Postimyynti

postimyyntiOta meihin yhteyttä joko:

Haluamme hoitaa myös ”etäasiakkaat” henkilökohtaisesti eli keskustella tuotteista asiakkaan kanssa ja kertoa hänelle enemmän tuotteesta ja mikä tärkeintä kokomerkinnöistä kyseisissä tuotteissa

Lähetämme tavaraa postiennakolla eli kun haet postipaketin postista, niin maksat samalla

  • tuotteen
  • postiennakkomaksun € 5,00
  • postin kuljetusmaksun, joka riippuu paketin koosta ja painosta, mutta yleensä € 9,90

Kun paketti on alle 2 kg niin paketin kokonaishinnaksi tulee € 14,90. Tämä summa sisältää postiennakkomaksun € 5,00. Tämä on yleisin maksu mikä lähettämämme paketin hinnaksi tulee.

Pyrimme aina siihen, että tuote on kerralla asiakkaalle sopiva, koska näin vältymme kumpikin turhalta työltä ja kustannuksilta.

Jos tuote ei asiakkaalle sovi, on asiakkaan ilmoitettava siitä meille pikinmiten. Sovimme tuotteen vaihdon tai palautuksen. Kummassakin tapauksessa, asiakas palauttaa kustannuksellaan tuotteen meille, suoraan liikkeeseeen. Vaihdamme tuotteen, kun se on saapunut ja lähetämme asiakkaalle uuden tuotteen tilalle. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, niin laitamme tuotteen hinnan asiakkaan tilille viikon kuluessa, kun tuote on saapunut takaisin liikkeeseemme.

Haluamme hoitaa vaihdot ja palautukset mahdollisimman ripeästi, koska meillä on pieni varasto eli joitakin tuotteita meille saapuu vain 1 kpl/koko. Näin ollen varmistamme sen, että asiakas saa uuden koon eikä jää ilman tuotetta.