osalta on loppu.

 

 

Part Two pooloneule € 99,95 koot xs-xl

Poolokauluksen voi viikata kauniisti kaksinkerroin tai jättää sen siihen malliin, kun sen on vetänyt pään yli, kuten kuvassa. Jos poolopaita on rento, niin kauluksen voi jättää ryttyyn, mutta jakun alle  kaulus viikataan siististi kaksinkerroin. Tämä löysähkö poolopaita on lempimateriaaliani eli 100 % merinovillaa. Merinovilla on ohutta ja pehmeää villaa, joka soveltuu myös hyvin herkkäihoisille, ja mikä parasta, merinovilla ei kutita!

 

Part Two legginsit € 89,95 koot 34-44

Minulla on jalassani tekonahkaiset legginsit, jonka takaosa on venyvää jerseytä. Legginsit ovat hyvin trendikkäät ja sopivat loistavasti pidempien paitojen kanssa ja toteanpa taas, että kylmä nahka ja lämpöinen villa ovat loistava pari keskenään. Legginseissä ei ole taskuja ja niissä on vetoketju sivussa eli tiukempikin yläosa käy, koska taskut eivät pullota kankaan läpi.

 

 

Jumperfabriken pooloneule € 150,00 koot xs-xl

Tämä hauska poolotunika on Jumperfabrikenin. Heillä on talveksi kivoja neuletunikoita ja neulemekkoja, sellaisia helppoja tapauksia. Neuleessa on 95 % puuvillaa ja 5 % cashmiriä.

 

Tämä neule on siitä kiva, kun se ei lähde levenemään vielä kainaloista vaan vasta rinnan alta. Huomaatteko kuvasta, kuinka kauniisti neule kaartaa kainaloiden alta. Juuri siksi tällaisissa neuleissa, vaikka ne ovat A-linjaisia, ei vartalo näytä isolta ja leveältä.

 

 

Soaked In Luxury neuletunika € 94,95 koot xs-xl

Tämä neuletunika on loistava näiden nahkalegginsien kanssa. Tässä neuletunikassa on iso ja muhkea kaulus, malli on suora ja jos haluaa, niin neuletunikan alle voi pukea myös paksut 100 den mustat sukkahousut. Tämä on lämpöinen vaate kylmiin talvipäiviin ja sopii kivasti lyhyemmän takin alle. Neuletunikaa löytyy myös mustana.

Gabor nilkkurit € 115,00

Minulla on jalassani Gaborin uudet mokkanahkaiset nilkkurit. Ne ovat niin mukavat jalkaan, niissä on 7 cm korko, mutta traktoripohja laimentaa iskua ja sisäpohjallinen on pehmeää fleecea. Näissä nilkkureissa on comfort malli ja sain vetää jalkaani 1/2 kokoa pienemmät kengät kuin normaalisti, koska niissä on hieman leveämpi lesti.

 

 

Part Two pooloneulemekko € 119,95 koot xs-xl

Tämä on minun suosikkini, musta poolomekko, joka on myös 100 % merinovillaa. Yksinkertaisen tyylikäs vaate talveksi. Minulla on mekon alla 50 den sukkahousut, jotka tukevat vatsaa ja peppua, mutta nahkalegginsitkin olisin myös voinut mekon alle pukea. Jos sukkahousut tarttuvat mekkoon kiinni, niin laita mekon alle ohut, musta, lyhyt alushame. Saimme Wolfordilta mustia kokoalusmekkoja, jotka tukevat vartaloa ja se päällä tuntuu vuoreton mekko turvalliselta eikä tarvitse pelätä, että mekosta näkyy läpi.

 

In Wear clutch € 54,95   Wolford 50 den sukkahousut shape&control € 36,00 koot s-xl   Wolford alusmekko € 150,00 koot 36-42

Odotamme kuin kuuta nousevaa näitä In Wearin nahkaisia clucheja. Niitä on tulossa mustina, beigeinä ja vaaleanharmaina, kuten minulla on kädessäni. Loistava pussukka moneen käyttöön.
Onko sinulla jo poolo talveksi?

 

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

  1. Kiitos Luna! Kiva kun löysit meidät taas:) Jep, alle tunti Seinäjoelta Vaasaan ei ole paha ajomatka. Kyllä on eli kaikki housut tässä postauksessa on samat Part Twon housut, jossa edessä on tekonahka ja takana stretch. Vastaavia housuja löytyy myös Ouin mallistosta. Tervetuloa taas käymään:) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  2. Ihania asuja! Löysin blogisi, ja myös kauppasi (uudelleen) hiljattain, mitä mahtavaa inspiraatiota täältä löytyy pukeutumiseen! Onneksi täältä Seinäjoelta ajelee nopsasti naapurikaupunkiin. Onkos tuon mustan poolopaidan kaverina olevat nahkahousut nuo samat leggarit kuin muissa asuissa? Ne näyttävät tosi hyvältä.

  3. Hei! Aurinkolasit ovat Chanellin mallistosta:) minulla on niissä vielä vahvuudet, joten ovat loistavat! Mukavaa viikkoa!

  4. Aurinkolasit ovat myös tosi upeat, minkä merkkiset ne ovat?

  5. Hah, hah Tiina:) Pitkään nauratti kommenttisi ja kiitos siitä! Mukavaa alkavaa viikkoa!

  6. Apua, en kestä! Saanko muuttaa kauppaasi asumaan? Vaadin yhtä ihanaa vaatekauppaa tänne Helsinkiin.
    Tiina

  7. Voi kiitos Marjukka:) Poolot on pukevia ja ihanan lämpöisiä, oikein vilukissojen vaatteita!
    Aurinkoista sunnuntaita!

  8. Pooloja löytyy, pidän niitä joka talvi, ovat muodissa tai eivät! Repeatin pooloni ovat jo vuosia vanhat. Toi musta mekko on kyllä must have, ei voi mitään! Näytät siinä(kin) supertyylikkäältä!

  9. Hah, hah:)) Kuvauspaikka oli vähän erilainen ja kiva kun fiilis välittyi kuvien kautta. Ihanaa sunnuntaita myös sinulle!

  10. Nyt tuli inspistä kerralla niin paljon, että heikompaa jo saattaisi heikottaa 🙂 Kuvista välittyy tosi kiva fiilis. Aurinkoista sunnuntaita!

    Rouva H